Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хасрет : Някой е казал, че "Париж е град на любовта" в един филм.
Мурат : Париж е град на самотата за мен.

Все едно аз го казах... Grinning Grinning Grinning

Париж е град на любовта, но любовта е за двама,
само болката може да те отведе в Париж сам, а това си е истинско наказание.
И както казах аз, Париж кара човек да промени мирогледа си, да се осъзнае. Град на преосмислянето е. Wink Много бих искала точно СЕГА да отида в Париж и да поостана там за известно време. Когато живяхме там 4 месеца, бях на 9... нямаше какво да осъзнавам. Mr. Green

# 586
Хасрет : Някой е казал, че "Париж е град на любовта" в един филм.
Мурат : Париж е град на самотата за мен.

Все едно аз го казах... Grinning Grinning Grinning
Помня, Тинче. Hug
Дориана, снимките в Париж са голям плюс за сериала според мен. Wink  Да видим как ще свърши епизодът. Мен ме съмнява да не би да е с отговора на Хасрет.

# 587
За мен нещата не изглеждат толкова отчайващи след тази подсказка. Благодаря Шатци!   bouquet  bouquet  bouquet
Най важното, че ще бъдат заедно, макар и за малко.  Хасрет вече е наясно с чувствата си и пръстенчето на Левент няма да краси ръчицата й.
"За мен това е градът на самотата" - това изречение ще даде надежда на Хасрет, че Мурат може би ще се върне. И тя ще се опита може би да го върне. Докато мисли какви действия да предприеме, за да си го върне, Етем ще е фалирал и нашето момче ще долети обратно. Само че дали ще е в края на 29 или в края на 30 епизод?  newsm78

Да, но ние го знаем, а във филма Хасрет няма как да знае, какво ще се случи за в бъдеще и ,нче съдбата ще бъде на нейна страна и ще и доведе Мурат, без да си е помръднала пръста. Много е важно в този период от няколко дни да не направи някаква погрешна стъпка, че тогава сама ще си обърка живота.

# 588
Аз вече съм на 100% убедена, че Хасрет ще откаже на Левент. Явно първия път не е била категорична, но сега след песента на сватбата, след думите, които чува - "аз те обичах", "за мен е град на самотата" ще си даде сметка за тях двамата. И това, че той няма намерение да се върне ще я амбицира да успее с албума си и да замине при него. Но докато тя спечели пари за Париж, Мурат ще се е върнал. Това е моята версия за следващите 2 епизода. Пък ако сценаристите са решили нещо друго, ще се прежаля. Cry

Доряна, моля те пиши по често, защото подписът ти страшно ме кефи!  Peace

# 589
Аз вече съм на 100% убедена, че Хасрет ще откаже на Левент. Явно първия път не е била категорична, но сега след песента на сватбата, след думите, които чува - "аз те обичах", "за мен е град на самотата" ще си даде сметка за тях двамата. И това, че той няма намерение да се върне ще я амбицира да успее с албума си и да замине при него. Но докато тя спечели пари за Париж, Мурат ще се е върнал. Това е моята версия за следващите 2 епизода. Пък ако сценаристите са решиле нещо друго, ще се прежаля. Cry

Май всички го караме на този принцип и от началото на 2-ри сезон все се прежалваме, но не се отказваме да гледаме. Joy hahaha

# 590
Аз вече съм на 100% убедена, че Хасрет ще откаже на Левент. Явно първия път не е била категорична, но сега след песента на сватбата, след думите, които чува - "аз те обичах", "за мен е град на самотата" ще си даде сметка за тях двамата. И това, че той няма намерение да се върне ще я амбицира да успее с албума си и да замине при него. Но докато тя спечели пари за Париж, Мурат ще се е върнал. Това е моята версия за следващите 2 епизода. Пък ако сценаристите са решиле нещо друго, ще се прежаля. Cry

Май всички го караме на този принцип и от началото на 2-ри сезон все се прежалваме, но не се отказваме да гледаме. Joy hahaha

Никакво отказване, сценаристите си нямат на идея колко търпеливи сме  Joy Joy Joy

# 591

Заради тези 5 минути щастие, които им се откъсват от сърцето се прежалваме. Представям си ако започнат да ги увеличават всеки епизод с по 5мин.  : smile3534

Стори ми се, че Джансел е с нова подстрижка в Париж? Или е от есения вятър, дето го брули?  newsm78

# 592
  • София
Чудя се как Мурат ще я покани на тази вечеря.Романтика в танца,сигурно и самата покана е такава.И после хоп Хасрет милата си мисли, че всичко се е наредило и той звъни от Париж. Mr. Green

# 593
Чудя се как Мурат ще я покани на тази вечеря.Романтика в танца,сигурно и самата покана е такава.И после хоп Хасрет милата си мисли, че всичко се е наредило и той звъни от Париж. Mr. Green

Той се сбогува с певицата Хасрет на сватбата, сега е ред на жената Хасрет!

# 594

В подсказката казват, че ще харесаме Етем. Явно идеята за тази среща ще дойде от него, но Мурат каква ли причина ще измисли? Сигурно пак ще е свързано с университета, възможно е да бъде и с идея за песен за албума.  newsm78

# 595
Здравейте запленени,

Думите, които М. казва в трейлъра: Ти ме обичаше... Аз те обичах... Но животът бавно и тихо разделя обичащите се... И вълните бавно изтриват стъпките по пясъка на разделените двойки... са от стиховете на Жак Превер Мъртви листа. (преди време май ги бях постнала на български). Явно М. е голям любител на френските шансони.

http://www.youtube.com/watch?v=cOsVVeojMZs&feature=related

А кадрите от Париж особено с Айфеловата кула и Мурат с куфара ми напомнят на края на романа на Балзак Дядо Горио (дано не бъркам романа): главният герой - млад човек, се изправя на пътя на живота с думите: "сега сме ти и аз"

# 596
Аз вече съм на 100% убедена, че Хасрет ще откаже на Левент. Явно първия път не е била категорична, но сега след песента на сватбата, след думите, които чува - "аз те обичах", "за мен е град на самотата" ще си даде сметка за тях двамата. И това, че той няма намерение да се върне ще я амбицира да успее с албума си и да замине при него. Но докато тя спечели пари за Париж, Мурат ще се е върнал. Това е моята версия за следващите 2 епизода. Пък ако сценаристите са решили нещо друго, ще се прежаля. Cry

Доряна, моля те пиши по често, защото подписът ти страшно ме кефи!  Peace
Интересен вариант. Само че не сме сигурни, че Мурат ги казва на Хасрет. Ще му бъде доста трудно да й признае любовта си направо. Хасрет може отново да възприеме нещата като изоставяне и тогава прстенчето ще й се стори спасителен пояс.
Голяма греша на Левент да й предложи брак. В момента техните отношения (на колеги и приятели) тепърва се развиват. Така притесни Хасрет и тя се опитва да го избягва (според подсказката). Вече отношенията им няма да са същите или Хасрет най- малкото няма да го въприема безусловно като приятел.

# 597
Да не би да танцуват на тази песен (Мъртви листа). Макар че тя е много тъжна и носталгична, а те двамата "са потънали в романтика" (Аси) и изглеждат толкова спокайни и сякаш любовта е около и пред тях.

# 598
  • София

В подсказката казват, че ще харесаме Етем. Явно идеята за тази среща ще дойде от него, но Мурат каква ли причина ще измисли? Сигурно пак ще е свързано с университета, възможно е да бъде и с идея за песен за албума.  newsm78
Ми надали, той нали вече взе решението да заминава за Париж.

# 599
Да не би да танцуват на тази песен (Мъртви листа). Макар че тя е много тъжна и носталгична, а те двамата "са потънали в романтика" (Аси) и изглеждат толкова спокайни и сякаш любовта е около и пред тях.
Може и така да е. Сценаристите често са ни изпързалвали с реплики.

Общи условия

Активация на акаунт