Един въпрос към бивши пушачи или с половинка отказала цигарите

• 11 194
  • 106
  •   1
Отговори
# 60

Аз бях страстен пушач, пуших с кеф и удоволствие, цигарата беше част от мен и моята философия. Сега всичко това ми се струва толкова маловажно, дори грубо, срамно, смешно. Дори и да пропуша пак, ще е изчезнало безвъзвратно цялото ми удоволствие. Ще се чувствам като престъпник, ще пуша тайно и с омерзение.

Трябва да се забрани тази книга.

# 61
  • на брега на морето
Ба! Имам я на компютъра, ще й хвърля едно око.
Жаве, верно ли е това, което казваш?

# 62
Ба! Имам я на компютъра, ще й хвърля едно око.
Жаве, верно ли е това, което казваш?
Дали книгата ме е отказала от цигарите?
Не знам. По скоро тя беше част от една верига събития, които в крайна сметка ме накараха да се почуствам така, както се чувствам днес. И да не пуша вече.  Wink

# 63
  • на брега на морето
По скоро тя беше част от една верига събития, които в крайна сметка ме накараха да се почуствам така, както се чувствам днес. И да не пуша вече.  Wink

Така си и помислих.

# 64
И аз в редиците на бившите пушачи - наистина е ужасно някой край теб да мирише на цигари, да не говорим ако са от по-гадните  Sick.
Мъжът ми никога не е пушил, аз ги спрях преди 3 години.
Сега се отвращам от миризмата на цигари. Не ми е приятно да влизам в заведенията, защото повечето са ужасно миризливи.
А колко пъти ми се иска да кажа на клиентите, колко неприятно миришат  ooooh!. Направо е рядкост да се изправи пред мен някой и да мирише на чисто. А вероятно темата за миенето на зъби трябва да е съвсем отделна.

# 65
А вероятно темата за миенето на зъби трябва да е съвсем отделна.

Като бивша пушачка трябва да ти е ясно - колкото и да си миеш зъбите, ефектът е мимолетен. Аз винаги си нокя бонбони, но не си въобразявам, че не мириша.

# 66
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не мога да ги откажа, знам ,че воня и че така си вредя, обаче пак не мога  Sick
навън -12, аз пуша на терасата у дома, ръката ми замръзва, обаче аз си пия кафето и ................пуша
не се понасям, справям се с хиляди други неща, а с този гаден навик не мога вече 17 години.  Sick Sick Sick Sick Sick

# 67
Абе при мен е някаква смесица от гняв  и разочарование, насочени към мъжа ми. Щото другите хора си пушат, и на мен не ми дреме, и вкъщи има давам да пушат, отварям широко прозореца, пускам аспиратора и готово. Но мъжът ми като запали и моментално се разбунтува нещо в мен. Ама вече мина време, свикнах сякаш, по - слабо ме дразни, и така.
Явно ще продължим нататък като пушач и непушач.

# 68
Няма да се хваля, но имам честта да познавам дългогодишен пушач, който от раз е отказал цигарите... вече 1 година. Около него димят, кадят...не му пречи. Може би доста фактори повлияха в тази посока, но и инат си требе  Laughing
 Кумецът пък действа по методиката "клин клин избива". Преди време спря цигарите и смучеше лукчета, когато му се допуши...После дойде моментът, в който трябваше да отказва лукчетата  Mr. Green И пак посегна към цигарите...

# 69
Спрях цигарите преди 8 години. Просто така - казах че "от утре" няма да пуша и престанах. Бях силно пристрастена. Затова и избягвам да правя каквито и да било забележки на мъжа ми и гледам да се съобразявам с тази негова зависимост. Знам на мен какви усилия ми е коствало на моменти да не пуша и не искам да го причинявам на други, особено пък когато самите те не са готови да се откажат от този навик. Да, дразни ме, повдига ми се, неприятно ми е....но мога да го преживея. Мъжът ми пък се съобразява и виси по балкони  и прозорци като му се допуши вкъщи.
Иначе на мен и сега ми се пуши, за съжаление обаче тялото ми вече не иска цигарите. Преди два дни запалих - вкуса не ме отблъсна толкова, колкото на второто дръпване ме заболяха гърдите. Това ме отказа за следващите години, но не се заричам...

# 70
  • на брега на морето
Имах възрастен колега, който беше спрял цигарите от 20 години. Един ден го попитах дали все пак не му се пуши. Той ми каза: "Сънувам цигарите". Sick

# 71
  • с/у ОколоМръсТното

Никога, подчертавам НИКОГА не съм пушила, а много пъти съм сънувала, че пуша  Shocked И рева и се тръшкам, как ще ги откажа  ooooh! Tired
Е, какво е това чудо ми кажете  Rolling Eyes

# 72
Шани, това е много интересно  Laughing Не мислех, че може да се случи с непушач.
И как ти се струва, какво е усещането да пушиш ?
Аз сънувам, че пуша, и пак усещам онова хубаво усещане на задоволство да си дръпнеш от цигарата. Откакто ги спрях, вече не мога да го усетя - пуших и обикновена цигара, и електронна, и много скъпа марка цигара - не и не. Кеф няма. Мога да пуша, не ми е проблем, е гадно ми е първите 2-3 дръпвания, после си пуша, но не ми прави удоволствие. Единствено когато сънувам, че пуша, само тогава си припомням удоволствието какво беше.
Баси не съм у ред сигурно.

# 73
  • на брега на морето

Никога, подчертавам НИКОГА не съм пушила, а много пъти съм сънувала, че пуша  Shocked И рева и се тръшкам, как ще ги откажа  ooooh! Tired
Е, какво е това чудо ми кажете  Rolling Eyes

GrinningМоже би подсъзнателно ти се иска да опиташ. НИКОГА не го прави! Peace

# 74
  • с/у ОколоМръсТното

И как ти се струва, какво е усещането да пушиш ?

ми не знам... Аз се отдавам на емоции за това, как съм могла да пропуша  cry и КАК по дяволите ще ги откажа   Banghead . Явно ми се е насадило усещането, че трудно се отказват.

Котьо - едва ли ми се иска... Аз до сега (на 100+ съм все пак  bowuu) не се запалих/изкуших, та сега ли веке...  newsm27

Общи условия

Активация на акаунт