Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Ама, моля ви, не го демонизирайте Левент! Поставете се на негово място!

Той горкия иска да разведри Хасрет, да я извади от  тъгата с едно пръстенче просто!

Ами нали трябва да свършат албума!

Това ми прозуча, като : едно диамантче ще оправи работата, приеми го  hahaha Joy Joy Joy
Е, нямах предвид такова безчувствено решение на проблема,  съжалявам че така е прозвучало!!!
И той има чувства и мечти за Хасрет, но просто е втори!

# 556
от Ирра

Феновете в турския форум визуално много са харесали трейлъра, но не са доволни от развоя на събитията. Преобладава мнението, че Хасрет няма да приеме предложението за брак на Левент. Събитието с фалита на Етем е било потвърдено от някаква Гюлнем, вероятно работеща на снимачната площадка.

Мерси Ирра, Рина   bouquet

по следващата серия Мурат ще се върне, това е добре Hug

# 557
Ама вие защо се отчаяхте?
Джансел нали се върна от Париж? Значи и Мурад ще си Дойде в Истанбул ако не тая то другата серия.
Е едва ли момата толкова бързо ще вземе Левент.
Чакайте коледен подарък до тогава ще ни мъчат.
   Привет, момичета.... Смях се на този пост... напомня ми на "Многострадална Геновева" едно време.... "Графинята е жива и в една пещера... така една баба поръчва да кажат на графа, за да не страда.... От страни изглежда забавно, но в моите очи никак не е забавен фрагмента.... Ще има още мъка, раздяла.... този Париж е хубав град, но не е за нещастен в любовта човек... за там трябват двама-както ходиха сега... Мисля си, че ще му стане тясно на Муратчо в Париж, ще се върне момчето,няма начин...но дотогава.... Имам си пак едно на ум заради "Брида", но няма  да ви го казвам, защото ще викнете...от възмущение и несъгласие...
Казвай, пък да става каквото и да е ! Аз съм до теб!

# 558
Ама, моля ви, не го демонизирайте Левент! Поставете се на негово място!

Той горкия иска да разведри Хасрет, да я извади от  тъгата с едно пръстенче просто!

Ами нали трябва да свършат албума!

Това ми прозуча, като : едно диамантче ще оправи работата, приеми го  hahaha Joy Joy Joy
Е, нямах предвид такова безчувствено решение на проблема,  съжалявам че така е прозвучало!!!
И той има чувства и мечти за Хасрет, но просто е втори!

Гаки, нямам предвид теб, просто се шегувах  Hug

# 559
от Ирра

Феновете в турския форум визуално много са харесали трейлъра, но не са доволни от развоя на събитията. Преобладава мнението, че Хасрет няма да приеме предложението за брак на Левент. Събитието с фалита на Етем е било потвърдено от някаква Гюлнем, вероятно работеща на снимачната площадка.

Миналата сряда в турския форум обсъждаха този вариант като евентуална и достатъчна причина Мурат да се върне в Истанбул,
наистина са имали вътрешна информация.

Визуално и аз много харесах трейлъра, но няма начин с кадрите  на Джансел в Париж... Joy hahaha

# 560
If, аз се гъбаркам   Rolling Eyes
то като пуснат серия има какво да нищим,
а фантазиите са за фрагманите и интервютата , та затова
 Hug

# 561
Момичета,знаете ли защо Нитро-то е зациклило така?Последно качвани филми са от събота.Да не би да са имали профилактика или други принудителни спирания?

# 562
  • София
Levent wants to see and meet hasret but hasret tries to stay away from Levent. Hasret and Murat meet and this meeting lasts until the night.. (no hanky panky though)
You will like Ethem this episode.
There is a dance between hasret and murat and a little love that shows between them.
Murat goes to Paris
Hasret meets with Levent to tell her her decision about the proposal (so he has told him to wait then huh? walbash walbash walbash :fighting2 :fighting2 )

Hasret: A man had said that "Paris is a city of Love" in a movie.
Murat:It is the city of loneliness for me.
Незнам колко е вярно

Левент иска да види Хасрет, но Хасрет се опитва да остане настрана от Левент. Хасрет и Мурат се срещат и тази среща трае до нощта.
Този епизод ще харесате Етем.
В епизода има и танц между Хасрет и Мурат и е показана малко любов между тях.
Мурат отива в Париж.
Хасрет се среща с Левент, за да му каже за своето решение относно предложението на Левент.
Хасрет: Един човек е казал, че "Париж е града на любовта" , в един филм.
Мурат: За мен това е градът на самотата.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:52 от Shatzi

# 563
А това какво ли е?   newsm78

Evet ethem'in iflas edeceği ve 30.bölümde köşkün son kez görüleceği doğru... ''

# 564
Привет!

Приятна изненада ....фрагман по сред бял ден!
Гаки , съгласна съм с теб за Левент ....просто е втори , и дано го проумее по-бързо !
Ще ми бъде неприятно и той да се включи в групата на страдащите!
Но , този който трябва да проумее доста неща е Мурат !
А , от фрагмана,  не си правя никакви изводи ....вече !
Винаги са подвеждащи!
За мен нещата стоят така ....продължаваме да вървим бавно , но напред към сърцата и любовта на Хасрет и Мурат , както и те самите ! И , уви пътя се оказа доста трънлив ....!
Но , вече сме поели ....връщане назад няма!

# 565
  • Разград
Момичета,знаете ли защо Нитро-то е зациклило така?Последно качвани филми са от събота.Да не би да са имали профилактика или други принудителни спирания?
Ами няколко дни не работи. В неделя сигурно, но мисля че още от съботата не работеше. А какви бяха причините не зная.

А това какво ли е?   newsm78

Доколкото разбирам Етем ще фалира и конака за последно ще го видим в 30 епизод.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:52 от vania_e

# 566
  • София
страхотен трейлър- чака ни тежка серия  Cry

# 567

Според мен Етем фалира и конака ще го видим за последно в 30-ти епизод!

# 568
Ами няколко дни не работи. В неделя сигурно, но мисля че още от съботата не работеше. А какви бяха причините не зная.

Доколкото разбирам Етем ще фалира и конака за последно ще го видим в 30 епизод.
Ваня, извинявай,че съм повторила, но пиша бавно.

# 569
Сега видях трейлъра. Благодарности на Ирра за превода и информирането и на Ринка за линка и постването! Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Не знам дали забелязахте, но Хасрет е със същите дрехи, с които беше на снимката й с Мурат в кафене, която вчера Ринка публикува.
Благодаря и на Шатци за превода на предполагаемата подсказка! Hug Hug newsm51 newsm51  Репликите и този пръстен са малко заблуждаващи, но иначе донякъде последователността на събитията ми се изясниха. Интересно е обаче как ще свърши епизодът? Да не би да е с решението на Мурат да се върне от Париж, заради фалита на семейството?

Общи условия

Активация на акаунт