АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 742
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хелоу! Mr. Green

Честита ти проходила принцеса, Раче!
Рени, браво на Владенцето! Все така спокоен да е в яслата!

Всички болни дечица и родители да оздравяват!
Ние още държим фронта, но съм леееко песимист за другата седмица. Пепи заминава тогава в командировка, а всеки път като го няма за по-дълго и Валски се разболява. Вече сериозно се замислям, дали не е на психическа основа.

Вальо от едногодишен спи на една ужасна възглавница - много тънка, степана и твърда, обаче, всичките ни опити да му пробутаме по-хубава, претърпяха неуспех. Пък и не мисля да настоявам, защото си го знам, че обича комфорта и ако не му е удобна, няма да я търпи!

Релаксиращ и забавен уикенд ви желая, момичета!

# 451
  • 2 етажа над тавана
Ренка, ще ходите ли до Перник за фестивала?

Ние се отказахме - заради грипа и факта, че ще трябва да ходим с влака двете с Маги, което означава да се сблъскаме вероятно с вируса във влака. Tired

# 452
Ние също няма да ходим. Аз съм с червено и дращещо гърло. Днес ни пуснаха на обяд и се прибрах с идеята как ще си полегна, ще чета книжка, а вечерта трима мъже ще ме носят на ръце или най-малкото няма да ме закачат за нищо, докато кротко си дремвам в спалнята. Е, поне с първата част успях.
На обяд на Младен му станало лошо и даже мислел да се прибира вкъщи да си почива с мен. Останал обаче геройски на работа, защото после нямало кой да прибере децата. И така. Към 5 и нещо аз се оборудвам с маска на лицето, за да не ги заразявам. Те се прибират след малко, а аз излизам да ги посрещна и каква гледка съзират очите ми? Младен с кръгове около очите до средата на бузите се олюлява леко насред коридора. Децата със сополи до кръста (сещате се като им стигнат до устите какво се случва, а да не ви описвам как езика на Иво стига до носа и по-навътре, като малък мравояд ми е той). Ако не бях с маска, щях да се обърна и да избягам. После като обмислих нещата, реших да си остана с маската - за да се пазя АЗ от техните вируси.
Вчера се радвах, че понеделник е междусрочна ваканция и съответно почивен ден за мен. След това се оказа, че трябва да водя Иво на преглед по обяд. Преглътнах го, с едно дете все ще успея да си почина. Но като гледам накъде вървят нещата, никаква почивка не ми се очертава. Не мога да разбера защо всички от семейството ми се разболяват, щом разберат, че съм болна. Това ще да е някаква силно извратена форма на съчувствие. Или просто се опасяват, че така ще имам оправдание да не се грижа за тях поне 5 минути и правят така, че да ми се налага да се грижа за тях въпреки всичко.

# 453
Юлче, мила  Hug
Раче, честити ходещи крачета на малката Веселинка, много да тича и скача и вие след нея.
Болнички оздравявайте!
Рени, дано Влади да продължи все така спокойно ходенето на ясла.
Спокоен и усмихнат уикенд на всички Heart Eyes

# 454
  • София
Юлче, съчувствам ти. Бързо оздравяване на всички ви. Hug

Влади е спокоен в яслата ама ходи с голямо нежелание. Повтаря като мантра 'не искам ашлата" . Rolling Eyes

Аз релаксирам от вчера следобед без децата, че ми извадиха мъдрец. Всичко мина лесно, но шубето ми беше голямо. Grinning

# 455
Здравейте аз съм нова във форума и веднага потърсих априлчетата ама те много  Laughing а докато ви изчета всички  #Crazy И нас грипа нени подмина имам едно априлче родена е на 19.04.2006г  от градината хвана вируса от 28деца бяха останали само 6 здрави, та два дена бяхме с 38темп. но с антибиотика почти е оздравяла та сега ни остана само кашлицата. Та това е общо взето ще си се гледаме поне още 1 седмица в къщи и ще съм по активна тук  Laughing

# 456
Kitana6, добре дошла, разкажи ни повече за вас.
А, за възглавниците, и двамата спят на големи, но много ниски.

# 457
Китана, здравей! welcome

Ох със Саш пак започнахме да се дърпаме за мъжката и женската работа.... що така тея мъже ги възпитават като идиоти, да не мият чинии и да не чистят, все едно са висши създания?!

Тони обича да спи на висока възглавница, което ме притеснява и му я подмених с по-ниска, тя сляга де, обаче сега като кашляше установихме, че от високата му е по-добре, та пак си я набеляза и не иска да му я сменя.

# 458

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНЧЕ И РОДИ!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 459
И ние имаме проблем с възглавницата, аз незнам защо още от малка си ислагам възглавничка въпреки че някои непрепоръчват. Сега се опитвам да и махна бебешката защото е много ниска да не кажа сплескана  Laughing  и да я замена с нормална детска но нещо сутрин я намирам възглавницата не там където трябва хехе дали ве че всикнала с по ниска или е нормално в началотода не й е удобна

# 460
  • София
Добро утро!
От днес сме на градина след триседмично отсъствие. Дано скоро да не ни се налага!

Данче и Роди, честит празник, макар и на патерица!

# 461
  • Русе
Честит вчерашен Рожден Ден на Данчето и Роди! ... както и на всички малки и големи празнуващи, които съм пропуснала!  bouquet

Честити ходещи крачета на Веселинка!

Добре дошла, Kitana6! Hug

Ние сме що годе добре, с изключение на мен. Не че съм много зле, ама през 2 седмици ме хваща зверско гърло, вчера и Т имах и цял ден лежах (как все тъй става като реша да чистя  hahaha). Тази сутрин, гледам Преслав се сополови, и ако ми спретнат номера на Юлчето, ще се гръмна... И аз си мисля, че се разболяват нарочно, за да не мога да си почина  #2gunfire. Всъщност други неща ме тормозят и ми е криво. Дядо ми взе да сдава багажа, а майка ми има проблем с нервите и се поболя и тя покрай него. Баща ми е единствения работещ и не може да си позволи да стои вкъщи, а сега е настинал и днес няма кой да закара майка ми до болницата за лекарства. У тях е като хоспис, и аз не мога да помогна почти с нищо...  Sad, не смея и да ходя много-много, щото с това гърло, дето ме е хванало, ще им лепна нещо, а един грип направо ще убие дядо ми. Наели са жена да идва 3 пъти на ден да се грижи за дядо, та дано се закрепят нещата..., ама го виждам че си отива човека, и ми е много, много гадно...  Cry, хеле като гледам и родителите ми болни покрай него... Наревах ви се...

Отивам да работя, хубав ден от мен!

# 462
Иленка  Cry  Hug Hug Hug 

Добре дошла на новата мама!

И ние сме в редиците на болните, хрема и кашлица, Милена я оставих вкъщи днес и тя е щастлива, понеже аз нямам глас и никой не може да й се кара  Laughing

# 463
Надявам се, че болните бързо ще им мине!
И се надявам да има някакъв имунитет към този вирус, че да не ни повтаря!
Днес в НТ има отворени врати на представлението Август в Оклахома, но ме е страх да отидем, за да не се заразим.
Нещо сме го закъсали и с възпитанието, Тони не слуша изобщо, Дидо има растозъб сега и е като дявол - само реве, пищи и прави простотии/, опъваме си нервите.

Иленка, ако мислиш, че там нещата са толкова зле, не можеш ли да си слагаш маска и да ходиш малко да помогнеш. Ако имаш опасения, че дядо ти е в недобро състояние, гледай да пресечеш вируса и дори с маска отиди да го видиш. Много често си мисля за моя дядо, на който се бях ядосала последния ден, защото много недоволстваше от баба, на нея й беше толкова тежко и мъчно да го гледа така, а той беше вече изнервен от болестта си, та още ми тежи, че си отиде без да му кажа някои мили неща. Hug

# 464
Честит рожден ден на Данчето и Роди, макар и на патерица   bouquet. Бъдете здрави и много щастливи  Hug.

Иленка, кофти, но щом е зле човекът един вирус може да е фатален.
На мен също най много ми тежи това, че не прекарах последните дни с баба ми, но ние и не знаехме ,ч е краят й наближава  Cry. Все сме нервни, все бързаме , но не мога вече нищо да променя.

Добре дошла на  Китана.
Не разбрах как се казва наборката и от къде е?

Вчера за пръв път заведох Ема на кънки, а голям мерак имах, но пусти кънки - най-малките 27 номер, а тя още 25 . Но горе долу се получи като ги затегнах добре, имам надежда ,ч е още няколко пъти и ще е готова. Другата седмица пак сме на Ариана, ако има желаещи. Много добре и се отрази, нищо че днес има две огромни синини на ръката  Simple Smile. Като зачерви едни бузки , пу-пу.

Болничките бързо да оздравяват и дано е краят на тези гадни вируси  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт