Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 702
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Дами, моля ви, недейте така, Петък вечер е! Офф, апък и reksito  го няма тази вечер!  ooooh! ooooh! ooooh!
От няколко дена съм на пост през нощта, но сама няма да се справя тази нощ!
Тук съм вече  hahaha hahaha hahaha Ама каква е тази апатия newsm78 newsm78 newsm78

# 511
Дами, моля ви, недейте така, Петък вечер е! Офф, апък и reksito  го няма тази вечер!  ooooh! ooooh! ooooh!
Шоколадче,не си сама,бе,мила! Я виж колко сме на балкона. Ако пък пуснат фрагмент гледай к'во става! hahaha

# 512
Тук съм вече  hahaha hahaha hahaha Ама каква е тази апатия newsm78 newsm78 newsm78

Рекси няма апатия има вече умора от чакане ни се изчака чакалото  ooooh!

# 513
браво росисан пропуснала съм това
http://www.youtube.com/watch?v=1KVcJxu5kao&feature=mfu_in_order&list=UL

# 514
Аааааааааа, супер,   bouquet, чула си моя повик! Ама не, с това изразих тъга от идеята, че те няма!

# 515
ЛЕКА НОЩ на цялата компания Незабравима!

Пожелавам ви изпълнени с хубави емоции почивни дни!

# 516
Шоколадче,не си сама,бе,мила! Я виж колко сме на балкона. Ако пък пуснат фрагмент гледай к'во става! hahaha
  bouquet Добре, значи да пускам вече фрагмента, че положението излиза извън контрол!

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 23:42 от shocoladche

# 517

[/quote]СТРАХОТЕН МЪЖ,МЕЧТА!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves txtloves txtloves

# 518
# 519
# 520
http://www.vbox7.com/play:64e577e0

Момичета и аз ви пожелавам лека и спокойна нощ .Дано утре имаме малко светлина в тунела с някой фрагмент .10 ден ще трябва да ни зарадват с нещо  Praynig Peace Heart Eyes

# 521
# 522
Да бе, да обяснява после на младата ми шапка, че никой нямало да му липсва! ŞOK, ŞOK, ŞOK - по захвата на на ръката, разбирам колко много ще му липсва Йозлем ама аре да си трайм, че да не ме санкционират СЕМ-ките!

# 523
Момичета във връзка с този клип http://www.youtube.com/watch?v=HtHLUAHSkEo /3.10 / ми хрумна един въпрос: ами ако Ямур види този запис на майка си, Харун какво би и отговорил?  newsm78

# 524

ДАНИ smile3501 newsm09 newsm10 ВЪЛШЕБЕН СТИХ! smile3501 newsm51

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 00:26 от didi 69

Общи условия

Активация на акаунт