Звездни компромати-85 част

• 57 894
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • Tам през Атлантическия океан
ТъЙ я ,не и трябват дълги крака да не е  манекен да дефилира , фотомодел е  Sunglasses

Носи се слух че Марая Кери очаква близнаци Flutter

Последна редакция: сб, 27 ное 2010, 04:24 от Desss

# 601
# 602
# 603
В новия брой на списание „Максимум“, което е на пазара от 30.11.2010, първи ще прочетете и цялата горчива изповед на Алисия за раздялата и с футболиста Валери Божинов. 

Алисия на корицата на Максимум

# 604
# 605
  • София
А това дали е вярно?

# 606
# 607
Слави е толкова себичен и егоцентричен, вече, че едва ли ще се ожени за която и да е. Не вярвам и апартаменти да раздава току тъй.

# 608
Майката на Луиза Григорова от "Стъклен дом" била собственичката на модна агенция "Ивет фешън" - Ивет Григорова... няма нищо случайно в БГ Confused
http://www.maximonline.bg/v1443/naj-prekrasnata.html
http://www.viewsofia.com/article/5917/Ivet-i-Luiza-Grigorovi--Ed … ia-na-mechtite-si

# 609
А самата Луиза е била модел в тази агенция.

# 610
Майката на Луиза Григорова от "Стъклен дом" била собственичката на модна агенция "Ивет фешън" - Ивет Григорова... няма нищо случайно в БГ Confused

Е, това не е много честно сега, момичето се справя добре с ролята си  Simple Smile

# 611
  • София

Е, това не е много честно сега, момичето се справя добре с ролята си  Simple Smile

съгласна!  Peace

# 612
Аз предпочитам Сиана Simple Smile

# 613
Намирам сходство между майката на Луиза Григорова и майката на героиянат й Алекс в Стъклен дом.  Simple Smile

# 614
  • София
Намирам сходство между майката на Луиза Григорова и майката на героиянат й Алекс в Стъклен дом.  Simple Smile

Mr. Green
На мен Луиза страшно ми харесва в клипа на Миро, като я видях там за първи път , направо се възхитих на красотата й.   bouquet
Полсе в "Стъклен Дом" не ми се стори толкова прекрасна.. но наистина си е едно  красиво момиче  Party
Харесва ми,че няма някакво пошло излъчване,като повечето... "звИздииии"  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт