SUPERNATURAL - Sweeter than heaven, hotter than hell

• 27 627
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Добър ден Hug .

Я, какво затишие днес! Да не седите и страдате в мрака Laughing ?

# 556
Дааа, такова страдание ме е налегнало... направо задушаващо... Съботата ми е омразна!

# 557
Ааааааа Добър ден и от мен, наистина има страшно затишие тук. Вие сега като разбрахте, че няма да има епизод и край .... умълчах тИ сА  Mr. Green
Добре, че си свалих Коледния на Джаред (КАРЧЕВА   love001   bouquet), че ще запълвам дупки с него и с епизода на Дневниците (нали има?).
А и ще е преговор на някой и друг стар (4,5 или 6сезон) епизод.

# 558
  • гр. София
 #Shocked
Как така няма да има епизод?
Тия хора мислят ли как ще оцелеем психически чак до другия петък!!!! smile3516

# 559
#Shocked

А ако ти кажа, че до края на годината ще има само 2 (словом: два) епизода?

# 560
  • гр. София
#Shocked

Аааа, я по-добре не ми казвай, че ще взема да се изнервя. Нека си живея в сладко неведение..... ooooh!

(отива да си търси носни кърпички и да се утешава с историята, която пише за "Коледата на Сам и Дийн".....)

# 561

Ти сериозно ли? Въх, направо ме застреля с тези данни ooooh!

Розичка, пиши, и ако може по-дълга да е историята, че да има поне какво да четем като няма да гледаме  Hug

# 562
  • гр. София
А, пиша аз, пиша....
Ама да не се окаже, че съм само аз  Mr. Green
Май никой друг не изрази съгласие за тая работа (ако някой е изразил - да прощава, че го пропускам!)

# 563
Ха, намерих нещо любопитно, поне според мен: два допълнителни варианта на заставка на епизодите от първи сезон:

първи , приемлив;
втори , който не ми харесва, колкото и да ме ласкае.

Бил е одобрен и съответно използван обаче този , който си знаем.

# 564
  • # супернатурална #

Я, какво затишие днес! Да не седите и страдате в мрака Laughing ?
hahaha hahaha
Ми ние все пак имаме души Rolling Eyes
А с това:

направо вече Tired Мрак, мрак и страдание!  ooooh!

Ще пишем, бе! Що да не пишем. Дейна да обяви официално темите (имаше още една, освен "Коледата....") да поканим журито и да се почваме Laughing

# 565
Ще пишем, бе! Що да не пишем. Дейна да обяви официално темите (имаше още една, освен "Коледата....") да поканим журито и да се почваме Laughing

ПУ! НЕ съм спонсор този път, моля! Разбих(а ме) се от етюди на миналия конкурс Crazy .

# 566
  • # супернатурална #
Хайде, хайде! Знаем си, че на Импалка ни етюди и се опират, ни джедайски мечове. Щом оцеля, не си за ожалване Laughing

# 567
  • гр. София
Импалка,
няма страшно. Аз лично мога да пиша и на ползу роду, само заради идеята  Laughing

# 568
Пишете, пишете. И аз пиша, ама хубавите работи бавно стават. Този път викам да е "изцяло в полза роду" - без спонсорски изяви.

Галче, втората тема беше: "Сценарий за бъдещ 3326-ти епизод на Supernatural" - момчетата/синовете/внуците им след 30 години, примерно. Също дава поле на въображението. Simple Smile Ние тогава ще сме по на средно 60, но пак ще залитаме по тези готини "дядовци", убедена съм. Wink

# 569
ПУ! НЕ съм спонсор този път, моля! Разбих(а ме) се от етюди на миналия конкурс Crazy .
А какво значи да си спонсор? И какви са тези етюди?

Общи условия

Активация на акаунт