В Пловдив есента напомня ни със слънцето за пролетта - 28

• 37 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, знаете ли какво ще има за децата утре - Нощта на музеите?

Дай повече инфо , ако може  Hug

# 661
# 662
  • Пловдив
В етнографския ще има като миналата година рисуване и награди от нешънъл джиографик. В детския отдел на библиотеката щеше да има творческа работилница. Това е, което съм мярнала.

# 663
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 664
# 665
  • Пловдив
Може ли да се оплача  тук? Тази година  дъщеря ми пак има един час трудово обучение в който се ходи в друго училище и се връща обратно после. И пак този час е предпоследен и си представете как се ходи в малко междучасие до другото училище и се връщат пак в малко междучасие в нашето си училище. Абе какви са тия малоумници незнам. ooooh! ooooh! ooooh!Нищо не можела да направи директорката. ooooh!

# 666
  • Пловдив
sauron ние навремето също имахме такива часове, но поне другото училище беше доста близо и не беше проблем.
Да питам някой има ли инфо кога най-сетне ще отворят зоологическата градина?
Ние посетихме тази в Пазарджик- метнахме се на влака -за половин час стигнахме. Има много интересни животни- аз например не бях виждала сурикати на живо. Даже не можахме да разгледаме всичко, защото малкия му се доспа и много се размрънка. Който има възможност може да иде до там- няма да съжалявате, самия Остров /парка, който всъщност си е остров де/ е пълен със забавления за малки и големи.  Simple Smile

# 667
Може ли да се оплача  тук? Тази година  дъщеря ми пак има един час трудово обучение в който се ходи в друго училище и се връща обратно после. И пак този час е предпоследен и си представете как се ходи в малко междучасие до другото училище и се връщат пак в малко междучасие в нашето си училище. Абе какви са тия малоумници незнам. ooooh! ooooh! ooooh!Нищо не можела да направи директорката. ooooh!

И в нашето училище е така - при нас идват по електротехника, а по готварство нашите деца ще ходят в друго училище  Shocked луда работа  ooooh!

# 668
  • Пловдив
 Нямам против ходенето, против съм това малоумно нещо да е предпоследен час, ами сложете го или пръв или последен. Както и да е.

Вече от години не ходя на нашата пловдивска зоологическа градина, аз съм от кв. Прослав и ми е на 5мин с колело или кола. Много водихме децата преди, но сега ми е жал да ги гледам така тези животинки и тази мизерия, то няма пари няма, ама чак толкова да няма. Само минавам даже и не поглеждам да не би в момента да я ремонтират или само козметично пак.

# 669
  • Лондон/Пловдив
Ха върнахте ме в 5 клас  Joy и ние ходихме в друго училище по електротехника  и беше много забавно и приятно . Не си спомням как са ни били часовете ,но май ни пускаха по рано от другото училище  Thinking за да стигнем на време за следващият час .

# 670
  • Пловдив
Да и аз съм ходила и беше хубаво, защото даже умишлено закъснявахме, на нашите бяха все 1 и 2 час, а сега само мрънкат и закъснения им пишат. Grinning

Момичета как не съм се сетила да ви питам, има ли сред вас медици, скоро завършили или още учащи, трябва ми учител по химия за кандидат студентка. Да сте имали или да знаете за добър такъв.

# 671
  • Пловдив
Не всяко училище е оборудвано за трудово и затова се ходи там, където има база. Пък програмата се прави така, както ще я одобрят в РИОКЗ и понякога стават недомислици. Има изисквания, които са задължителни за спазване и не е чак толкова лесно да се нагоди удобно за цяло училище.

# 672
Не всяко училище е оборудвано за трудово и затова се ходи там, където има база. Пък програмата се прави така, както ще я одобрят в РИОКЗ и понякога стават недомислици. Има изисквания, които са задължителни за спазване и не е чак толкова лесно да се нагоди удобно за цяло училище.

Да, така е.
Някога и ние ходихме от нашето училище до други две - едното за готварство и дървообработване, а в дугото по електротехника. Тези двете имаха хубави и оборудвани кабинети, работилници и т.н., беше интересно и различно. Имайте предвид ( поне преди беше така ), че времето за отиване и връщани беше съобразено.

# 673
  • Пловдив
Ох, чудя се дали пиша на български. Всеки и ходил по други училища на трудово. Въпроса ми не е в това напротив много е хубаво. Казвам само, че не може в рамките на тези 10мин да се придвижват с автобуса до училището в което е трудовото обучение и после да им пишат отсъствия и забележки. Точно това не е съобразено и някой малоумник го е одобрил.  Приятен ден на всички, стига с моя проблем, че стана дълго.

# 674
  • Пловдив
Момичета, да ви питам нещо. Не знам дали някой има контакти в сферата на строителството, но ми трябва някой, който да свали чакъла от покрива на блока ни и да го извози. Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт