Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета!От много дълго време стоя на балкона ,реших да сляза ако нямате нищо против.
Здравей! Заповядай на седянката!
Гуга, Баги, благодаря ви за информацията! Hug Hug Hug Hug

И аз си мисля, че Хасрет ще приеме предожението. За мен дори и само това, че не му е дала все още отговор означава, че обмисля предложението и не вижда нищо лошо в това да се омъжи за Левент.
Уси, да, млада е, не изгаря от желание да се жени за мениджъра, но за мен тя неколкократно показа, че от отчаяние отива право при Левент, защото той е до нея с отворени обятия (образно казано).Отметна се от думата су, като реши да подпише договора и да приеме къщата, след концерта в чии прегръдки спа? С кого ходи на екскурзия?

# 661
Благодаря на ИРРА, Моргана, Алис и Краси за превода на серийката ни!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Според мен, Хасрет може да приеме предложението на Левент, ако е сигурна, че Мурат не я обича (А и той й казва, че Париж е градът на самотата за него, това трябва да е достатъчен отговор за нея) и ако действа напук, както при подписването на договора (но бракът не е просто договор и не мисля, че тя го възприема като такъв). Мисля също, че Левент избира пръстена не защото е получил желания отговор, а защото е разбрал за заминаването на Мурат и е решил, че всички пречки за връзката му с Хасрет са премахнати, т.е пръстенът е по-скоро за официално предложение. А отговорът на Хасрет и в др. серия няма да го видим.  newsm78
Интересен ми е образа на Левент - напълно наясно беше с чувствата им. Това неговото е надиграване с Мурат, поведението към приятеля става все по-непристойно, а в разговорите си с Хасрет е лицемер. Оджата в отношенията си към Левент, Хасрет и към др. хора си е аристократ и това съвсем не означава социално положение, а култура на чувствата.
Лека нощ, момичета. Simple Smile

# 662
Лесно е да си помисли, че в такава ситуация отказ от предложение за брак  означава край на приятелските отношения. То и в реалния живот сигурно би станало така в повечето случаи. Thinking
За Левент направо не ми се пише. Всичко е възможно при него.
Това също го приемам като вероятно.  Защото не всички могат да бъдат благородни и да приемат такъв отказ без последствия. Но има договор, в който не знаем все още какво пише, но поне за един албум ще има опция. Така че след този албум, ако е успешен, тя ще може да спъпи здраво на краката си. Не ми се мисли обаче, ако в този договор има клаузи, заробващи или поставящи я на колене пред него. Дано да не стигнем до там.  Praynig
Май Бахар ще се окаже много по малко зло, отколкото Левент. Дано не съм права. Rolling Eyes

# 663
Благодаря на ИРРА, Моргана, Алис и Краси а превода на серийката ни!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Според мен, Хасрет може да приеме предложението на Левент, ако е сигурна, че Мурат не я обича (А и той й казва, че Париж е градът на самотата за него, това трябва да е достатъчен отговор за нея) и ако действа напук, както при подписването на договора (но бракът не е просто договор и не мисля, че тя го възприема като такъв). Мисля също, че Левент избира пръстена не защото е получил желания отговор, а защото е разбрал за заминаването на Мурат и е решил, че всички пречки за връзката му с Хасрет са премахнати, т.е пръстенът е по-скоро за официално предложение. А отговорът на Хасрет и в др. серия няма да го видим.  newsm78
Интересен ми е образа на Левент - напълно наясно беше с чувствата им. Това неговото е надиграване с Мурат, поведението към приятеля става все по-непристойно, а в разговорите си с Хасрет е лицемер. Оджата в отношенията си към Левент, Хасрет и към др. хора си е аристократ и това съвсем не означава социално положение, а култура на чувствата.
Катя, много ми хареса анализа ти! newsm51 newsm51 newsm51
Лека и на теб!
И аз съм на мнение, че макар непрекъснато Хасрет да показва на Левент своите силни чувства към Мурат, макар Левент често да се сблъсква със нестихващата любов на Хасрет и Мурат, той си продължава с опитите да спечели Хасрет. Интелигентният, а и поне малко мъдрият човек трябва да знае кога да спре или кога е уместно да се намеси. Знаех си, че мениджърът ще се засили още повече, щом Мурат замине. "Далеч от очите, далеч от сърцето."
Наистина, кога ще видим рожден ден на Хасрет? newsm78

# 664
Това също го приемам като вероятно.  Защото не всички могат да бъдат благородни и да приемат такъв отказ без последствия. Но има договор, в който не знаем все още какво пише, но поне за един албум ще има опция. Така че след този албум, ако е успешен, тя ще може да спъпи здраво на краката си. Не ми се мисли обаче, ако в този договор има клаузи, заробващи или поставящи я на колене пред него. Дано да не стигнем до там.  Praynig
Май Бахар ще се окаже много по малко зло, отколкото Левент. Дано не съм права. Rolling Eyes
Бахарката е нищо в сравнение с хитрите игрички на Левент, колкото и да ми се сърдят някои. Peace Левент досега имаше преимущество- беше и до Хасрет, и до Мурат. Манипулираше ги и настройваше един срещу друг. А това е доста опасно според мен.

# 665
Включвам се отново .Самотата ще принуди Мурат да разбере себе си и осъзнае какво означава Хасрет за него но самотата ще принуди и един друг герой да се осъзнае.Става дума за Салих.Дали той сам няма да потърси Саиме и да разрешат проблема между тях.Материалната обеспеченост на Саиме ще позволи на Хасрет да се образова,т.е.Хасрет ще се освободи от договора с Левент,ще започне за взема уроци по солфеж и пеене и да се готви за Музикалната академие.Само така тя ще може духовно да израстне и да се приближи поне малко до него.

# 666
  • София

Мен от Бахар не ме е страх отдавна, знаеш. Но съм писала вече, че Левент няма да се откаже от амбициите си. Цялото му същество говори за решимост да извоюва своето на всяка цена. Възползва се от всяка ситуация, за да печели точки в своя полза. Изобщо, за него животът е едно състезание, в което той не иска да губи никога. И ако това се случи, започва да играе подмолно и нечестно.
Търси възможност за нов рунд, дори и играта официално да е приключила.
Затова си мисля, че предложи и този брак. Ясно му е, че Хасрет обича оджата и нищо не може вече да направи по въпроса.. т.е. срещу това. Тогава-минава на по-високо ниво, пък кавото стане. Без значение кого ще нарани

# 667
Включвам се отново .Самотата ще принуди Мурат да разбере себе си и осъзнае какво означава Хасрет за него но самотата ще принуди и един друг герой да се осъзнае.Става дума за Салих.Дали той сам няма да потърси Саиме и да разрешат проблема между тях.Материалната обеспеченост на Саиме ще позволи на Хасрет да се образова,т.е.Хасрет ще се освободи от договора с Левент,ще започне за взема уроци по солфеж и пеене и да се готви за Музикалната академие.Само така тя ще може духовно да израстне и да се приближи поне малко до него.
И аз все си мисля, че Салих ще се почувства самотен и ще осъзнае, че дори и милионите му няма да запълнят празнината в душата му.

# 668
Уси, да, млада е, не изгаря от желание да се жени за мениджъра, но за мен тя неколкократно показа, че от отчаяние отива право при Левент, защото той е до нея с отворени обятия (образно казано).Отметна се от думата су, като реши да подпише договора и да приеме къщата, след концерта в чии прегръдки спа? С кого ходи на екскурзия?

Само това не мога да приема - от липса на переспектива да приеме нещо, което е твърде далеч от сърцето й. Съгласна съм, че във втори сезон тази Хасрет няма нищо общо с цветарката. Ако си мисли, че след като е дама, трябва задължително да има кавалер до себе си, който да се грижи изцяло за нея, то по добре да си беше останала онова диване от махалата. Поне беше диване с характер, макар че нямаше обноски и маниери. Цветарката отказа парите на оджата, след като се наруши договора. Новата Хасрет обаче взе чека, който й подари Левент на онова  злополучно парти!  #Crazy

# 669
Още веднъж благодаря за чудесният превод и реализацията на епизода !
Все още няма да го коментирам ....нужно ми е още малко време ..., но нещото,  което ми направи впечатление ......разбира се ...Левент .....и при него любовта и глупостта вървят ръка за ръка ....също , както е и при Мурат!
При Левент тази глупост е , че независимо , че чувства  и вижда , че тя обича друг е готов да се бори за тази си любов към Хасрет , това е може би мазохизъм ....за първи и единствен за сега път съм съгласна с Уси по въпроса "Левент" , но само за мазохизма ....всичко друго ....не !
Уси , нали може !
А , Муратовата глупост е , че птичката е на рамото му .....любовта е до него , пред него , а той с лека ръка пропилява всичко , вместо да се усмихне и да запее заедно с птичето или да се наслади на песента му  .....търси грешно изпяти "ноти"!
Това последното беше някакво образно сравнение , но не знам дали се получи! newsm78

# 670
Благодаря на ИРРА, Моргана, Алис и Краси за превода на серийката ни!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Много точно си го написала. Хасрет му зададе въпрос с който искаше да разбере, Марат любов ли търси в Париж, и той и отговори категорично, какъв ще бъде градът за него.....
Мурат наистина във всяко едно отношение си е аристократ.... по душа, поведение и чувства.....

# 671
И аз все си мисля, че Салих ще се почувства самотен и ще осъзнае, че дори и милионите му няма да запълнят празнината в душата му.
Аз поне засега не очаквам Салих да предприеме стъпки за сдобряване със сестра си. Той е много инат и в живота си комай е нямал друга цел, освен да успее на всяка цена да докаже, че е успял в живота. Неговото его е задоволено. За да тръгне към промяна, трябва в живота му да се случи някакъв апокалипсис, който ще го промени.

# 672
Помните ли когато Хасрет обясняваше на Мурат за розата и как трябва да й се махнат бодлите преди да се подари? Тя все повече заприличва на такава роза. Колкото повече пребивава в този нов свят толкова по-малко проявява себе си и своите пориви.

По повод на рождения ден останах с впечатление, че не празнуват. Те ни си ги знаят кога се. Нали Гюлназ каза, че записват децата когато се сетят, а не когато се родят. Само Сайме може да промени това и то - ако се сетят сценаристите !

# 673
Може и да я потърси. Той хранеше май доста топли чувства и силна привързаност към нея и я ревнуваше. Дори на моменти си мислех дали не е нещо повече от братска любов. А може и да съм забравила детайлите.

# 674
Левент , вече ще е  виновен и за грешките на Хасрет .....досега ,  беше  само за  тези на Мурат! newsm78
Все някой трябва да е лошия ....!
Как Мурат винаги получава шанс да бъде оправдан за всичките си глупости......, докато Левент получава упреци  , дори и само , ако се предположи , че може да направи такава ..... newsm78

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 23:14 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт