Звездни компромати-85 част

• 58 027
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • Tам през Атлантическия океан
И преди си е имала скули  Peace просто е напълняла  Hug

На мен ми харесва   и така Peace

# 136
Виж носа и на снимката показана от теб и на горната.

# 137
  • España (Плевен)
запис    Peace

# 138
# 139
Такива скули никога не е имала, а с напълняването би трябвало да се губят, не да се подчертават. Носа също е променян. Тя си беше перфектна, за какво й е трябвало друг нос?!  Confused

млада и красива

# 140
  • Lost in a fairytale ...
 Party

# 141
  • София
Такива скули никога не е имала, а с напълняването би трябвало да се губят, не да се подчертават. Носа също е променян. Тя си беше перфектна, за какво й е трябвало друг нос?!  Confused

млада и красива
Спор няма ,била е много красива,но сега на нищо не прилича.../мое мнение/

# 142
Спор няма ,била е много красива,но сега на нищо не прилича

Aaaaa грешиш - прилича на Карла Бруни/Саркози  Mr. Green /а това не е особен комплимент към Изабел/

# 143
  • not found
запис

# 144
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Невероятна красавица беше, на тези новите снимки страшно е остаряла и напълняла, но и аз не мисля, че има кой знае какви пластики. Страшно ги харесвах като двойка с Даниел Дей-Луис, но покрай него тя си провали тотално кариерата и живота май  Confused

# 145
И аз мисля, че просто е напълняла Изабел Аджани и от там и промяната в овала на лицето. На мен и така ми харесва, за годините си е перфектна Peace http://www.zimbio.com/pictures/AiDJXRFeAb2/Globes+de+Cristal+201 … arpet/2BeE_qHuPV-

# 146
Аз скоро гледах "Денят на полата", там не ми се стори толкова пълна.
Освен в лице, ама реших, че за това е отговорна прическата - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=51016
Иначе филмът е чудесен Peace

# 147
  • In The Middle Of Nowhere

Aaaaa грешиш - прилича на Карла Бруни/Саркози  Mr. Green /а това не е особен комплимент към Изабел/

Shocked Kaкво общо има. Карла не е била никога толкова дебела  Thinking

Ева Мендес хубава е

Парис Хилтън

Раян Рейнолдс

# 148
Ванеса има активна певческа и филмова кариера. В момента е на световно турне, а това е новия й филм - много свежа романтична комедия.
http://www.imdb.com/media/rm2356969472/tt1465487

A някой знае ли дали го има по торентите? Много ми харесва Ванеса Паради и филма ми изглежда забавен. Благодаря  bouquet

# 149

Shocked Kaкво общо има. Карла не е била никога толкова дебела  Thinking

Лицата им са толкова ботоксирани, че чак мен ме боли кожата докато ги гледам. Приличат ми на извънземни ударени с ютия в лицето! А за тяло - не - Карла е слаба!

Общи условия

Активация на акаунт