Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 113 936
  • 705
  •   1
Отговори
# 405
Именно  Wink

# 406
момичета кристалите за коса за какво се ползват и как  Embarassed Embarassed Embarassed

# 407
  • в 1001-та нощ
това е много общо понятие - прилагат се на влажна коса - след измиване, като продкт без отмиване и преди сушене, за предпазване на краищата, от агресията на средата (да не цъфти, например)  Peace

течен продукт на силиконова основа, силиконът - филмира и обгръща косъма, каот го пази, неутрален е и не влиза в реакци

някои кристали са обогатени с протеини и хидратират, други са обогатени с масла за повече блясък; някои варианти имат и термозащитна функция

# 408
благодаря a.l.e.n.a Hug
ще ми препоръчате ли кристали от които сте доволни, искам да пробвам  Grinning

# 409
  • в 1001-та нощ
аз лично съм доволна от коприната на CHI - http://www.mgshop.bg/product.php?id_product=69

# 410
Аз съм доволна на BioPharma .Дори ми свършиха и пак ще си взема. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 14:14 от bubanka

# 411
в аптеките продават ли ги?

# 412
аз също съм доволна от био фарма понякога ги редувам със сери, но биофармата определено ми допада повече

# 413
Aз съм доволна от тези на Сери, много ми защитават краищата, не се наелектрезират, но не се и омазняват, въпреки че моята коса се омазнява лесно и бързо. За зимата, особено, са идеални. Също имат и някакво свойство да ми запазват прическата, като си оформя косата и да не ми разделят косата на клечки. Абе общо взето, кристали "Сери">аll. Като свършат може да пробвам тези на Биофарма, че много ги хвалите. Дано и те да са така хубави. Аз кристалите ги ползвам малко и като термозащитен продукт, макар че не пише такова на опаковката Grinning

# 414
Аз не харесвам Биофарма и Сери, защото ми идват тежки. Но ако ги ползвате пестеливо, няма да има проблем

# 415
момичета сигурно сте говорили за това и ако е така се извинявам за въпроса все пак ще се радвам ако някоя ми обърне внимание и ми отговори кажете моля ви какво мислите за хининовата вода за коса ако някой я е ползвал да пише  Praynig Praynig  Praynig аз си взех хининова вода на милва с надеждата да помага за растежа на косата ми искам далга косичка, а съм с къса   Sad и тривитаминолната маска не забелязвам да помага за растежа  Sad

# 416
  • в 1001-та нощ
преди време срещах специална тема ... потърси я с търсачката ... има всякакви мнения - от колко е чудодейна, до това, че пресушава...

аз съ ползвала преди години в рамките на месец и никакъв ефект не усетих; би трябвало поне фрикциите да подобрят кръвоснабдяването към скалпа, но не бих заложила на този продукт за резултати  Peace

# 417
Здравейте, момичета Simple Smile. Следя ви отдавна и смятам, че темата е много полезна. Имам един въпрос - прочетох, че за сгъстяване на коса някаква жена е използвала костния мозък от телешки джолан и косата й много се е сгъстила. Случайно да сте чували нещо за това?

# 418
момичета сигурно сте говорили за това и ако е така се извинявам за въпроса все пак ще се радвам ако някоя ми обърне внимание и ми отговори кажете моля ви какво мислите за хининовата вода за коса ако някой я е ползвал да пише  Praynig Praynig  Praynig аз си взех хининова вода на милва с надеждата да помага за растежа на косата ми искам далга косичка, а съм с къса   Sad и тривитаминолната маска не забелязвам да помага за растежа  Sad

Поредния български мит е за мен хининовата вода. Зареди се с търпение

# 419
аз съм ползвала преди време, но моята коса си расте бързо по-принцип и единственото, което мога да кажа е, че не знам дали помага, но поне не вреди  Peace
само, че първия път си бях купила хининова вода, която беше розова на цвят и ми захаби хавлията за глава

за водатао от маточина, която си купих наскоро обаче ще ви кажа, че цялата замина в мивката, щипеше ме от нея и ми се омазняваше бързо косата и я изхвърлих

Общи условия

Активация на акаунт