SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 667
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Оф, залисах се аз в подготовка на тържествената вечеря (представяте ли си) и забравих да почерпя  ooooh!.

Благодаря за поздравленията!  Hug

да е все така кротка и послушна Wink Heart Eyes
Да ти се връща  Laughing

# 466
Злате, честита ти именничка!
Много да те радва, да хубавее и да те слуша като започне да си избира гаджетата Twisted Evil Все пак имаш добре изграден вкус за мъже Simple Smile

Благодаря за почерпката Simple Smile

# 467
  • В средата на времето
Злате, честита ти именичка Grinning  bouquet Да расте здрава, умна, красива и с много късмет покрай нея! Hug

Ух, кекса много вкусен изглежда Laughing

# 468
  • гр. София
Злате,

да бъде празникът чудесен
с безброй изпълнени мечти,
да бъде пъстър, светъл, весел
с усмивки, с блеснали очи,

крачета детски да се гонят
и детски смях да закънти,
да има шарени балони
и всеки да се весели!

Tada baloni

# 469
Момичета, благодаря за хубавите пожелания!  Hug
Розичке, трогната съм!  Hug Hug

# 470
  • София
Честит празник на всички именници днес!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за инфото  Hug

Ама само колко сайтове има за тия братя!
Трябва да им отделя повече време някога!

# 471
Ако сте фенове на анимето, сега ще ви разочаровам - супернатуралното такова, ще излезе на DVD с един месец закъснение - на 23 февруари.
Източник

А ето го и промото на СПН-анимето с личното включване на Дженсън и Джаред в началото на клипчето - http://www.youtube.com/watch?v=C47Gs_VxLfQ&feature=player_embedded

А това е снимка на Миша от "другата му работа", както сам казва: Today at my "other job," i had to work with this guy who wouldn't stop bitching. I didn't let it bother me though.

I try to find the bright side of every situation.  Това е написал под снимката.
Източник

Каква друга работа може да има, освен да бъде най-готиния ангел в Небесата?  Grinning
Според непотвърдена информация от един форум филма, от който е тази снимка се казва Divine.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 13:44 от Злата с метлата

# 472
  • гр. София
Хм, анимацията нещо хич не ми вдъхва доверие.  newsm12
Смятам да пропусна. Сигурно ще се ядосвам докато гледам...

# 473
  • # супернатурална #
Веси, да ти е живо и здраво малкото слънце и да наследи от майка си добрия вкус за мъже Laughing
Дейна, ще те жмуцна за хубавата новина. Ха дано стане, и момчетата да се навият, че отсега се чудя как ще я карам без СПН един ден Rolling Eyes

Нали вчера Импалка спомена нещо за Снежанка Laughing та да ви покажа един колаж. Предупреждавам, че е малко вулгарен и не особено издържан естетически, така че отваряйте на собствена отговорност  Mr. Green
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1193.snc4/154549_1 … 217_1484331_n.jpg

И една готина снимка, която не бях виждала, да ви компенсирам, в случай, че сте цъкнали горното.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 15:11 от Г. Краули

# 474
Честит празник на всички Екатерини, Катрини, Катета!

Галяяяя, къде набара този колаж, утрепа ме... Знам едно място, ако те интересува, с други подобни, но мноооого по-добре направени, ако те интересува, само кажи Joy  И наистина зеленото му отива Grinning

И аз намерих един манип, може и да го знаете, аз не го... Много е хубав.

И нещо за мой разкош и разтупване...

Многооо го харесвам в този епизод и ще помоля, ако някой има гифчета от там, да ми услужи с едно-две Rolling Eyes

И тук нещо за Импалка, тя каза, когато поискам да пляскам снимка.
Тук хем е в Импалата, хем много хубаво му е разкопчана ризката...

# 475
  • # супернатурална #
Апокалиптик, поста ти е радост за окото. Като започнеш със Сам в Импала, дето не само е разкопчан, ами направо изглежда...борен Laughing , през "трапчинковия" Сам  Heart Eyes , та за капак подписа ти - ей, много е готин затистнат до врата, стена и др.  Joy

# 476
Благодаря за хубавите пожелания за моето Кате!  Hug

Инче, това от кой епизод е? Иначе въднъг ще съдействам с гифче, щом кажеш.

Розичке, и аз нямам намерение да го гледам анимето, ама ми харесаха Дженсън и Джаред в началото на промото  Laughing.

Галче, нещо от рано го започнахме петъчно с този колаж  Mr. Green.

# 477
Златенце, да ти е живо и здраво Катето, много да те радва, да те слуша и да ти помага Grinning Hug  bouquet
Самските снимки, дето сте ги наслагали, са радост за окото Heart Eyes

# 478
  • гр. София
Злате, тая вечер на тържеството да не преядеш със сладкиши  Mr. Green
А иначе - весело изкарване и да слушате детето!

# 479
Благодаря за хубавите пожелания за моето Кате!  Hug

Инче, това от кой епизод е? Иначе въднъг ще съдействам с гифче, щом кажеш.

Розичке, и аз нямам намерение да го гледам анимето, ама ми харесаха Дженсън и Джаред в началото на промото  Laughing.

Галче, нещо от рано го започнахме петъчно с този колаж  Mr. Green.

Злате, как откъде бе Златенце, от серията с върколачката, сещаш ли се Joy Обожавам ризата, пуловерчето, фанелката с петната от кръв и косата... и дънките... усмивката... Бай дъ уей подписа ми е от същата серия и Галче, той затиска вратата....
Просто вече се предадох окончателно, търся си снимка за аватар и не мога да реша коя, помагайте усилено, много ми е трудно...

Общи условия

Активация на акаунт