Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 823
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Шоколадче,а ти като пуснат фрагмента и наш Харунски ако пак се е издънил нещо ще го насолиш здраво  newsm78 newsm78 newsm78 Хич не му прощаваш на тоз човечец,много си му ядосана  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Пепел от рози,лека нощ  Hug

# 286
Пепел от рози, лека нощ и като се събудиш дано има изненада за всички!
Дано! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 287
Да пийнем по чаша шампанско за здравето на Мария и нашето също!Наздраве!!!

# 288
  • София
Момичета малко усмихнати снимки на Хубавелко,с което ви желая спокойна нощ и сладки сънища Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289
Шоколадче,а ти като пуснат фрагмента и наш Харунски ако пак се е издънил нещо ще го насолиш здраво  newsm78 newsm78 newsm78 Хич не му прощаваш на тоз човечец,много си му ядосана  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Пепел от рози,лека нощ  Hug
reksi, само да тръгне да ми се парчи пак, чесно ти казвам, започвам да наказвам! Писна ми с неговите прстодушни действия, е, покажи малко класа, бе брато! Сега той да оправя бакиите дето забърка като налъга така детето; не Еда, горката, да се чуди как да оправя това неловко положение!

# 290
Да пийнем по чаша шампанско за здравето на Мария и нашето също!Наздраве!!!

à votre santé, Madames!

# 291
Рекси,мнооого благодарим.Дано по-скоро го видим така усмихнат.
Лека нощ!!!Приятни сънища! Hug

# 292
Дами, сама ли ме оставяте? Не съм сигурна, че ще успея да приключа смяната сама! Да не ми отчетете отсъствие после!

# 293
Aз съм тук бе скъпа Hug

Хайде малко среднощен смях:

Хитрата тъща

Една жена заминава на далечна командировка. За да улесни мъжа си по време  на отсъствието  си тя наема едно  младо красиво момиче да се грижи за дома и децата през това време.
След седмица-две тъщата се обажда на зет си че ще му погостува.Тя пристига, приемат я много  добре,масата е отрупана с  вкусни ястия.Те е доволна но е малко разтревожена,Зетът я завежда настрана и я успокоява:
Виждам че се безпокоиш ,но аз не спя с гувернантката

Няколко дни след като тъщата си заминава, момичето се обръща към мъжа и му казва

Не казвам че е така, но откакто тъщата  ти си замина изчезна сребърния черпак от кухнята.

Зетът сяда и пише е-маил на тъщата си, с копие до съпругата си:

Не казвам че е така, но от както ти замина, изчезна сребърния черпак от кухнята.

Тъщата веднага му отговаря с е- маил с копие до дъщеря си

Не казвам че е така, но ако гувернантката си спеше в стаята, щеше  да намери черпака под възглавницата

# 294
Aз съм тук бе скъпа Hug

Хайде малко среднощен смях:

Хитрата тъща

Една жена заминава на далечна командировка. За да улесни мъжа си по време  на отсъствието  си тя наема едно  младо красиво момиче да се грижи за дома и децата през това време.
След седмица-две тъщата се обажда на зет си че ще му погостува.Тя пристига, приемат я много  добре,масата е отрупана с  вкусни ястия.Те е доволна но е малко разтревожена,Зетът я завежда настрана и я успокоява:
Виждам че се безпокоиш ,но аз не спя с гувернантката

Няколко дни след като тъщата си заминава, момичето се обръща към мъжа и му казва

Не казвам че е така, но откакто тъщата  ти си замина изчезна сребърния черпак от кухнята.

Зетът сяда и пише е-маил на тъщата си, с копие до съпругата си:

Не казвам че е така, но от както ти замина, изчезна сребърния черпак от кухнята.

Тъщата веднага му отговаря с е- маил с копие до дъщеря си

Не казвам че е така, но ако гувернантката си спеше в стаята, щеше  да намери черпака под възглавницата
Аааааааа, добре, дарлинг! Голяма хитрица се оказа тъщата!!!!! hahaha Аз знам същото, но в друг вариант: 

Джон поканил майка си на вечеря в квартирата си. Показал и всичко - кухня, хол, спалня с две легла. Майка му отдавна се съмнявала в ориентацията на сина си и не била учудена колко красив младеж е съквартиранта на Джон. По време на вечерята те се държали непринудено, но майка му все още не била удовлетворена и подозирала, че има повече от колкото показват на пръв поглед. Подпитала ги и Джон и казал:
- Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели!
Минала седмица след това и двамата се заприказвали:
- Джон, знаеш ли, че се чудя ... откакто майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единия сребърен нож от комплекта, който ти подарих.
- Малко вероятно е мама да го е взела, но ще й пиша.
В типичен британски стил Джон оформил: "Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и, че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там."
В отговор на това получил: "Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартиранта ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож. С любов: Мама"

# 295
 Шоколадче hahaha Joy hahaha Joy hahaha

И още един  Laughing

Из пустинята се влачи един мъж.....
Влачил се ден,два,три.....Няма вода и тва е.....
На четвъртия ден среща един арабин,който продава вратовръзки насред пустошта....
-Господине,купете си вратовръзка!
- Аз искам вода...
-Нямам вода,имам вратовръзки.....Ееее..там на 15-ина километра има оазис - там има вода.
Завлачил се мъжа пак....И след 15 километра не щеш ли - оазис!.... Crazy
С последни сили мъжа се довлякъл и тъкмо да влезе в оазиса,пътя му препречил един здравеняк и казал:
-В оазиса пускаме само с вратовръзки!!!

# 296
Шоколадче hahaha Joy hahaha Joy hahaha

И още един  Laughing

Из пустинята се влачи един мъж.....
Влачил се ден,два,три.....Няма вода и тва е.....
На четвъртия ден среща един арабин,който продава вратовръзки насред пустошта....
-Господине,купете си вратовръзка!
- Аз искам вода...
-Нямам вода,имам вратовръзки.....Ееее..там на 15-ина километра има оазис - там има вода.
Завлачил се мъжа пак....И след 15 километра не щеш ли - оазис!.... Crazy
С последни сили мъжа се довлякъл и тъкмо да влезе в оазиса,пътя му препречил един здравеняк и казал:
-В оазиса пускаме само с вратовръзки!!!
Ха, горкия! Аз пък намерих нещо, което една колежк беше показала веднъж ... много свързано с нашата зависимост- форума:

1 да смени крушката и да постне за това, че я е сменил
14 да споделят подобни преживявания (смяна на електрическа крушка) и за това че една електрическа крушка може да се смени и по друг начин
7 да предупредят за опасностите при смяна на електрическа крушка
1 да премести темата в подфорум "Осветление"
2 да започнат спор че правилния подфорум би бил "Електричество"
7 да отбележат правописните и граматически грешки в постовете
5 да окалят горните 7
3 да коригират правописа и граматиката на горните 5
6 да спорят дали е правилно "електрическа крушка" или "електрокрушка" .. и още 6 да ги окачествят като тъпаци
2 индустриални професионалисти да информират групата че правилният термин е "лампа"
15 всезнайковци, които казват че са в индустрията и "електрическа крушка" е коректният термин
19 да постнат мнения, че това не е форум за електрически крушки и че тази дискусия следва да се премести там
11 да защитят поста, казвайки че тъй като всички ползваме крушки тези постове са в правилния подфорум
36 да започнат спор кой метод за смяна на електрически крушки е най-добър, къде могат да се закупят най-добрите крушки, коя марка е най-пригодна за тази техника на смяна и кои марки са непригодни
7 да постнат линкове с примери на различни електрически крушки
4 да кажат, че линковете са грешни и впоследствие да постнат верните линкове
3 да постнат линкове, които са намерили във вече постнатите линкове, които засягат тази група на форума, което естествено прави крушките важни за групата
13 да свържат всички постнати мнения до момента, да ги цитират заедно с всички подписи и заглавия, написвайки най-отдолу "И аз"
5 да постнат, че няма да постват повече, тъй като не могат да се оправят с противоречията около електрическите крушки
4 да кажат "абе това не го ли обсъждахме наскоро?"
13 да кажат "Потърсете в Google, преди да питате тук за електрически крушки"
1 форум-идиот, който да отговори на оригиналния пост 6 месеца след това, и да започне всичко на ново.

# 297
Шоколадче,много е вярно smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 298
Дами, искам да се отбележе, за протокола, в колко часа предавам щафетата на manpla (досега бяхме заедно, но вече се налага да се оттегля)! T.e. досега се трудих във форума, но вече лягам, че иначе утре, т.е. по-късно, днес ще заспя на лекции! Пък и след има-няма един час някоя от вас вече ще се събужда, така че разчитам, че няма да оставите manpla  за дълго сама на пост!
Хайде, лека нощ от мен и до по-късно днес с пожелание за нов фрагмент в новия ден (изливам един леген с вода зад пожеланието си, за да му върви на много късмет)!!!!!
 Оооооо, и manpla се е оттеглила, aми няма как, дами - пускам кепенците и лягам, да му мисли, който ще ги вдига! Паролата на СОТ-а е ясна, нали! За всеки случай да напомня - "Untulmaz"!

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 04:27 от shocoladche

# 299
Добро утро и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт