Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 818
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
Още нещо прекрасно за вас с много любов.Това сякаш е писано за наще любимци.

http://www.youtube.com/watch?v=1f75ZT81tQs&feature=related

# 408
Компания, голям инат вадят съседите бе?! Ни фрагмент ,ни резюме, нито снимчица. Ще ни умият очите с интервюто в неделя само! Crossing Arms
С тази ритмичност, чакаме фрагмент с глас в понеделник. smile3515

Търпение... Хората ни пуснаха една недовършена целувка да си я гледаме и да си я припяваме 2 седмици, после ще ни я сложат в края на 59 епизод пак до тук, да ги зяпаме в устите до 1 декември.http://www.youtube.com/user/rosisan22
Здравейте момичета!!
.......................................................................
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Роси ,чудесно казано!!
Ние решихме ,че ще е в началото на епизода ,но нищо не пречи да се окаже ,че сме сгрешили!!!

# 409
Мария,

Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
дарявам ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желая ти от все сърце!!!!!
 newsm67  Gift  Gift  party023  bigdance2  bigdance2 newsm38

# 410
  • София
Компания, голям инат вадят съседите бе?! Ни фрагмент ,ни резюме, нито снимчица. Ще ни умият очите с интервюто в неделя само! Crossing Arms
С тази ритмичност, чакаме фрагмент с глас в понеделник. smile3515

Търпение... Хората ни пуснаха една недовършена целувка да си я гледаме и да си я припяваме 2 седмици, после ще ни я сложат в края на 59 епизод пак до тук, да ги зяпаме в устите до 1 декември.http://www.youtube.com/user/rosisan22
Здравейте момичета!!
.......................................................................
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Роси ,чудесно казано!!
Ние решихме ,че ще е в началото на епизода ,но нищо не пречи да се окаже ,че сме сгрешили!!!
Остава ни да чакаме....но сладко е това чакане защото сме в очакване на нещо ....прекрасно  bouquetА и с тази великолепна компания ...чакането се превръща в удоволствие  bouquet

# 411
Здравейте на всички

Марийче да те поздравя мила и дати пожелая от сърце много обич да те обгръща всеки ден, да си здрава и щастлива. Hug Hug Hug Hug

# 412
Нещо много  замлъкнахте.Да си изплакнем малко очите.

# 413
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Искам да споделя с вас нещо, което научих днес. Но ви предупреждавам предварително, че не отговарям за достоверността на информацията, по простата причина, че не съм чула това, което ще ви кажа с ушите си, а е на принципа "Казаха ми да ви кажа"! Казвала съм ви за моята позната туркиня, дето от време на време ме светка за това- онова покрай нашия сериал, щото сестра й живее в Истанбул и всички те, както и ние, сме фенове на "Незабравима" и се интересуват живо от всичко, дори и клюки.
Става въпрос за онова интервю от предната неделя, дето само гледахме картинки- питах я какво казва Серхан. От всички само той си е позволил малко да вдигне завесата за бъдещото действие на сериала.
И пак ви казвам- малко съм като агенция кака Сийка- аз съм в ролята на разваления телефон и ако нещо не е така, както го казвам- извинявам се, но така ми беше предадено, а аз просто споделям!
Та Серхан обмислял вариант да се откаже от участието си в "Незабравима", без да слагат заместник на неговото място по две причини:
1.Получавал много критики от феновете за сегашното поведение на Харун- хората искали да гледат стария романтичен, галантен любовник, а не сегашния суров, жесток и нелогичен в действията си герой- мачо ( това за мачото и аз го чух, но само толкова- нищо не разбрах тогава!) и това много го смущавало и притеснявало! Но сценария си е сценарий- няма мърдане, каквото- такова!
2.Получил предложение от Америка за участие във филм срещу доста висок хонорар и той го обмислял сериозно. Партньорка щяла да му бъде една от актрисите от филма"Доктор Дулитъл" с Еди Мърфи- моята "информаторка" не се сети за името й. Още не бил взел решение!
После ние вече го чифтосахме с Йозлем, но на въпроса ще тъжи ли за някой от колегите си от сериала, е отговорил- не! Само за мъничката Ирмак, с която се разбирали чудесно и дори е пожелал, и тя да участва в бъдещия му проект- много се бил привързал към детето!
За историята в "Незабравима"- няколко думи само- след 1 000 зора, Харун и Еда се събират! Причината за зоровете, ще са Арас и...Мелда! Ямур щяла да разбере, че Еда е нейна майка от...Арас?! И малкото Ямурче ще събере мама и татко!
Тук режисьора му се скарал, че дава инфо, да не разкрива повече тайни, щото няма да е интересно на зрителите, ако знаят какво ще се случва!
Момичета- казаха ми- казвам ви! Аз лично нищо почти не разбрах от това интервю! Ако е вярно- вярно е! Ако ли не- сори! Исках само да споделя каквото ми казаха! Peace

# 414
Дано Холивуд да го открие, това бях го казала още преди много месеци. Че той играе много по-добре от който й да е американски артист. Дано е вярно, супер newsm10 newsm10 newsm10

# 415
  • Русе
Еееее,Дани! То много противоречиво това изказване, бе?!

Ако Серхан се откаже, без заместник, значи Бату ще успее да го убие. И ще има още серии без него. За какъв дявол са ни тогава?!

Ако се отказва, как ще видим тези 1000 зора, до събирането им с Еда?!

Еее, ама Мелда наистина ще се окаже мръсница, гадината! Не, че не го очаквахме,де?!

Остава само да не е партенка, подвеждаща информация. За която най-малко си виновна ти, не се притеснявай! smile3525  love001 newsm51

# 416
  • София
ДАНИ мерси за инфото...разбира се дано да е верно и ако е-Хубавото е ,че Незабравима ще завърши с хепи-енд  bouquet  bouquet  bouquetИ браво ,че Хубаввелко е забелязан и от други.........Нека да му е на късмет новият проект.Нека се развива и жъне успехи.Той може и го заслужава  bouquet Laughing Heart EyesЕх ....де да беше казал ,че му е мъчно и за Йозлемката Sad

# 417
Дани благодаря за инфото! Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 18:47 от пепел_от_рози

# 418
# 419
  • София

СЪДБА

Коя си ти..?
И как е точното ти име…?
Невидима подаваш всеки ден ръка
Повеждаш ни по личните си пътища
В очакване да се кръстосат с нашите