Звездни компромати-85 част

• 58 059
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
Това незнам дали сте го чели, но аз го следя редовно, един от най-добрите дневници на Джизъс:
http://www.trikorni.com/2010/11/19/jesus-diary-4/   hahaha

Култовоооооо   Joy

# 316
И още малко от любовния четириъгълник http://life.dir.bg/news.php?id=7478303&nt=5
Възхитена съм от интервюто на Алисия!

# 317
# 318
# 319
# 320
# 321
# 322
Горкото момиче  Rolling Eyes Дано е осъдила хирурга си за някакво обезщетение, жал ми е за нея.

# 323
  • София
Горкото момиче  Rolling Eyes Дано е осъдила хирурга си за някакво обезщетение, жал ми е за нея.

Ая, явно на нея й харесва..... newsm78

# 324
  • София
Горкото момиче  Rolling Eyes Дано е осъдила хирурга си за някакво обезщетение, жал ми е за нея.

Тя като гледам е доста горда с формите си newsm78

Rima, писали сме заедно Grinning

# 325
  • София
Иначе надали щеше да позира развявайки си ги публично с щастлива усмивка на лице  Peace

# 326
Иначе надали щеше да позира развявайки си ги публично с щастлива усмивка на лице  Peace

Недай си боже да имам такива "изваяни форми" няма да си позволя да се съблека,камо ли да се снимам.
А между другото сега гледам "На кафе" и ми прави впечатление,че Гала или нещо и става по принцип,или в момента просто прекалено много си позволява да крещи ... В национален ефир е все пак,защо не се съобрази малко?!?!? Rolling Eyes

# 327
  • София
Не гледам Гала, понеже съм на работа, но в предната тема и други момичета казаха, че Гала напоследък се държи много лошо. Според мен пренася лични проблеми на работното си място. Така си го обяснявам.

# 328
Като стана на въпрос за Гала, сега при нея е Яне Янев с бъдещата му съпруга.

# 329
  • София
Изглеждат ли като влюбени гълъбчета?  Grinning
Понеже снимката с плахата целувка по бузката и ръкостискането ме накараха да се замисля...

Общи условия

Активация на акаунт