Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 800
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета и момче много ви благодаря! newsm10Живи и здрави да сте!  newsm51

# 616
Да не би да танцуват на тази песен (Мъртви листа). Макар че тя е много тъжна и носталгична, а те двамата "са потънали в романтика" (Аси) и изглеждат толкова спокайни и сякаш любовта е около и пред тях.
Може и така да е. Сценаристите често са ни изпързалвали с реплики.
Малииии, страшни сте! Нищо не може да скрият сценаристите от вас hahaha
След прочетеното до тук си мисля, че Мурат превежда на Хасрет думите на песента по време на танца. Heart Eyes Наистина не е логично да й говори така открито за чувствата си дори и по телефона.

Защо да не е логично да говори открито за чувствата си ?
При него проблемите идват точно от това .....неговорене  и в същото време , неправилно тълкуване на отделни сцени !
Не мислиш ли, че сама си отговаряш на въпроса Whistling Thinking

Благодаря на екипа за още една хубава киновечер  bouquet  bouquet  bouquet
Мисля си две неща :
1 . Не , не си от отговарям сама на въпроса ......!
2. Опитваш се да ме провокираш........!

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 19:35 от margita9

# 617
Да не би да танцуват на тази песен (Мъртви листа). Макар че тя е много тъжна и носталгична, а те двамата "са потънали в романтика" (Аси) и изглеждат толкова спокайни и сякаш любовта е около и пред тях.
Може и така да е. Сценаристите често са ни изпързалвали с реплики.
Малииии, страшни сте! Нищо не може да скрият сценаристите от вас hahaha
След прочетеното до тук си мисля, че Мурат превежда на Хасрет думите на песента по време на танца. Heart Eyes Наистина не е логично да й говори така открито за чувствата си дори и по телефона.

И аз след като разбрах, че тези думи са всъщност част от стихотворение се чудя по какъв начин ще бъдат вмъкнати в епизода. Rolling Eyes Дали Мурат няма да ги каже на Хасрет по телефона от Париж?

# 618
Мислите ли , че на тази тяхна среща той и споделя , че е взел решение да замине за Париж? newsm78
Предполагам, че въобще няма да спомене за решението си.
Няма ли това още повече да обърка Хасрет и да се обърне към Левент? Thinking
След песента на сватбата мисля, че Хасрет е наясно поне със своите чувства. И не допускам, че ще направи компромис с тях. Не вярвам да се страхува да не остане стара мома и да бърза да се омъжи за първия, който й предложи. Освен това не знам как ще премине тази среща между тях, но определено от фрагмана нещата ми изглеждат оптимистично.
Ако е тази Хасрет, която ние познаваме от първи сезон - няма да приеме предложението на Левент, но като знам, сценаристите как окепазиха образа на Мурат, сега може  вече да е ред на Хасрет.....
Аз не мога да си представя, че този мъж ще танцува с жената която обича, ще я държи в обятията си и няма да я усети...., по точно да усети нейните усещания.... че го обича и че никога няма да се влюби и да обича друг мъж, че винаги ще е негова....., ако беше оня Мурат от първия сезон, щеше да го разбере и нямаше да замине за Париж.....
Та да си дойда на думата, ако притъпят и образа на Хасрет, нищо чудно при връщането си от Париж, Мурат да я види с пръстен на ръката....
Лошото е, че и двамата герои нямат нищо общо с героите си от първи сезон...., а кое всъщност ги накара да станат такива - не разбрах, просто така им хрумна на сценаристите.....

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 19:45 от kali_georgieva

# 619
  • Разград
Hasret & Murat_Cele doua cuvinte

http://www.youtube.com/watch?v=EIiK8MXIBRA

# 620
Благодаря на ИРРА, Моргана, Алис и Краси за прекрасния подарък. Hug Hug Hug Hug

Вече свикнахме, малко трудно, поне аз, че героите ни са много различни от тези в първи сезон, но това не ги прави по-малко интересни и пленителни.
А и предизвикателствата за нас са по-интригуващи.

# 621
И Бисена се появи с няколко реда:

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 20:28 от rina-rina

# 622
Мислите ли , че на тази тяхна среща той и споделя , че е взел решение да замине за Париж? newsm78
Предполагам, че въобще няма да спомене за решението си.
Няма ли това още повече да обърка Хасрет и да се обърне към Левент? Thinking
След песента на сватбата мисля, че Хасрет е наясно поне със своите чувства. И не допускам, че ще направи компромис с тях. Не вярвам да се страхува да не остане стара мома и да бърза да се омъжи за първия, който й предложи. Освен това не знам как ще премине тази среща между тях, но определено от фрагмана нещата ми изглеждат оптимистично.
Ако е тази Хасрет, която ние познаваме от първи сезон - няма да приеме предложението на Левент, но като знам, сценаристите как окепазиха образа на Мурат, сега може  вече да е ред на Хасрет.....
Аз не мога да си представя, че този мъж ще танцува с жената която обича, ще я държи в обятията си и няма да я усети...., по точно да усети нейните усещания.... че го обича и че никога няма да се влюби и да обича друг мъж, че винаги ще е негова....., ако беше оня Мурат от първия сезон, щеше да го разбере и нямаше да замине за Париж.....
Та да си дойда на думата, ако притъпят и образа на Хасрет, нищо чудно при връщането си от Париж, Мурат да я види с пръстен на ръката....
Лошото е, че и двамата герои нямат нищо общо с героите си от първи сезон...., а кое всъщност ги накара да станат такива - не разбрах, просто така им хрумна на сценаристите.....

Кали , здравей!
Доста мислих преди да отговоря на поста ти ! Не преброих до 10 , но изпуших една цигара!
Защо ли ?
Защото , не мога да се съглася с теб , че са окепазили образа на Мурат , че героите нямат нищо общо с тези от първи сезон , че има вероятност да претъпят и образа на Хасрет!
Ако , всичко това беше вярно за мен , отдавна да не следя сериала !
А , аз дори съм заинтригувана още повече , защото всичко вече е абсолютно непредвидимо .....разбира се визирам само себе си!
И , защото срещам ,  все по- голяма трудност , да споделя мнение , провокирано от нечий пост , без страхът , че , ако е различно , няма да бъде прието , просто като такова  , още едно и друго , а като оборващо и налагащо се !
Което , аз за себе си гарантирам , че не е така!
Все ,  по- често се питам ....да отговоря или не ? newsm78
Дали ,  казах това което мисля , така  , че да бъда разбрана ?
Дано !
Защото , последното нещо , което искам е да се засегне или провокирам ....... някой!

# 623
  • София
честно да си призная на моменти и на мен ми се иска да се върне първи сезон, з-то някакси нещата отидоха в друга плоскост. Липсата на срещи м/у двамата главни герои някакси ме изнерви и предчувствам, че в петък предстои поредният епизод, в който те почти няма да има общи сцени, дано греша.

# 624

Ирра:  Благодаря!

Подсказки от Бисена за 29. епизод:

Левент иска да види Хасрет, но Хасрет се опитва да го избягва. Хасрет и Мурат най-после се срещат. Поради някаква причина тази среща продължава до вечерта (казвам вечер, но не си мислете, че ще бъдат заедно).
Татко Етем много ще ви хареса тази серия. Тоест тази серия ще видите една среща, един танц и съвсем мъничко от "Л"-то на любовта между Хасрет и Мурат. И учителят най-после заминава за Париж. А Хасрет отива да се срещне с Левент за да му съобщи решението си.

# 625
Ирра, Моргана, Алис и Краси ни направиха много хубава изненада! Hug Hug Hug Hug

Ирра, благодаря ти и за превода на подсказката! Hug Hug Днес беше излязла подобна само че с реплики.

Марги, пиши си спокойно. Wink Напоследък всички сме доста напрегнати, влизаме в спорове за тримата ни главни герои и т.н.

# 626

Ирра:  Благодаря!

Подсказки от Бисена за 29. епизод:

Левент иска да види Хасрет, но Хасрет се опитва да го избягва. Хасрет и Мурат най-после се срещат. Поради някаква причина тази среща продължава до вечерта (казвам вечер, но не си мислете, че ще бъдат заедно).
Татко Етем много ще ви хареса тази серия. Тоест тази серия ще видите една среща, един танц и съвсем мъничко от "Л"-то на любовта между Хасрет и Мурат. И учителят най-после заминава за Париж. А Хасрет отива да се срещне с Левент за да му съобщи решението си.

Последното изречение многоооо ме притеснява!

# 627
# 628
Здравейте момичета,извинявайте ,че се намесвам но аз си мисля че танца ще е след като се върне от Париж .Просто е монтиран в трейлъра подвеждащо,а че Левент няма да се класира е повече от ясно та ако ще и целия магазин да изкупи .Не изключвам и варианта и Хасрет да замине за Париж  там да е танца и да си дойдат заедно. Ама май много се размечтах ,което не е много лошо просто искам веднага да са заедно.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт