Звездни компромати-85 част

• 57 990
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Има го по торентите, но няма субтитри на български.

# 151
# 152
И аз ги гледах. На мен в началото ми заприлича на Димана, но незнам пак.

# 153
Някой май се е опитал да копира Риана, но в рус вариант  Mr. Green Това нали е по - красивата от Николета ( не И помня името )  Thinking

# 154
  • In The Middle Of Nowhere

Като гледам тялото си е точно Преслава.

# 155
Някой май се е опитал да копира Риана, но в рус вариант  Mr. Green Това нали е по - красивата от Николета ( не И помня името )  Thinking
Нее, не е тя, онази (Светлана василева) поне има слабо лице и тяло...
А на втората снимка краката на Преслава са доста нереални  Thinking

# 156
# 157

Димана е. Иначе гледах снимки на Преслава от Париж , от миналата седмица, много е нежна и е с много готина рокля. Бих качила, но са от фейса на познат и той е на снимките също.

# 158
# 159
  • ...край Дунава
Адски много ме уплаши тази снимка-то бива бива "издуване", ма на тая ще и се пръснат джуките всеки момент Whistling

А на втората снимка краката на Преслава са доста нереални  Thinking

Кое ти е нереално, освен това, че под коляното все едно някой и опъва кожата с кука Mr. Green, но всъщност е лакътя на някакво момиче отзад Wink

# 160
  • ...край Дунава
Сори, че тук, ама...
Авче newsm75 кутията си Peace Laughing

# 161
Момичета, моля да ме извините,ако сте го коментирали скоро, но Надя на Константин няма ли скоро да ражда?

# 162

Димана е. Иначе гледах снимки на Преслава от Париж , от миналата седмица, много е нежна и е с много готина рокля. Бих качила, но са от фейса на познат и той е на снимките също.

Shocked Каква Димана??? Това е Преслава, на откриването на обновения клуб Хелп, в Син сити. Дизайна на клуба е на Кавали, с половин милион кристала Сваровски. Mr. Green

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-11-18&article=347772

В профила им във Фейсбук има много клипчета от участието й.

# 163
 И аз помислих, че е Димана. Много си приличат.  newsm78

# 164
Момичета, моля да ме извините,ако сте го коментирали скоро, но Надя на Константин няма ли скоро да ражда?
Около Никулден и е термина.
А Преслава ми заприлича и на мен  на Димана. Може би заради прическата. Тя нали ходеше с бретон.

Общи условия

Активация на акаунт