Звездни компромати-85 част

• 57 908
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Някакъв от Грозната Бети убил майка си със самурайски меч  Shocked http://www.people.com/people/article/0,,20444586,00.html

Това за Кейти и Том и аз не го вярвам, тя ми изглежда тъжна, но твърдо решена да си стои там, не знам дали е зомбирана от сциентоложките му изпълнения (и дали изобщо има такива!) или просто е нормална жена, която се колебае пред възможността детето и да живее с разведени родители. Sad

# 571
  • София

Райна кърти!  hahaha
Но..като се замисля.. то и аз изглеждах подобно на 17-18 г.  Laughing

# 572
Младата Виктория Бекъм, по времето, когато не е забравяла че може и да се усмихва: http://www.funtasticzone.com/album.php?id=270

Млада, а гърдите и изглеждат ужасно. Висящи и размазани по кожата.. Разбирам защо си е сложила силикон  Peace Явно възрастта не е  определяща за хубави гърди... Не, че не го знаех и преди де, но сега съвсем се убеждавам в твърдението си.

Райна кърти!  hahaha
Но..като се замисля.. то и аз изглеждах подобно на 17-18 г.  Laughing

Всички вероятно сме изглеждали модерно за времето си смешно в сегашните си очи  Joy

# 573
Вики Бекъм хич не е била слабичка, даже на някои снимки изглежда бременна.

# 574
Викито какви бедра вади тук  Shocked все едно е друг човек, който просто прилича на нея. Доста се е променила с времето  Crazy

# 575
Спомням си снимки отвремето, когато нямаше още силикон и бяха гаджета с Бекъм я бяха изловили по монокини и наистина гърдите й изглеждаха зле.

# 576
И на мен ми направи впечатление, че е доста сочна като млада. Сега е поне 10, ако ли не и 15кг по- малко.

# 577
  • София
И на мен ми направи впечатление, че е доста сочна като млада. Сега е поне 10, ако ли не и 15кг по- малко.

На мен ми харесва сега. Много е стилна и красива! Лъха на класа от нея.  Rolling EyesСамо силиконът й е ужасно несполучлив, според мен.  Rolling Eyes

# 578
  • София
Общо взето не харесва толкова кльощави жени като Бекъм, но на нея много и отива да е много слаба.
Харесва ми как се е променила с годините.

# 579

На мен ми харесва сега. Много е стилна и красива! Лъха на класа от нея.  Rolling EyesСамо силиконът й е ужасно несполучлив, според мен.  Rolling Eyes

Тя отдавна го махна.

# 580
Явно сама аз не харесвам анорексични тела като на В. Бекъм сега. Преди е била смешничка, но не и мумицифирана.

# 581
В. Бекъм винаги ми е била противна. Опитвам се да я харесам, но просто не става.
Прилича ми на някакво притеснено селско девойче, което постоянно внимава как се държи , с какво се облича и т.н.

Съжалявам за мнението ми, но наистина е такова.  Confused

# 582
  • In The Middle Of Nowhere

На мен ми харесва сега. Много е стилна и красива! Лъха на класа от нея.  Rolling EyesСамо силиконът й е ужасно несполучлив, според мен.  Rolling Eyes

Тя отдавна го махна.

Според мен не е толквоа несполучлив, колко изкуствен. Аз обаче не знаех д а го е махала, поне на снимки не ми изглежда безсиликонова, вс епак ако наистина го е махнала би трябвало д а изглежда по-зле, а не ми е...
Въобще, не е ми изглежда без имплантанти на снимките, каквито и да са те.

# 583
Ето тук, на 9-та и 10-та снимка не е ли Надя на Коцето?
http://orionlessskies.com/folio/prom-girls/07/

# 584

Общи условия

Активация на акаунт