SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 575
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Цве, и аз така. Ще си тренирам английския, това е последния колментар от Замунда Rolling Eyes

няма и да намерите скоро англ. субтитри. addic7ed са в стачка от вчера и стана ясно, че всички сайтове от тях крадът. предполагам, че и българските ще се забавят, тъй като ще трябва да ги превежда по слух и да ги синхронизира. дано станат по-бързо

ммм това е гадна новина...аз се съмнявам, че някой ще почне по слух да превежда, сигурно по-точно ще чакат.
ама пък вчера си имаше субс за биг банг примерно...те как са намерили субтитрти...

# 256
Има.има newsm44

почвам гооо

# 257
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=65394 Папи е най-добрата просто Simple Smile

# 258
  • София
Добро утро!

Щеше да е мноооого хубаво и аз да съм в час с 6 сезон! Но в паузата между сезоните и това ще стане!
За сега ви завиждам за съботния ритуал по гледане на серия! завид! завид! завид!

И се фръцвам към 7 серия на 1 сезон! фръц!  Heart Eyes

Ама пък братята са страшни от 6 епизода 6 жени! Ако всичките сезони са такива... разбирам манията!!!

# 259
Иванова, няма за какво да ни завиждаш - понякога е ужасно дразнещо това едноседмично чакане, като се сетя как в началото си имах 4 сезона накуп и се гледаше с часове Heart Eyes
Ех, че хубаво да си изгледаш епизода в събота на обед, отдавна не ми се беше случвало Grinning Епизодът наистина беше един от най-добрите. Хм, може би трябва да пиша в бяло?
Със сълзи съм се смяла на Дийн и феичката Joy Joy А пък откакто преди известно време бяхте пуснали тук снимка на Devon Weigel и едно нейно туитче, тръпнех в очакване да видя какви ги е спретнала със Сам и просто се разбих hahaha Ама момата беше симпатична така червенокоса, в IMDB не ми грабна окото. Сам понякога ми е дразнещ като "Пинокио", честно казано. И този поглед накрая... надявам се не се е отказал от душата си Rolling Eyes

# 260
Леле как се смях, велика серия!
Има безценни моменти за гифчета, но като изгледате всички и ще пусна няколко  Flutter

Схватката Тинкърбел Vs. Дийн ми хареса много, а Сам имаше жестоки муцунки през цялото време  Laughing

# 261
Аз нали съм много сложна, та чак довечера ще гледам епизода и за това ще ви хвърлям само по половин очо  Shocked.
Мернах нещо за мразене на червенокосите  Thinking, та моля мен да не ме слагате в този списък Whistling (нали съм си 80% такава ...)
И така чак довечера ще ви чета подробно, след изгледам епизод, та затова моля ви не  пишете много .... , че се задъхвам докато ви прочета  Laughing

# 262
Благодаря за кафенцето  Hug  Хубаво е да се разбудиш сладко и наготово. Ще се мъчим да гледаме натюр, както се е видяло, с повторения и наострени уши, оцъклените очи веднага се получават  Grinning От удоволствие  Peace

Цве, от къде го измъкна този гифец  Mr. Green  Сам се кипри като за световно  Grinning 

Историята и пътят на душата на Сам ще излезе заплетена. Чудно ми е, че Кас не е подочул нищо за това.

Пропуснах да споделя колко много съм съгласна с Г.Краули - "И само да вметна, че Сам не е груб  Може ли да е грубо младото вино, буйната река и лятната буря? Той е страстен, нетърпелив, буен, помитащ и ненаситен, ех!"   Замислих се дали да не го болдна даже  Mr. Green
Еми аз го болднах и добре де, добре, не е груб, а е другото...

# 263
Не е ли така, а  Grinning  Инче, а?  Пак го прочетах и сега пред очите ми е Сам от новата серия ..... Joy ББ  С муцките и черната тишъртка  Grinning  Голяма забава е серията, но някак така несериозна, като все едно ще се събудят от сън и светът ще си е пак следапокалиптично разпънат.  И Дийн имаше много ефектни моменти Grinning  като съвестта на Сам. На другите се явяват тролчета и гномчета, но на Дийн голата минимацка  Mr. Green   Сам започва да се замисля дали му трябва душата, да не се събират насила накрая  Shocked

# 264
  • София
ББ
Да, на Сами май никак не му допадна частта със страданието, май душатавече не е така привлекалетна чак...
Серийката беше забавна....доста смешни моменти имаше Simple Smile
Много ме израдва с дребната феичка...и как я изпече Simple Smile Ама после как я описваше на Сам и той как го гледаше....и нали не можело да се смее Simple Smile
Joy

# 265
  • София
Много ме изкефи "шапката" /така ли се казва?/ в началото, в стил Досиетата Х   Crazy
И закачката с The Truth Is In There вместо The Truth Is Out There  Grinning

# 266
  • В средата на времето
Изгледах. Много ми хареса Party. Беше свежа и много забавна. Джимини и Пинокио бяха страшен тандем Crazy Joy Аз взех да свиквам с бездушевния Сам Laughing Отиваше му да го играе заигравчик с жените, Дийн обаче прекали с неговата емпатия Crazy. Такава реклама в кавички направи на това, какво е да имаш душа, че поотказа Сам май Laughing Много ми беше сладък Дийн като каза "тя ме удари"..едно такова невярващо-нацупено като малко дете Joy Джаред си изигра страхотно ролята в този епизод, това мнението ми.
А и Дийн се държеше малко като в серията с жълтата треска. Непривично ми беше да го гледам как крадешком поглежда назад и се опитва да избяга от онзи мъж, вместо да се спре и директно да атакува или поне да се наежи малко Crazy И като обясняваше на Сам как докато бил отвлече кълцал, стрелял и как си му личеше, че си измисля, за да скрие притеснението си от станалото понеже изобщо не го разбираше Laughing Физиономията и реакцията на Дийн виждайки Сам и ...как я нарече...а, да..пачули Joy в леглото беше безценна Grinning Ликуващата радост когато пръжна феята в микровълновата Grinning Изобщо цялата серия си е ценна Grinning Много лафове и безценни физиономии и от двамата. Grinning

Много ме изкефи "шапката" /така ли се казва?/ в началото, в стил Досиетата Х   Crazy
И закачката с The Truth Is In There вместо The Truth Is Out There  Grinning

Да, и на мен това ми хареса Grinning

# 267
  • # супернатурална #
Добро утро с любимото ми кадро:

Joy
Много разтоварваща серия. Дженсън направи добра комедийна роля, на този човек верно му се играе в комедии. Хареса ми, че нямаше излишен драматизъм, нещата бяха поднесени забавно, разпуснахме, дет' се вика Laughing
А за  пачулито Joy ми не я намразих, стана ми жал за нея. Почти да оползотвори Сам и нъц! Дийно дойде. Горкото червенокосо създание Laughing
Много се смях Дийн като описваше феята, и най-вече зърната и, показа ги с щъкнали показалци Joy Сам е такова сладко психопатче, иде ми да го скъсам от целувки: "Когато имах душа, когато БЯХ душа" Joy Дали има гифче с теперещата джукичка на Дийн като завари Сам и хипито?

# 268
Добро утро!

Аз вчера така и не можах да се класирам на компютъра да споделя мнение, но поне успях да изгледам епизода. Мноооого ми хареса! Обичам Бен Едлънд!

Един поздрав за добро утро  Mr. Green
Queen - My Fairy King

Толкова много неща ми харесаха от вчерашната серия, че направо не знам откъде да започна . Безценния момент с пържената фея ми се нарежда в личната класация за най-любима гавра, наред с танцуващото извънземно и маниакално-депресивния мечо  Joy.

Ама много му отива на Дженсън да играе комедийни роли, бе! Умрях от смах като си разказваше преживелиците на "космическия кораб"  Joy

Много ми хареса и как се впрягаше когато Сам си комуникираше с обикновените хорица и ги обиждаше, а Дийн му обясняваше за емпатията. И после Сам как започна да се преструва, че уж вече е в час  Joy.

"Джимини и Пинокио" също беше един път! А на феята не й беше чиста работата щом му се явяваше на Дийн само по крилца  Mr. Green.  
Сваляча Сами и на мен много ми допадна  Heart Eyes

Много ми хареса и финалната сцена, предполагом и на Импалка също  Wink.

Галче, специално за тебе  Hug

Само да спомена, ако не сте забелязали - и този път екипа по декорите се беше представил невероятно! Мотелската стая беше някакво царевично безумие  Laughing Crazy.

Ново клипче от предстоящия епизод:
Supernatural - S06E10 - ''Caged Heat'' - Clip (CWTV.COM)

Прочетох спойлера за Cage Heat и имам какво да кажа, но по-късно, че трябва да правя закуска. Дейна, мерсаж за интересното инфо! Hug

# 269
  • # супернатурална #

Благодаря, благодаря!!! Ах, какво е слънчице Heart Eyes Не бил нежен, а? Laughing
Ох, Злата ме подсети с песента на Куин : "Дийн, ти обслужи ли Оберон?" Joy

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 09:26 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт