В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 146
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Искам да ви попитам на летище Пловдив някоя знае ли каква е таксата за престой на час, ден, денонощие на кола?

Налага ни се да използваме полет, а не сме от града.

По-добре звънни по тел. и се информирай! Peace

# 256
bebetuuu , честита месечинка Simple Smile
Днес моя племенник става на цели 8 г. Да ми е жив и здрав  Heart Eyes
И на мен ми е много трудно вече у дома с Ники. От 2-3 дена не сме излизали и направо е пощурял. Предимно ми виси по краката или все ме дърпа на някъде. Ходи му се на вън на детето, но ще почака още малко, ако до тогава не съм луднала  Laughing Свикна да сме на вън по цял ден и сега му е скучно и му е писнало само мен да гледа.

# 257
добро утро..........темата чак на втора страница  Naughty май всички сме заети  bowuu

Днес в този скапан дъжд е супер гадно,нямахме и ток от 3 часа през ноща някъде,та добре ,че маника не е бебе,че ако трябваше в 5 да му правя мляко незнам  Twisted Evil

Е малко си излях душичката Blush Blush Blush

Хубав ден на всички    bouquet

# 258
Здравейте и от нас! Hug
Времето наистина е ужасно ooooh!.Ние днес почиваме,защото вчера нашият татко беше рожденник и снощи имахме гости.Малката и тя не искаше да заспива до 22.15 часа,та така.
Приятен ден,дами!  bouquet

# 259
  • Пловдив
Къде се изгубихте всички в това мрачно време???     newsm78

# 260
Наистина колкото по-лошо е времето по-малко пишем май LaughingАми къде се изгубихме,стоим си в къщи и щуреем,дано скоро се постопли,че не се издържаИначе вече психически започваме да се приготвяме за първия РД,ако някои са минали вече по-този път нека споделят идеи.Ние смятаме да празнуваме в къщи.Знае ли някой в тракия продават ли някъде украса за детски РД или трябва да ходим до 101 балона(май така беше).Знаете ли и дали са почнали консултациите в тракия,че от 2 месеца не сме ходили с този грип,по принцип сме във вторник,ама незнам дали утре ще има,аз пак ще се обадя на педито ама ако някой знае може да пише.Хайде това е от мен,дано малко да съм успяла да раздвижа темичката че нещо наистина зациклихме.Лек ден от мен Hug

# 261
  • Пловдив
kamban4o украс съм виждала във Форума, май на ет.2, не съм сигурна, разходи се и ще я намериш.  Другия вариант ти е Кауфланд- там където са играчките, но на щандовете към стената,/ако ти стана ясно де  Embarassed/  има всякакви чашки, чиниики, шапки, свирки и.т.н В Карфур също има. За консултации- да, започнаха.

# 262
Украсата е на първия етаж на Форума!Има доста избор на свещи,балони и надписи!Имаш време де,можеш и до Джъмбо да се разходиш,има оригинални идеи и теми за без пари!

# 263
Здравейте!
Ние украсата за първия рожден ден я купихме от Карфур.Взехме надпис за стена и балони на които беше напечатано Happy Birthday.Малката много се впечатли. Heart Eyes

# 264
  • Пловдив
Украса за РД продават и в Сани, както и в книжарници Пегас (на Дисни), зависи къде живееш. За първите ни РД ние също празнувахме вкъщи и взехме надпис за стена, балони, свещи. Продават и флагчета, но нямаше къде да ги закача и не съм купувала.
Наистина с това гадно време луднахме вкъщи. Идеи за игри има доста в интернет - ние предимно рисуваме с моливи или бои, гледаме филмчета всякакви, когато каката е вкъщи играем на сляпа баба, криеница и гоненица  Laughing

# 265
когато каката е вкъщи играем на сляпа баба, криеница и гоненица  Laughing

ааа яко,страхотно звучи! браво! забавлявате се,а?  bouquet

# 266
  • Plovdiv
Моят сладур днес проходи. и цяла вечер прави обиколки на стаята.  Laughing

# 267
peperyda,честито.Сега вече разпочва веселбата. Wink Вие много рано сте проходили,моята щерка проходи чак сега в началото на февруари,Беше на годинка и два месеца. Simple Smile

# 268
Честито, Пеперуда!
Моята беба пък снощи ме разсмя много.Пея и аз за приспиване "Нашата котка котенца има" и на мястото, където се мяука и вика пис-пис и тя промърморва.Пях я три пъти и днес още веднъж и всеки път на тези места се чува едно "оммммммм". Паднах просто Laughing

# 269
честито и от мен,Пеперуда! и ние сме колкото вас,но само за ръка ходим още! браво на вас!

Общи условия

Активация на акаунт