Звездни компромати-85 част

• 57 930
  • 720
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
Страхотен е. Simple Smile Не предполагах, понеже го правят на идиот с тези елечета в сериала, ама като му съблякоха ризата в предпоследния епизод и останах очарована. Simple Smile

# 31
# 32
Leighton Meester - толкова пък да не го харесвам това момиче  Tired

На тези снимки наистина не изглежда добре, но иначе в сериала е много нежничка спред мен, за разлика от екранната й партньорка, която пък аз не мога да понасям с провлаченото и мързеливо говорене.

# 33
# 34
  • в баира
 smile3502

# 35
  • София
 wavey

# 36
# 37
# 38
  • София
Страхотен е. Simple Smile Не предполагах, понеже го правят на идиот с тези елечета в сериала, ама като му съблякоха ризата в предпоследния епизод и останах очарована. Simple Smile

Мда, мистър Шу си го бива шъртлес  Grinning
ето още

# 39
# 40
Leighton Meester - толкова пък да не го харесвам това момиче  Tired

На тези снимки наистина не изглежда добре, но иначе в сериала е много нежничка според мен, за разлика от екранната й партньорка, която пък аз не мога да понасям с провлаченото и мързеливо говорене.
Споделям напълно мнението. Много я харесвам в сериала- нежно лице, страхотен стайлинг и интересен характер. Обожавам Блеър Уордорф. На снимките обаче показвани в последните теми нещо не ми допада. Неизбежно трябва да си смени стилистите   Mr. Green

Я го похвалете това сладурче Матю Морисън в кой сериал да му се порадваме и ме извинете за неинформираността

# 41
  • София
Сериалът се казва Glee, а Матю пее и танцува страхотно Simple Smile

# 42
страхотна новина за Пинк, а това за Яна не го вярвам особенно на това издание  Tired

# 43
А тези хора четат ли наистина какво изобщо пишат  ooooh! Каква безсрамница е Преслава, не стига, че го оставила бебето, ами и грам не й пролича тая бременност  Laughing

# 44

Общи условия

Активация на акаунт