Игрите във Facebook - 4

• 33 860
  • 530
  •   1
Отговори
# 375
Да попитам за Островът, от къде се взима Тики ключ за новия остров.
Нещо напоследък не ми остава време да вляза във фейсбук и съвсем изгубих диря на игрите.
Събираш всички видове пера до максимума и в замяна получаваш тотем, който ти дава по един ключ на ден.

# 376
  • Пловдив
А аз без да искам от началната страница на фейса, там където да отметките на игрите, си изтрих тази на Острова и сега незнам как да го буукмаркна отново Sad Трябва всеки път да търся публиякация от приятел от Острова, че чрез нея да влизам в играта. Някой да има идея как да го оправя?

# 377
моля добавете ме като сасед в фб защото още сам 11 ниво а нямам приятели за разширяване.Благодаря предварително. primo___3@abv.bg

# 378
  • София
моля добавете ме като сасед в фб защото още сам 11 ниво а нямам приятели за разширяване.Благодаря предварително. primo___3@abv.bg

пратих ти покана-от името на георги киров

# 379
Ако сте запален геймър във Фейсбук, това е темата за въпроси, обсъждане и съвети.
Ето примерен списък с игри. Можем да допълваме  Wink !

Mafia Wars
Knighthood
YoVille
Fish Ville
Cafe World
Roller Coaster Kingdom
Treasure Isle
Barn Buddy
Pet Pupz
RockYou Pets
Pet Society
Happy Farm
Farm Town
Fantasy Farm
Love Farm
Farm Land
(Lil) Farm Life
Country Story
Country Life
Fish World
Happy Aquarium
Super Poke
Brain Buddies
Treasure Mania
Super Pocus
Fish Isle

За FARMVILLE има отделна тема! Моля да не пишем тук за нея!

Надявам се на всички пишещи да им е приятно тук  Hug !

Стари теми: 1, 2, 3
Май тия игри са доста зарибяващи, няма да ги почвам, че един приятел почна с фифа и не може да спре.

# 380
  • Ботевград
Не ги почвай  Whistling

# 381
Така е! Определено не почвай да ги играеш, защото ще свършиш на стола - 200 килограмов/а и ще трябва да си купиш маймуна, която да ти носи храна и възглавница.

# 382
  • София
Така е! Определено не почвай да ги играеш, защото ще свършиш на стола - 200 килограмов/а и ще трябва да си купиш маймуна, която да ти носи храна и възглавница.
Joy

# 383
  • Ботевград
 Mr. Green Ми да закрием и темата, даже предлагам да я забраним със закон  Party

# 384
Видяхте ли новото,  хмммм да го наречем приложение, на zynga RewardVille? Има free item за всяка една игра на zynga  Crazy Разпращат се и подаръци между съседи (в моя случай за острова), трупаш точки и монетки, вдигаш левел и си взимаш различни декорации. На мен много ми допадна, така се сдобих с лодка Simple Smile Метнала съм око на един страхотен еднорог  Crazy

# 385
Да не изпусна нещо за острова  Blush
като видях, че са ви се падали по 100 кеш  Shocked и аз искам! Почти само на кладенеца цъкам и няма за мен 100 кеша, все още  Confused

# 386
  • София
Да не изпусна нещо за острова  Blush
като видях, че са ви се падали по 100 кеш  Shocked и аз искам! Почти само на кладенеца цъкам и няма за мен 100 кеша, все още  Confused

и аз толкова съм изцъкала.... само 100 манго ми се паднаха веднъж. сега пък няма вече какво да плащам толкова, та ми се посъбраха около 45 кеш.

# 387
За манготата не съм сигурна, може и да са се падали, скоро имах сто и нещо, но толкова бързо цъках на кладенеца, че не знам дали наведнъж или на части са се събрали толкова.
На мен парите ми трябват да купувам картите с кеш, в началото като се сетя колко пъти по 10 кеша давах за енергиен пакет  smile3538

# 388
  • София
Моето наблюдение за кеша е, че се трупа най-лесно от Маймунския замък. Имаше един доста дълъг  период, в който никакви нови острови не пускаха и тогава играех главно на Маймунския остров. Натрупах достатъчно кеш и си отворих всички острови, за които искаше тия зелени пари.
А иначе от кладенеца съм получавала най-много едно кешче; тези 100, за които става дума, не са ме "огряли" досега.

# 389
  • до реката
за какво са късметчетата от бисквитките,после служат ли за нещо или...

Общи условия

Активация на акаунт