SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 656
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Добро утрооо и благодарности за новата серия...
Галче, мерси, тенкю за разясненията, сега вече ми се изясни hahaha. Е, нямаше да е лошо да ми дадеш линк към клипчето, за което сте говорили с девойката, ама както речеш Joy
ООО и Ейнджъл, какво кафе само!!!!! Благодаря!

# 241
Галче, бързам да отговоря, макар че Ейнджъл ме е изпреварила със Замундския линк.
Както знаете (вероятно) този сезон Папи е заета и не тя лично качва всеки нов епизод, затова и сериите в Замунда много се забавят. За сметка на това АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ рилийз се качва часове по-рано в Арена (туй го открих някъде към 3-4 епизод, когато бях избесняла, че Замунда ми се бавят, а аз ставам по петльово време, за да си взема дозичката).
Та само да уточня - субтитрите и този сезон си ги прави само и единствено Папи (в Арената също качват нейните), така че спокойно от където и да го изтеглите, субтитрите ще ви стават.

Чакам с нетърпение повечето от вас да изгледат епизода и да коментираме, защото тази серия е......... нямам думи! SUPERNATURAL, какъвто го помним и обичаме от началото - забавен, братски и готин СЕ ЗАВЪРНА! Heart Eyes Да ни е жив и здрав Бен Едлънд!!! Simple Smile

И само един ГАДЕН СПОЙЛЕР към Градинарките, но не мога да се стърпя: Twisted Evil

Момичета, със сигурност и вие ще намразите............................ червенокоските! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 10:09 от Dana_Scully

# 242
Олелелелелелеле каква серия...... мълча си обаче
Дейна какви са тези червенокоси бе hahaha

# 243
  • # супернатурална #
Дейна, благодаря за изчерпателния отговор Hug
Хи-хи, викаш и Самито го налази червенокоса, а? за сега нямам против(още не съм я видяла), всъщност аз съм "за" момчетата да се ....събират от време на време с мадами (само да не се влюбват Mr. Green) така ще имаме повече материал за обсъждане. И само да вметна, че Сам не е груб Naughty Може ли да е грубо младото вино, буйната река и лятната буря? Той е страстен, нетърпелив, буен, помитащ и ненаситен, ех!
Apocalyptic city , ето го клипчето, мисля, че е пускано тук:
http://www.youtube.com/watch?v=WSsV97UDCO4&feature=share

Joy

# 244
Дейна, благодаря за изчерпателния отговор Hug
Хи-хи, викаш и Самито го налази червенокоса, а?

Нищо не казвам предварително - ще видите! Mr. Green Серията е една от най-добрите въобще - нарежда се по любимост до тези с Трикстъра! Simple Smile)

Ауууу, а ако знаете какъв сочен СПОЙЛЕР е излязъл за еп. 11 - Appointment in Sammara: http://www.spoilertv.com/2010/11/supernatural-episode-611-appointment-in_19.html
ББ:
Чудя се направо дали Тери Пратчет няма виртуална намеса! Twisted Evil (За Нийл Геймън си знаем, че има!) Супеееееерррр!!! Познайте кой ще го играе Смърт! Нямам търпение да видя Дийн като Смърт (а.к.а  - 1:1 ми звучи като Морт на Т. Пратчет - фенките на англичанина тук могат да потвърдят) Освен това се сащисах, като прочетох, че Балтазар можел да задържи душата на Сам далече  Shocked Shocked Как така - що пък самито не си иска душата обратно?! Вярно, че с душа в повечко зора, но пък ние си искаме нашия Сам!!  Close Освен това два пъти повече се сащисах като прочетох....... че за заклинаниет му трябвала кръвта на..... баща му! (Веднага си викам "Юпиииииии - Джефри Дийн ще го върнат!!!") Да ама не! Sad Бобито пак щял да го играе заместител.
Кажете вие какво мислите за така изскочилите спойлери??  Thinking

П.С. Галче, какво е туй фейско сборище бе, изправиха ми се косите!  Shocked Shocked На Боби и Миша особено много им ходят тези прически, а Краули е направо неузнаваем!! Joy Joy

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 10:50 от Dana_Scully

# 245
Добро утро,
това е всъщност първият епизод който чакам и вече си гриза ноктите.След колко време качват субтитрите?
Уф,друго си беше докато ги гледах един след друг с часове.И кой казва,че Дейн е груб,перфектен си е и е страшно забавен през повечето време. Peace
Весели почивни дни,момичета.Приятно е сутрин да си пия кафето с вас.  bouquet

# 246
  • София
бързо ги качват, папи май е най-бързият преводач Simple Smile))

# 247
  • # супернатурална #
Б.Б Ама душата на Сам в Балтазар ли е? Това означава ли, че Краули лъже, за да ги използва за своите цели? А Сам може да не иска да си върне душата, докато не си изчистят сметките с Краули, защот знае, че като си я върне, поне в началото ще е сринат (и плачещ, и гол Praynig) с други думи, няма да е съвсем във форма.

# 248
ББ: Едва ли е в Балтазар, но нали той се занимава с душите, сигурно знае как да я върне!

Arween, по принцип много бързичко ги качват субтитрите преводачката Папи е най-бързата в Замунда и арена за превод на нови епизоди въобще! Днес обаче явно има някакъв проблем, щом все още не са излезнали. Simple Smile Епизода е спокойно разбираем и без субтитри - такива смешки ръсят, че в оригинал са разбиващи. При превода малко или много се губи. Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 11:18 от Dana_Scully

# 249
Не говоря и не разбирам английски,на 100 години съм,завършила съм Френската SadДори не смея да си го пусна без субове..дано ме разбирате.

# 250
  • София
някой в коментарите пише, че не намира англ. суб....може би за това няма и бг...ако бяват англ...ще си почакаме.

# 251
Здравейтее (:

Ейнджъл, мерси за кафенцето, сладко ще да е  Grinning

Аз се насочвам към гледане на серията, че как да разваля съботната традиция  Mr. Green

# 252
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за гифчето. Много. Запазвам си го, за да мога да си го сложа, когато някой от тези ми омръзнат.   bouquet  bouquet  bouquet

# 253
  • # супернатурална #
Цве, и аз така. Ще си тренирам английския, това е последния колментар от Замунда Rolling Eyes

няма и да намерите скоро англ. субтитри. addic7ed са в стачка от вчера и стана ясно, че всички сайтове от тях крадът. предполагам, че и българските ще се забавят, тъй като ще трябва да ги превежда по слух и да ги синхронизира. дано станат по-бързо

# 254
Благодаря за кафенцето  Hug  Хубаво е да се разбудиш сладко и наготово. Ще се мъчим да гледаме натюр, както се е видяло, с повторения и наострени уши, оцъклените очи веднага се получават  Grinning От удоволствие  Peace

Цве, от къде го измъкна този гифец  Mr. Green  Сам се кипри като за световно  Grinning  

Историята и пътят на душата на Сам ще излезе заплетена. Чудно ми е, че Кас не е подочул нищо за това.

Пропуснах да споделя колко много съм съгласна с Г.Краули - "И само да вметна, че Сам не е груб  Може ли да е грубо младото вино, буйната река и лятната буря? Той е страстен, нетърпелив, буен, помитащ и ненаситен, ех!"   Замислих се дали да не го болдна даже  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт