Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 736
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Наздраве,Мокси!

# 481
# 482
  • Русе
Mokсито, "Приказка" на Д.Дамянов ми е също едно от любимите! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501

# 483
  • Русе
Мили дами, и днес ни оставиха без фрагман! Дано се разшават утре! Praynig Praynig Praynig

# 484
# 485
Мили дами, и днес ни оставиха без фрагман! Дано се разшават утре! Praynig Praynig Praynig

С тези темпове на излъчване, това което искаме да видим от Еда и Харун-може да ни го поднесат като Коледен подарък!  santa2

# 486
момчета дано не ви досадя но искам да споделя с вас текста на тази песен
http://www.youtube.com/watch?v=y0wKAnD5nus&feature=related

# 487
alex1972bul, ani06, bon bon, danidorina, danitoo12, didi 69, dorital, iva_0210, mamasiika, mariqpushkarova, mg_mg, moxito, nadejda 76, natalia, nati 75, pyfa, rezi-1974, shocoladche, Svetlasim, TONETO, Tonitkaaaa, vai1, valdes60, valia86, vesela Simple Smile, winona, Магинце (+ 5 Скрит/и) и 25 Гости преглежда(т) тази тема.

newsm09 newsm09 newsm09

Ама каква активност само на "терасите", и каква пасивност на "терена"! Момичета, кажете нещо, споделете емоциите си!

# 488
извинете ме мили момичета за грешката
за момчетата имам друго наум

# 489
  • Варна
Момичета, преди време в една от темите, мнооого отдавна, някой беше пуснал една стара реклама с участието на Серхан, може би отпреди 5 години- беше реклама на чипс, гризки, бисквити или пуканки или нещо такова, седнали на един диван като семейство, хапват и се смеят- той, две деца- момиче и момче и една жена! Дали не беше тая въпросната- имам твърде бегли спомени, но май приличаше! newsm78 Ако някой може да я намери, че да сверим! Нали сме родени детективи! smile3530

# 490

С тези темпове на излъчване, това което искаме да видим от Еда и Харун-може да ни го поднесат като Коледен подарък!  santa2

Мокси, толкова време устискахме, че сега 1 месец ли ще ни се опре. Какво са за нас някакви си  40 дена Joy Joy Joy
Да споделя нещо, което няма никакво значение, но все пак....
В 58 еп. видях на телефона на Еда датата 26/10/10, следователно имат заснети не повече от 1-2 епизода. Много маловажно, нали hahaha

Поздравявам  Дани и боб за стиховете   bouquet

# 491
# 492
  • Варна

Какво ти сравнение?! #Crazy
Различно измерение-
истинска секс- стръвница
и невинна като ангел девица!
Жената- вамп срещу Газелка-
за сърцето на Хубавелко?!
И дума не може да става-
Газелка побеждава!!! thumbsup

# 493
Хоп ей ма на идвам да продължа купона си тук във вашата великолепна компания  Hug
Ани 06 споко днес изтеглих на мъжа заплатата така ,че покрих разходите  по почерпушките а пък за утре ще му мислим newsm78 Peace

Бон бон, Шоколадче,Магистра ,Незабравимке ,Наталия благодаря ви момичета  bowuu bowuu  bouquet  bouquet

http://www.vbox7.com/play:991e4b39

# 494
  • Русе
"Да обичате, когато ви обичат, когато ви щадят от всякакви мъчнотии, от всякакво усилие, е хубаво достойнство. Но да обичате, когато сте изоставени, забравени, измамени, когато тъпчат сърцето ви, да, това значи да обичаш..."
                                                                  Пеньо Пенев
..............................................................................................

Вълшебен чар е отразен
във твоя поглед вдъхновен,
украса нямай - и без нея
извършваш чудеса със мен;

изгарям цял, а после леденея,
умът си ще загубя чак,
от ревност и любов лудея,
умирам и възкръсвам пак...
                                               Пиер дьо Ронсар

Общи условия

Активация на акаунт