SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 607
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • В средата на времето
Важните неща винаги са в скоби ...! а между скобите е има доста сънища по този повод споходили Маракана  Embarassed

Joy Joy Joy Това е сентенцията за деня! Party

# 166
И да не зaбравяме това - 100% мъжкаррррррр.

# 167
Важните неща винаги са в скоби ...! а между скобите е има доста сънища по този повод споходили Маракана  Embarassed
Joy Joy Joy Това е сентенцията за деня! Party
Хапсолютно!  smile3521  Joy Joy Joy

Ееееее, Импалка, това забравя ли се!?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Споменавала ли съм колко ме радва смеха на Джаред зад кадър?  Laughing

# 168
Ееееее, Импалка, това забравя ли се!?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Споменавала ли съм колко ме радва смеха на Джаред зад кадър?  Laughing

Естествено че не се забравя, но сега се опитваме да 'заразим' I.Ivanova и затова вадим тежката артилерия Mr. Green .

# 169
Ей, градинарското войнство, я бързо се стройте и почвайте да гласувате за Джаред, че как губи катастрофално от един най-обикновен (даже не е алфа) вампир, направо не е истина!  smile3515

http://popwatch.ew.com/2010/11/18/under-appreciated-paul-wesley-tom-bergeron/

Според феновете на двете шоута, това било Битката на лошите прически  hahaha. Но дори така да е, да не оставяме Пол Уесли да бие нашето момче.
Я го вижте Джаред как се е наточил за бой  Laughing

# 170
E, kak да загуби от Пол!  Подкрепям нашия човек  Grinning  Снощи покрай градинарските престилки ми излезе, че Джаред е висок 195 см, не че някой пита в момента, някак си мислех, че е 2 м. А Дженсън си е добре за мъж  Grinning

Но на Дийн криво правите крака не се забелязват веднага. Първо мъжът ти се харесва и едва тогава започва  "претърсването" за достойнства. Аз почти на края на 1 сезон регистрирах въпросния чаровен факт. Но Иванова няма нужда от убеждение, така като я гледам, убедена си е  Joy  

В анкетата ни Кас си няма ни един глас  Shocked

# 171
Ей, градинарското войнство, я бързо се стройте и почвайте да гласувате за Джаред, че как губи катастрофално от един най-обикновен (даже не е алфа) вампир, направо не е истина!  smile3515

Гледайте сега как ще блесна със знания: този играеше в 'Паднали ангели'. Благодаря bowuu .

Първо мъжът ти се харесва и едва тогава започва  "претърсването" за достойнства.

Дамм, приклещваш го някъде и се насочваш право към достойнствата.

# 172
  • София
Въййй, тез мъжове били многофункционалени - пеят, танцуват, гонят тайни из горите!!!  Laughing

И малкият брат хич не е зле!!!!   Crazy

2 епизод - доволно изгледан!!! (сега ако нямаше работа за вършенеееее...  Tired )

Да, Пол Уесли и в Паднали ангели играе, но Фампирската визия доста повече му отива... (ох, и там са двама братя за чудо и приказ, да се чуди човек кой да избере  #Crazy )

# 173
И малкият брат хич не е зле!!!!  Crazy ... (ох, и там са двама братя за чудо и приказ, да се чуди човек кой да избере  #Crazy )

Цитирам това, което ми харесва най-много и притрепервам от щастие.

# 174
Здравейте   Hug

E, kak да загуби от Пол!  Подкрепям нашия човек  Grinning  Снощи покрай градинарските престилки ми излезе, че Джаред е висок 195 см, не че някой пита в момента, някак си мислех, че е 2 м. А Дженсън си е добре за мъж  Grinning

То във филма не се забелязва, че е толкова висок Джаред или поне аз не го забелязвах много  Laughing
Но пък с жена му са много сладки заедно, той доста висок , а тя една слабичка, нисичка до него. Доста я харесвам тази комбинация  Simple Smile

Ако бяха избрали Иън Сомерхалдер за опонент на Джаред, шансовете му щяха да са минимални /да не кажа нищожни  Rolling Eyes /, но с Пол има по-гомям шанс. Аз гласувах за Джаред  Peace

Важните неща винаги са в скоби ...! а между скобите е има доста сънища по този повод споходили Маракана  Embarassed

Joy

# 175
Слагам моят глас за Кас и ви приветствам за хубавите теми.Късно ви открих,но не ви изпускам от очи от доста време. Hug
Попораснала съм за момчетата,но хич не ми пречи. Joy Избирам си ги за всеки ден по един в сънищата. hahaha
В това числи Краули и Кас. Peace

# 176

http://popwatch.ew.com/2010/11/18/under-appreciated-paul-wesley-tom-bergeron/

Това е скандално, как .... къде .... кой ..... Бързо да подкрепим Джаред ... (ако в класацията беше големият брат от Дневниците ... щях да се замисля  Embarassed)

# 177
Arween, добре дошла при нас! Hug То такова нещо като "попораснала за момчетата" няма. Simple Smile Хубавите мъже винаги са на мода, тъй да знаеш Wink

# 178
Arween, добре дошла в темата!
А Дейна е права - да не съм те видяла да пишеш повече подобни неща! Попораснала била! Naughty
Поздравления за добрия вкус при избора на ангели!  Grinning  bouquet

# 179
Arween, добре дошла при нас! Hug То такова нещо като "попораснала за момчетата" няма. Simple Smile Хубавите мъже винаги са на мода, тъй да знаеш Wink

Arween welcome

Да допълня и аз .... за Братята Уинчестър, възраст няма (да звучи като, за любовта няма възраст)  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт