SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 701
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Галче, тъкмо със задоволство щях да отбележа, че старият ти аватар много добре кореспондираше със съдържанието на Градинарската поема на Зимна роза! Simple Smile

Между другото, кои са двата нови гласа в анкетата (14 и 15) в полза на Сами?  newsm78

# 121
  • # супернатурална #
Аз - 15 дупка...на кавала Laughing
Казах, че ще гласувам само ако Самито вземе да изостава. Като герои и двамата ги харесвам, като мъже-Сам-м-м повече Laughing

# 122
  • София
Зимна роза невероятна си, как ги редиш тези стихове направо си неузнаваема.Поздравления и двата са страхотни.  bouquet С нетърпение очаквам този за съновачките, особено след като снощи отново сънувах Сам Heart Eyes Heart Eyes.

# 123
  • Велико Търново
Цъккк

# 124
Айдееее, и градинката си има химн Grinning Grinning Grinning Поздравления, Зимна роза, определено имаш талант и искрено ме развесели!  Hug О, аз съм ЗА и за нещо лично към Импала, тогава просто няма начин да не излезе някоя пикантерия и да се похиля hahaha
От тази класация единствено Раян си струва, но пак не може да се мери с нашите момчета и се чудя как ги няма или поне в частта от нея, която са публикували #Crazy Майтап да са на 11 и 12 място или поне единият от тях hahaha
Карчева, жеееееееесток аватар, направо се изпотих Crazy (даже и пръстите си оплетох, написах "озпитох" Joy)

# 125
За анкетата нали не хитруваме по детински?   Grinning     

Розе, ако си и зодия Рак, няма да се очудя.  Hug  Толкова ми напомняш по тематиката на четивата си и по поезията на една моя позната, че направо я заподозрях, че пише тайно от мен в Мама-та. От един месец даже ми говори само в рими и вече лудвам  Grinning  Сигурно е съвпадение.

# 126
# 127
  • София

Карчева, жеееееееесток аватар, направо се изпотих Crazy (даже и пръстите си оплетох, написах "озпитох" Joy)
Благодаря, както и всички тук Party.Още като видях снимката и си казах тази ще е.
Толкова ми се гледа филма, че мисля да почна от начало пак да изгледам всички сезони с кратки пауЗи на някои места Laughing.

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 23:26 от КАРЧЕВА

# 128
Май всички сте отишли да сънувате, че да пише Розата за вас Laughing

A тази нежна, деликатна, духовна девойка дали ви е позната?

# 129
Че къ да не е, бе, Стиче  Grinning. Това е една девойка, дето преди искаше само да си говори с Градинаря, сега вече и други неща й се прищяха  Mr. Green.

Дейна, тия са се насмели нещо с класацията  Shocked. Робърт Дауни - добре, ама останалите какво правят там  newsm78

Розичке, с нетърпение чакам утрешната доза стихове  Hug

# 130
 Shocked  bouquet поклон ... Прекрасна поезия Simple Smile Думи нямам ! А се случва наистина рядко да няма какво да кажа!
Четох, препрочетох Simple Smile прекрасни са.
Предлагам, който иска да става член на градината или фен на Маракана изпита да е химна на изуст  Joy
Дами нали ще има тая едмица епизод?

# 131
  • София
Здравейте!

АЗ се престраших да си изтегля първи сезон (благодаря на всички, които го препоръчаха в темата за вАмпири)... ама искам да задам един изключително ТЪП въпрос  Embarassed Embarassed Embarassed особено за човек падащ си по вампири и върколаци  Embarassed Embarassed Embarassed
Свръхестествено в стила на Досиетата Х ли е или примерно като Първата вълна... Супер голяма пъзла съм и не ми се сънуват разни... "неща". От друга страна не ме беше толкова страх от Първата вълна. Досиетата Х обаче ми се налагаше да го гледам с придружител (бях някъде на 12 - 14 години) но го изгледах от - до!

Изгледах първи епизод Ииии май е малко страшничък. За съжаление единственото време, в което мога да го гледам е вечер преди лягане.  #Crazy #Crazy #Crazy

Редакция - прочетох част от първа тема. Така мога да издържа средно с по 2 серии на седмица.
Този нисичкия брат е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми е истересно Сам кога ще почне да вижда смъртта на хората?!?! И по каква причина. Нещо такова прочетох из нета... Обичам Спойлериииии!!!

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 00:34 от I.Ivanova

# 132
I.Ivanova,

Първо, добре дошла Hug !

Второ, да, има 'страшнотии' в сериала, но зависи доколко се плашиш, при положение, че гледаш вампири и върколаци. Като отдавна и особено пристрастена към сериала – който междувпрочем е и единственият, който следя – гoрещо ти препоръчвам да го гледаш. Дори и да тe е страx в началото, сигурна съм, че бързо ще претръпнеш и ако ти е страшно, то няма да е от разни свръхестествени същества, а за някой от главните герои, в който можеш дори да се 'влюбиш': Сам, Дийн или, защо не, и двамата Wink . По мои наблюдения в темата, а и от личен опит, сънищата, които предизвиква SPN, не са страшни, а напротив – много, ама мно-о-о-ого приятни Flutter .
Съжалявам че не мога да отговоря конкретно на въпроса ти, защото не съм гледала ‘Първата вълна’, а от ‘Досиетата Х’ имам съвсем бледи спомени.
Така или иначе, съветът ми е да опиташ, а аз ще се надявам да ти хареса и да се присъединиш към другите пристрастени тук в темата.

PS. О-о-о, да разбирам, че си Дийн-момиче – браво Peace .

PPS. Спойлерите са хубаво нещо, но според мен е по-добре поне да започнеш без да знаеш какво ще стане по-нататък, за да реагираш спонтанно и почувстваш пълноценно.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 02:23 от Impala

# 133
  • София
 Hug

Притрастена съм към свръхестествените феномени - от малка, само дето съм пъзла Simple Smile

Ще опитам - на светло!

# 134
Я, Иванова, поздравления за навлизането в Свръха  Hug   Първи сезон има общо с духа на Досиетата, но без  извънземната нишка. Но всъщност извънземното има яко присъствие  в сериала Mr. Green  И все пак си голямо момиче, ще се справиш. А пък може и на светло  Joy 

Добро утро и честит петък, дами! Кафето не е диетично, но в петък може да си го позволим   Grinning  Не успях да си набавя градинарска униформа или по-скоро да кажа - екипче. Гугълът все ме препращаше към темата, щом чуеше за градинарка и градинка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт