Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 113 845
  • 705
  •   1
Отговори
# 270
MissNellie 15 лв. е  процедурата и сешоара  Laughing нямате такива цени в София  .

# 271
MissNellie, а би ли споделила как точно да си направя подобна вкъщи? Аз последния път си направих нещо - подучуто от тук от там. Измих си косата с шампоан, след това я намазах обилно с маска, увих я в шапка за бяна, отгоре сложих една от зимните ми шапки и така около половин час. Накрая, като я измих, я полях с оцет разреден във вода. Косата ми действително стана много по-добре, отколкото когато държа маската само 5-10 мин.

# 272
Някой има ли представа дали това е сериозно ?!
http://skandalno.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba%d1%82% … %d0%be%d1%81-9791

# 273
MissNellie, а би ли споделила как точно да си направя подобна вкъщи? Аз последния път си направих нещо - подучуто от тук от там. Измих си косата с шампоан, след това я намазах обилно с маска, увих я в шапка за бяна, отгоре сложих една от зимните ми шапки и така около половин час. Накрая, като я измих, я полях с оцет разреден във вода. Косата ми действително стана много по-добре, отколкото когато държа маската само 5-10 мин.
Затопляй .Аз слагам една кърпа в микровълновата и след това над шапката ,така около три пъти.

# 274
Miia, много интересно! А дали връщат парите, ако не ти подейства?  Simple Smile

Аз също слагах като  Iliana__  кърпи в микровълновата, докато не изгоря една. Според мен със сешоар е много по-добре или с кърпа натопена във топла вода.

# 275
MissNellie ,   bouquet
След тези разяснения "картинката" относно кератиновите терапии съвсем ми се изясни. Simple Smile

Но сега не ми е ясно ,терапиите с подхранващите маски със специална преса ли се правят и как се действа /на мокра коса ли / newsm78
И би ли обяснил по-подробно някой от тези ,които  са си правили такава процедура самата последователност? 

# 276
MissNellie ,   bouquet
След тези разяснения "картинката" относно кератиновите терапии съвсем ми се изясни. Simple Smile

Но сега не ми е ясно ,терапиите с подхранващите маски със специална преса ли се правят и как се действа /на мокра коса ли / newsm78
И би ли обяснил по-подробно някой от тези ,които  са си правили такава процедура самата последователност? 
Със специална преса са и се действа на мокра коса .
Процедура е силно казано -измиване ,подсушаване леко с кърпа ,слагане на маската и минаване с пресата .
В блондинската тема беше дала линк към подобна преса .

# 277
# 278
# 279
 Iliana, B & C   bouquet !
Когато косата ми се късаше ми правиха такива възстановяващи процедури във фризьорския салон.
Но аз седях с маска на главата под каската / на топло / около 20 минути.
Определено имаше много голям ефект върху косата ми.

# 280
# 281
  • София
Преглеждах за подобна тема,намерих подобна в архива

Цитат
Моята коса е тънка, много мека и въздушна, когато има вятър и трябват 5 мин и изглеждам все едно не съм виждала гребен   #Silly  Чудя се има ли начин да я направя по-твърда,по някакъв начин да уплътня косъма ?   Thinking
Помагайте с предложения и съвети  Praynig

Моят проблем е същият ... хората искат мека коса,аз пък искам твърда

# 282
  • София
Аз също слагах като  Iliana__  кърпи в микровълновата, докато не изгоря една. Според мен със сешоар е много по-добре или с кърпа натопена във топла вода.
В неделя направих така, тъй като нямах време да стоя 2ч. с маската (домашна). Найлон, хавлиена кърпа и със сешоара затоплях. Simple Smile

# 283
  • В полите на Пирин планина
*Bubble* подходящ стилизант е единственото решение за мен. И моята е мека. Ако не й сложа фиксатор, то на сутринта ще съм като бръкнала в контакта  Mr. Green.

# 284
Здравейте.Бих искала да попитам някои ползвал ли е продуктите на mikl_shake  , какви му са впечатленията и от къде може да се поръчат.....чувала съм много добре отзиви за тях....добрите фриз.салони работят с тях.....

Общи условия

Активация на акаунт