SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 689
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • В средата на времето
I.Ivanova, добре дошла Grinning  bouquet

Свръхестествено в стила на Досиетата Х ли е или примерно като Първата вълна... Супер голяма пъзла съм и не ми се сънуват разни... "неща".

Тук агент Скъли (Дейна) ще може да ти отговори най-точно.  Grinning по0късно ще се включи предполагам

Този нисичкия брат е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Освен, че е Heart Eyes, той е и  smile3544 Добре дошла и на Маракана тогава  Grinning

lili0909, 10х за кафето. С голямо удобовлствие бих си хапнала тази така недиетична торта Laughing

# 136
Добро утро мили дами,
I.Ivanova, Добре Дошла на Маракана   bouquet newsm08 !!! Нисичкия Брат е наистина  newsm81, но с напредване на сезоните става опасно .... относно чара на височкия ....  Mr. Green
А дали сериала е страшен, мисля че е само 1, 2 епизода. Аз също бях пъзла и няколко епизода ги гледах през пръсти, но после става мнооооооого приятен и в повечето случаи дори действа разведряващо.

lili0909, мерси за кафенцето и Пастичката (тук започнах да преглъщам жадно ...). И аз вчера много се смях когато взех да търся в Гугъл за градината и все Градинаря от нашата темичка изскачаше и на Галинчето костюмчето  Mr. Green

# 137
Добро утро!

I.Ivanova, добре дошла в тамата!
Нататък има и доста по-страшнички епизоди, но и аз горещо ти препоръчвам да продължиш с гледането. Има много просто решение как да не те с страх като си легнеш вачер, след като си гледала някоя серия - правиш си една тениска с някой от двамата братя (както разбрах си хвърлила очо на Дийн), обличаш си я преди лягане и заспиваш спокойно с Уинчестър върху себе си да те пази  Wink.

Гугълът все ме препращаше към темата, щом чуеше за градинарка и градинка  Joy
И мен така  Joy. Мерсаж за тортичката!  Hug

С пожелание за един ангелски петък - http://www.youtube.com/watch?v=vl5m99SqviI&feature=player_embedded
Чистак ново мъничко промо с Кас в целия му блясък  Heart Eyes (излъчено е снощи за първи път по време на Дневниците).

А, намерих го и на гифче!

И като иконка

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 09:22 от Злата с метлата

# 138
  • В средата на времето
С пожелание за един ангелски петък - http://www.youtube.com/watch?v=vl5m99SqviI&feature=player_embedded
Чистак ново мъничко промо с Кас в целия му блясък  Heart Eyes (излъчено е снощи за първи път по време на Дневниците).

Ех, не вярвах, че някога пак ще видя крилата на Кас Heart Eyes...след страхотната му поява в началото. Много величествено беше Grinning Благодая за малката, ангелска радост в този заспал петък Crazy Hug

# 139
Злате, благодаря за ангелокрилия Кас. Наистина е потресаващо внушителен, друго е с крилата  Grinning  Веднага ти идва наум небостъргача на Крайслер. Миша е странен, но добре играе Кас. Някое момиче писа, че той точно предава  тялото без емоции. С тъмния лоден/ шлифер е направо класика

# 140
АЗ се престраших да си изтегля първи сезон (благодаря на всички, които го препоръчаха в темата за вАмпири)... ама искам да задам един изключително ТЪП въпрос  Embarassed Embarassed Embarassed особено за човек падащ си по вампири и върколаци  Embarassed Embarassed Embarassed
Свръхестествено в стила на Досиетата Х ли е или примерно като Първата вълна... Супер голяма пъзла съм и не ми се сънуват разни... "неща". Изгледах първи епизод Ииии май е малко страшничък. За съжаление единственото време, в което мога да го гледам е вечер преди лягане.  #Crazy #Crazy #Crazy

Здравей и добре дошла на Маракана, както вече са те приветствали! Hug По-нисичкият брат е направо убийствен!

Simple Smile

Колкото до приликата с Досиетата Х, (на които съм най-върлата фенка в България, сигурно), мога да ти кажа, че за съжаление приликата на Супернейчъръл с тях е само в началото. Simple Smile Аз и Досиетата не ги намирам за страшни, а братята пък изобщо, но ти си знаеш. Само да кажа, че по-нататък ще се убедиш, че нищо страшно няма - само хубаво! Heart Eyes Приликата с Досиетата Х се изчерпва дотам, докъдето се мярка режисьорското име на Ким Менърс, после става абсолютно eye-candy and no fear. Simple Smile
С Първата вълна не мога да ти кажа дали има прилика, по простата причина, че не съм го гледала.

За Сами - ще разбереш за способностите му към 2 сезон - мога да те спойлерирам, но не искам, защото ще изгубиш половината от очарованието ДА ГЛЕДАШ СЕРИАЛА ЗА ПРЪВ ПЪТ! (Ох, как ти завиждам! Mr. Green )

P.S. Злате, да се включа и аз към благодарностите за крилатия Кас Hug

# 141
Злате,
(цък)    За Неустоимия Кас  Heart Eyes ...

# 142
A защо ли феите отвличат Дийн, а не Сам?

# 143
Е как си представяш феята да челоса така Сам? Shocked Joy

# 144
Е как си представяш феята да челоса така Сам? Shocked Joy

Ми така - БУМ! по челото. По-скоро защо изобщо го напада после: да не би да се е изложил нещо първия път? Или пък напротив - опитва се пак да го гътне?

# 145
Крилат Кас, аххххххххххххххххххххх................
отивам да реанимирам

Толкова и е харесало, че със сигурност се опитва пак да го гътне

# 146
Ми така - БУМ! по челото. По-скоро защо изобщо го напада после: да не би да се е изложил нещо първия път? Или пък напротив - опитва се пак да го гътне?
Да се изложи Сам? Never Naughty Laughing По-скоро е осъзнала грешката си с Дийн и затова се е насочила в правилната посока Laughing

Иванова, добре дошла и от мен Grinning Колкото и да си страхлива, издържиш ли до към края на първи сезон, след това няма да можеш да се откажеш, гаранция. На всичкото отгоре гадовете тогава вече навързват историята и ти се иска да видиш още един епизод, за да разбереш какво става, и още един, и още един Laughing
Много ми стана забавно как нарече Дийн "нисичкият брат" Laughing

# 147
Да се изложи Сам? Never Naughty Laughing По-скоро е осъзнала грешката си с Дийн и затова се е насочила в правилната посока Laughing

He-e-e, ясно е, че Сам не може да се изложи, особено с фея. За Дийн става дума. А """"""грешката"""""" с него Rolling Eyes - ех, че хубаво беше и когато пак сгреша Mr. Green ...

# 148
Много ми стана забавно как нарече Дийн "нисичкият брат" Laughing

Еййй, прелитат ли прелитат тези ми ти буци пръст от Градината към Маракана и това си е! Crossing Arms Сега остава и "кривокрак" да го наречете "по-нисичкия брат" и обещавам, че до довечеря няма пък да си играя с вас! Crossing Arms Mr. Green

Иванова, хич не е нисичък Дийн, просто Сами е мутантски-висок! (А в по-нататъшните сезони - и напомпано-широк в раменете! ) Grinning

# 149

He-e-e, ясно е, че Сам не може да се изложи, особено с фея. За Дийн става дума. А """"""грешката"""""" с него Rolling Eyes - ех, че хубаво беше Mr. Green ...
О, простете, глупавата фея не е разбрала за кого става дума Blush  Според мен просто се опитва да го елиминира навеки Joy

Ех, Дейна, защо така с лошо. Всъщност на мен ми стана забавно като се има предвид колко е висок Дийн, а не защото е нисичък. Аз какъвто съм лилипут, ако застана до Дийн, ще си счупя врата да му видя прословутите лунички Laughing

Общи условия

Активация на акаунт