Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 778
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Аз вече съм на 100% убедена, че Хасрет ще откаже на Левент. Явно първия път не е била категорична, но сега след песента на сватбата, след думите, които чува - "аз те обичах", "за мен е град на самотата" ще си даде сметка за тях двамата. И това, че той няма намерение да се върне ще я амбицира да успее с албума си и да замине при него. Но докато тя спечели пари за Париж, Мурат ще се е върнал. Това е моята версия за следващите 2 епизода. Пък ако сценаристите са решили нещо друго, ще се прежаля. Cry

Доряна, моля те пиши по често, защото подписът ти страшно ме кефи!  Peace
Интересен вариант. Само че не сме сигурни, че Мурат ги казва на Хасрет. Ще му бъде доста трудно да й признае любовта си направо. Хасрет може отново да възприеме нещата като изоставяне и тогава прстенчето ще й се стори спасителен пояс.
Голяма греша на Левент да й предложи брак. В момента техните отношения (на колеги и приятели) тепърва се развиват. Така притесни Хасрет и тя се опитва да го избягва (според подсказката). Вече отношенията им няма да са същите или Хасрет най- малкото няма да го въприема безусловно като приятел.
Лийче, ако Мурат реши да каже на Хасрет подобни думи, то няма да е в лицето й. По скоро би ги казал по телефона, когато е заминал. Защото говори за минало време.

# 601
Мислите ли , че на тази тяхна среща той и споделя , че е взел решение да замине за Париж? newsm78

# 602
Чудя се как Мурат ще я покани на тази вечеря.Романтика в танца,сигурно и самата покана е такава.И после хоп Хасрет милата си мисли, че всичко се е наредило и той звъни от Париж. Mr. Green

В подсказката казват, че ще харесаме Етем. Явно идеята за тази среща ще дойде от него, но Мурат каква ли причина ще измисли? Сигурно пак ще е свързано с университета, възможно е да бъде и с идея за песен за албума.  newsm78
Ми надали, той нали вече взе решението да заминава за Париж.
Той взе решение да замине, защото е убеден, че между Хасрет и Левент има някакви чувства. Все пак брак се предлага на някой, който мислиш че те обича.
А идеята на Етем е може би, след като се срещнат двамата, те ще разговарят и може би ще си кажат думите, които искат да чуят или пък да изрекат. А Етем може да убеди Мурат с мотива, че все пак тя е част от живата му  и е нормално да се сбогува с нея. Не знам какво точно ще измисли Етем, но трябва да го убеди. Мурат си няма никой вече в този град освен баща си.  Shocked

# 603
Мислите ли , че на тази тяхна среща той и споделя , че е взел решение да замине за Париж? newsm78
Предполагам, че въобще няма да спомене за решението си.

# 604
Няма ли това още повече да обърка Хасрет и да се обърне към Левент? Thinking

# 605
  • София
Да не би да танцуват на тази песен (Мъртви листа). Макар че тя е много тъжна и носталгична, а те двамата "са потънали в романтика" (Аси) и изглеждат толкова спокайни и сякаш любовта е около и пред тях.
Може и така да е. Сценаристите често са ни изпързалвали с реплики.
Малииии, страшни сте! Нищо не може да скрият сценаристите от вас hahaha
След прочетеното до тук си мисля, че Мурат превежда на Хасрет думите на песента по време на танца. Heart Eyes Наистина не е логично да й говори така открито за чувствата си дори и по телефона.

# 606
28 eпизод

http://tranz.it/load.php?id=jBHm70xvyOFEcw7H682945

Ирра, Моргана, Алис, Краси, благодаря!

# 607

И,  на мен ми се стори , че тя научава , че той е в Париж , едва от разговора по телефона  , след като , той вече е заминал!
Което , ако е така ......не ми харесва , защото означава , че и на край света да отиде....няма да намери , вярното решение на въпроса "Хасрет"!

# 608
Да не би да танцуват на тази песен (Мъртви листа). Макар че тя е много тъжна и носталгична, а те двамата "са потънали в романтика" (Аси) и изглеждат толкова спокайни и сякаш любовта е около и пред тях.
След прочетеното до тук си мисля, че Мурат превежда на Хасрет думите на песента по време на танца. Heart Eyes Наистина не е логично да й говори така открито за чувствата си дори и по телефона.

Защо да не е логично да говори открито за чувствата си ?
При него проблемите идват точно от това .....неговорене  и в същото време , неправилно тълкуване на отделни сцени !

# 609
Огромни благодарности на целият екип по превода  smile3525 smile3525 smile3525

# 610
На екипа, който ни достави удоволствието да изгледаме преведения 28 епизод на Пленителката -
С Ъ Р Д Е Ч Н О  Б Л А Г О Д А Р Я

# 611
  • София

Защо да не е логично да говори открито за чувствата си ?
При него проблемите идват точно от това .....неговорене  и в същото време , неправилно тълкуване на отделни сцени !
Не мислиш ли, че сама си отговаряш на въпроса Whistling Thinking

Благодаря на екипа, подготвил серията, за още една хубава киновечер    bouquet  bouquet  bouquet

# 612

Ирра , Краси , Алис , Моргана , 

За прекрасният подарък във вторник вечер   - епизод 28 !

# 613
  • София
28 eпизод
http://tranz.it/load.php?id=jBHm70xvyOFEcw7H682945
Ирра, Моргана, Алис, Краси, благодаря!

# 614
Няма ли това още повече да обърка Хасрет и да се обърне към Левент? Thinking
След песента на сватбата мисля, че Хасрет е наясно поне със своите чувства. И не допускам, че ще направи компромис с тях. Не вярвам да се страхува да не остане стара мома и да бърза да се омъжи за първия, който й предложи. Освен това не знам как ще премине тази среща между тях, но определено от фрагмана нещата ми изглеждат оптимистично.

Общи условия

Активация на акаунт