Звездни компромати-85 част

• 57 971
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
в момента в НА КАФЕ-се коментира състоянието/творчеството на Баташов
цитирам : Баташов е имал видими проблеми с алкохола преди постъпването му в Токуда...нуждае се от трансплантация на черен дроб.

# 481
Няма ли да им е по-лесно да облекат жилетка на Сурито, вместо да мъкнат одеало. Или пък наметало да и вържат, пак ще е улеснение за тях  Thinking

# 482
Мариела Маврова от  "Острова на изкушението"

Между другото слушах интервю с Алисия, каза, че всички коментари излизали досега по темата за личния й живот, не са давани от нея. Че никъде не е казала и дума, и цялата истина ще бъде в две списания, на които са дадени правата, едното е Максимум, и излиза на 30-ти, а другото е "Стори", някъде седмица след първото.

# 483
а кой пее в рекламата ?

Train ft. Nora - Shake Up Christmas  Simple Smile

Благодаря за отговора. Предположих, но се изненадах, че не прелива от деколтето й  Laughing

# 484
Интервю с Цветелина Янева, в което лекинко я бъзикат, има и снимки от нейно участие в Пловдив с татко и, но нещо не ми се получава да ги постна, дали е възможно "подтепето" да е блокиран за мамата? Там често има компроматни снимки, имат си човек, който вечер обикаля баровете...

# 485
Иван Кирев доста е поукрасил интервюто.
Не вярвам на нито една реплика Peace

# 486
  • Sofia, BG

и в такава малка статия колко правописни грешки..  ooooh!

# 487
Американска е напитката, няма как да включат нашенски носии. Виж, ако рекламата беше на ракия, друга работа Whistling Laughing
Смарти, толкова ти е остроумен постът, че чак се замислих дали съм споменала нещо за национална носия  Tired

Не си, но аз го правя Hug

# 488
и в такава малка статия колко правописни грешки..  ooooh!
То може и изобщо да не е имало интервю, в същия сайт имаше и интервю с Алисия, след като се разбра за Валери и Николета, а нали после тя отрича да е давала подобни интервюта.

# 489
По принцип почти всичко от интервюто го е казвала и друг път. И да не е дала точно това интервю, са все неща, които са излизали от устата й, с изключение на това кога се е запознала с Делян Пеевски.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 13:16 от Just*AvvA*

# 490
Николета Лозанова в момента с къса коса ли е?
Кестенява?

Днес в бар Марсилия видях едно препечено девойче, с хубава кожа, но, бих казала доста топчесто и набито, още малко му трябваше, за да е трътлесто. Доста заприлича в муцунката на Лозанова. Не, че беше грозно, напротив, но аз се учувам /ако е тя/, че няма нищо общо със снимките от фотосесиите. Особено що се отнася до размери - и на широчина, и на дължина.
Тези фотосесии са подмяна на личности, предполагам, че повечето се разминават с реалността, но защо е нужно?

Съвсем възможно е да е тя Simple Smile  Тя е доста нисичка Simple Smile
А като заговорихме за нея все пак мисля, че Алисия притежава повече стил и ми е по-приятна. Но Валери най-добре си знае. Има и интервю с Алисия на наградите на Фен ТВ. Вече започна да се появява пред камера Simple Smile

http://-spam082-/n/alisiya--redovno-se-pishat-izmislitsi-za-men.30400.html

# 491
Интервюто с Цветелина Янева е толкова жълто, на моменти чак нелепо, че дълбоко се съмнявам да е реално.  Laughing

# 492
В понеделник гледах Американските музикални награди директно и останах смаяна като на 2 пъти пуснаха НАШАТА реклама. Колкото и да се вълнувах от наградите, емоцията за рекламата взе връх.  Hug Страхотно беше.

Много е хубава рекламата, само дето е снимана в Бг с български актьори, но от международен екип, предполага се, че и идеята е тяхна.
По същата логика можеше да я снимат в румънско студио примерно и да кажат после, че рекламата е румънска.

# 493
Интервюто с Цветелина Янева е толкова жълто, на моменти чак нелепо, че дълбоко се съмнявам да е реално.  Laughing

Според мен не е жълто. Остави една фолкпевица да говори и тя ще се изложи сама Simple Smile

# 494
E, хайде сега, глупаци, простаци, малоумници и неграмотници има във всеки един жанр Peace

Общи условия

Активация на акаунт