Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Разград
Ваня, извинявай,че съм повторила, но пиша бавно.

Важното е че мислим еднакво.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 17:08 от vania_e

# 571
Виждам доста дружки на балкона, ама никой не пише.
Какво стана, къзлар, граматиката ли си глътнахте? hahaha
Да видим утре какво ще ни сервират.

# 572
Аз , си мисля ...какво , ще се случи с Бахар ......?
Очаквах развитие около нея , а сега ще се окаже , че тя просто "увисва"! newsm78
Как и на кого ще отмъщава , щом Мурат го няма? newsm78

# 573
Сега Бахар не е актуална, по късно ще я мислим нея дали или  какви ще ги забърка.

Мурат ще се върне, ще отсъства половин, максимум една серия... май кризата този път работи в наша полза.

# 574
# 575
# 576
Аз , си мисля ...какво , ще се случи с Бахар ......?
Очаквах развитие около нея , а сега ще се окаже , че тя просто "увисва"! newsm78
Как и на кого ще отмъщава , щом Мурат го няма? newsm78
Очевидно, а и Али Лескай беше казал, че Мурат ще бъде в Париж само за няколко дни. През това време Бахар може да преосмисли стремежите и целите си, т.е. желанието й за отмъщение да се изпари. Видяхме какви погледи хвърляше на Мурат в предната серия.

# 577
  • София
Разстроих се малко с този трейлър.Как го питаше милата "какво ще стане с Истанбул?", на мен ми прозвуча както "А аз? ".

# 578
Превод на подсказка от danitoo12

Левент иска да отиде и да се срещне с Хасрет, но тя се опитва да стои далече от него. Хасрет и Мурат се виждат и тази среща продължава до късно вечерта.
Ще харесате Етем в този епизод.
Има танц между Хасрет и Мурат и малко любов между тях.
Мурат заминава за Париж.
Хасрет се среща с Левент, за да му каже отговора си за предложението.

Хасрет : Някой е казал, че "Париж е град на любовта" в един филм.
Мурат : Париж е град на самотата за мен.

Е ще чуем отговора на Хасред ама май ще е Да

# 579
Лийче , аз имам три варианта за Бахар:
1.Желанието й за отмъщение се засилва все повече ...., но бива разкрита и наказана по някакъв начин ....и се разделяме с нея....!
2.След като опознава Мурат , разбира , че той няма вина за постъпката на сестра си  , отказва се  от отмъщение и си заминава .....може би ,  отново там откъдето дойде....!
3.Влюбва се в Мурат и прави всичко възможно да го спечели и да отстрани Хасрет от пътя си ...!

Много ми се иска и екипа да избере вторият вариант !
По този начин ще се намери баланса между драмата и романтиката в сериала ......защото везните много наклониха към драмата ! newsm78
А , любовта на Мурат и Хасрет се оказа твърде драматична ...т.е. допълнителните драми са излишни!

# 580
За мен нещата не изглеждат толкова отчайващи след тази подсказка. Благодаря Шатци!   bouquet  bouquet  bouquet
Най важното, че ще бъдат заедно, макар и за малко.  Хасрет вече е наясно с чувствата си и пръстенчето на Левент няма да краси ръчицата й.
"За мен това е градът на самотата" - това изречение ще даде надежда на Хасрет, че Мурат може би ще се върне. И тя ще се опита може би да го върне. Докато мисли какви действия да предприеме, за да си го върне, Етем ще е фалирал и нашето момче ще долети обратно. Само че дали ще е в края на 29 или в края на 30 епизод?  newsm78

# 581
  • София

Все едно аз го казах... Grinning Grinning Grinning

# 582
За мен нещата не изглеждат толкова отчайващи след тази подсказка. Благодаря Шатци!   bouquet  bouquet  bouquet
Най важното, че ще бъдат заедно, макар и за малко.  Хасрет вече е наясно с чувствата си и пръстенчето на Левент няма да краси ръчицата й.
"За мен това е градът на самотата" - това изречение ще даде надежда на Хасрет, че Мурат може би ще се върне. И тя ще се опита може би да го върне. Докато мисли какви действия да предприеме, за да си го върне, Етем ще е фалирал и нашето момче ще долети обратно. Само че дали ще е в края на 29 или в края на 30 епизод?  newsm78

Така е, колко много означаваха тези малко, само 5 мин. от последния епизод.

# 583

Все едно аз го казах... Grinning Grinning Grinning

Париж е град на любовта, но любовта е за двама,
само болката може да те отведе в Париж сам, а това си е истинско наказание.

# 584
В 29- ти епизод ще има топли, топли снимки от пътуването до Париж- до Айфеловата кула и по Шанз- Елизе. Ама пък знаят, къде да снимат. Все култови места. Wink. И много бързо се развива действието- още в тази серия заминава Мурат.
Мен ме притеснява точно тази обърканост и безнадежност на Харет да не помогнат на Левент. Като я вижда в това състояние , тя става лесна плячка и може бързо да склони. Само Сайме може да я предпази  от крайна стъпка, стига да е в течение на случващото се.
Все пак малко, ама много малко Rolling Eyes  ме успокоява промото на сезона- думите, които Сайме казва за Хасрет.

Общи условия

Активация на акаунт