Звездни компромати-85 част

• 58 032
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
  • София

Да е живо и здраво бебето и всички, ама голяма цигания...И лекарите как лисват "шампанско" пред джипа.... Sick....На манги ми мяза цялата рода....

# 361
# 362
Много е хубава тази Златка,има някак си холивудско излъчване,само малко и повече акъл
да имаше,щеше да е златна Laughing

# 363
Златка много хубава е станала, определено тази е нейната визия, а другата е отврат.

# 364
Златка наистина е много хубава. Peace

# 365
  • София
Златка и аз я харесвам, а Светлана го докарва на Кристина Агилера / на моменти/  Mr. Green

# 366
  • ...край Дунава
Златка и на мен от едно известно време взе много да ми допада, а другата ми опротивява все повече Sick

# 367
Хайди Клум - явно нощничките са на мода Simple Smile

# 368
  • До морето
Между другото на някакъв концерт Емилия пя облечена с дантелен пеньоар. Нямам снимка да онагледя  Mr. Green но ще я помня докато съм жива  Joy

ей го пеньоара http://www.slava.bg/images/content/24733/emiliya__22__001.jpg

# 369
Бяха пускани тогава тези снимки на Емилия и някой от темата показа този тоалет на В. Бекъм.

# 370
Бяха пускани тогава тези снимки на Емилия и някой от темата показа този тоалет на В. Бекъм.

Да ,искала  е да е същия, но шивачката не е успяла. Но за сцената човек може да си позволи почти всичко.

# 371
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди малко мернах Кайли Миноуг в публиката на финалния Мастърс в Лондон, и ми направи впечатление, че и по нея доста е играл скалпела. Но някак си всичко е умерено, изглежда добре и на годините си, нищо прекалено фрапиращо, де да можеха всички пластични хирурзи да са като нейния  Mr. Green

# 372
  • In The Middle Of Nowhere
http://www.buzzfeed.com/mjs538/the-50-unsexiest-men-alive-2010 Това е някаква анти класация на онази за най-секси мъжете. Веднага ми направи впечатление Били Рей Сайръс - е чак пък толкова да е зле? И изобщо преглеждайки надолу класираните ми струва, че е по-скоро един майтап  Thinking

# 373
# 374
Златка и аз я харесвам, но това долнище Светлана като го видя и  Sick Много ми е гадна...
Дж. Симпсън милата много напълняла, май продължава още да пълнее  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт