Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 113 924
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
На пазара на Иван Вазов. Simple Smile Имат 1 павилионче за бои главно и едно магазинче, заредено и с козметика, ампули. Ето картата от сайта им - http://www.nisea-bg.com/contact.html.
Благодаря! Ще го посетя  Hug

# 136
  • София
запис веднага и отново питане http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs459.ash2/73279_154 … 713_5937023_n.jpg тва е мойта коса,искам да стане с тоя цвят http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1128.snc4/149094_1 … 713_1108292_n.jpg
мисълта ми е в домашни условия би ли се получило с някоя боя и ако да с коя?

# 137
  • в 1001-та нощ
до колкото виждам - искаш леко изсветляване, но пак брюнетка - друго специфично кафяво?

не знам дали в темата за брюнеткитер няма да са ти по-полезни - ако искаш - питай И там  Hug

# 138
  • При децата ми
MeRiTo, къде е този магазин в Търново и какво е ДМ?

# 139
MeRiTo, къде е този магазин в Търново и какво е ДМ?
Точно ДМ не знам от какво е съкратено и дали е съкратено, но като цяло е козметичен магазин, има всичко, за което се сетиш Grinning като почнеш от прах за пране, парфюми, шампоани, душ-гелове, кремове, спирали, червила ииии до фибички Grinning
В Търново се намира където е техномаркета, до него има CBA, от лявата му страна има магазин на DEICHMAN и точно до него е ДМ. Ако картата ти говори нещо -> http://www.dm-drogeriemarkt.bg/fileadmin/user_upload/images/cont … Turnovo_map_h.jpg

# 140
Здравейте, момичета. Често следя темата, но досега не съм се включвала, защото винаги съм намирала отговори на въпросите си, като чета коментарите ви. Продължавайте в същия дух да споделяте полезни съвети за грижите за косата. Определено са от полза за всички  bouquet
Аз съм с доста изтощена коса (третирана с ютия в продължение на 1 година и нещо, през ден съм я изправяла). Беше заприличала буквално на метла, адски изгорена Sick Sick
Първо започнах със стимуланта на Икаров - доста добре ми подейства. После го редувах с маската с тривитаминол и разни други подхранващи продукти. Спрях всякакви ютии, преси и сешоари. Сега косата ми е в много добро състояние, но продължавам с подхранването, нали винаги може да е още по-добре Simple Smile
Сега чета, че сте много доволни от Лосиона с кератин и този с олио от орхидея, та, искам да попитам кой продукт е по-добър? Кой дава по-бързи резултати? А и къде ги продават? Само на пазара на Вазов или ги има и по аптеките?

# 141
  • София
Момичета,колко след отваряне може да се ползва стимуланта на Икаров?

# 142
  • София
Лосионът с кератин е на Био фарма, така че би трябвало където продават кристалите им да има (или да могат да доставят) и лосиона. Не съм питала и търсила, тъй като офисът ни е в Ив. Вазов и ми е удобно. Simple Smile

# 143
Здравейте! Grinning

Луда съм на тема поддържане на красива грива и понеже моята е малко капризна,си иска вниманието,иначе става ужасна.
С преса гледам да се изправям не повече от 3 пъти седмично,маски за коса използвам-купени и "био" Wink
Последната ми купена е на Касиопея с кал от мъртво море,тя се нанася само в корените и е много добра,както всичко,което съм пробвала на тази марка.
Домашни си правя с бадемово масло,с кайсиево,както и с хума.

За Керастас съм чувала само добри отзиви,но за сега не съм пробвала нищо тяхно.

На Биопойнт маските също не са лоши,но не са за дълбоко подхранване.

# 144
Лосионът с кератин е на Био фарма, така че би трябвало където продават кристалите им да има (или да могат да доставят) и лосиона. Не съм питала и търсила, тъй като офисът ни е в Ив. Вазов и ми е удобно. Simple Smile
Аз съм си купувала течните кристали от аптеката, та предполагам че и лосионът с кератин може да се открие в някоя аптека.

# 145
  • София
Мисля, че си намерих шампоана за мен...Елсев за пълно възстановяване....За първи път ползвам нещо на Лореал.....наистина са добри.

Косата ми цял ден е пригладена без да е сплескана, стои жива и не загуби формата си, въпреки че нарочно не сложих никакъв стилизант, за да изпробвам ефекта на шампоана. Много съм доволна. Мисля да си взема от същата серия и стилизанта без отмиване, който май също е с кератин. Вярно, че я прави по-мека отколкото бих искала, но с моята тънка коса надали нещо може да я направи хем жива и пригладена, хем плътна.....Все пак е важно и да се съобразяваме и с гените.....Simple Smile

Търсих лосиона с кератин на биофарма, но не го намирам никъде...засега.

# 146
Моми4ета искам да сподял с вас ,4е откакто спрях с пресата и сешоара(близо 2 месеца),косата ми е коренно разли4на Shocked.МИслех си 4е без фафлите в корените немога да живея и 4е няма да имам обем,нооо напротив!Откакто ги спрях в на4алото беше малко терсене,но сега имам огромен омбем,пове4е от всякога!Ще гледам само по веднъж месе4но да си изправям косата ей така за разнообразие и толкоз!5 години преси всеки ден по 10 пъти ме съсипа.Добре 4е сложих край на това безумие!Само си увреждаме косите с тях и после се 4удим какви маски да ползваме.Махнете ги тия преси Naughtyили поне рядко ги използвайте! Hug

# 147
Бях чела в един друг форум за шампоан на Елсев с грейпфрут. Някой да има някакви отзиви за него? Четох, че много добре действал на мазна коса, не се омазнявала чак толкова бързо? Confused Скоро мисля и аз да си го взема. А сега си направих маска за коса с тривитаминол, бадемово масло, масло от гроздови семена, сложих и сок от грейпфрут (от всичкото по 1 супена лъжица). Та искам да попитам и за грейпфрута дали ще има същия ефект като шампоана или е по-добре да се изплаква с него, а не да стои два часа на косата?  newsm78

# 148
Моля препоръчайте ми витамини против косопад.
В моменат пия Мерц, но ми се иска да ги сменя  Simple Smile

# 149
  • Somewhere far away
Та искам да попитам и за грейпфрута дали ще има същия ефект като шампоана или е по-добре да се изплаква с него, а не да стои два часа на косата?  newsm78
Хм..интересно ми стана това!
 Аз имам винаги грейпфрути в нас, защото ги пия, правя си ги на сокче и много ми харесват, а и са много полезни... но не съм чувала че могат на косата да се слагат. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт