Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 847
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Манчестър
според мен Мурат няма да й каже за заминаването. След тел. разговор тя ще е отчаяна и ще реши да се омъжи за Левент. Така и ще свърши серията  Cry

И аз съм на това мнение. Обикновено хората постъпват така, когато са безкрайно огорчени, това все пак е филм. Виждали сме много такива сюжети. Дали няма да действа, както при подписването на договора?!
Освен това като помислим, колко много има до края, няма начин да не видим и такива моменти, няма да ни хареса, но все пак е нужен пълнеж, да се протака. Остават 20 и няколко епизода. Може би, в крайна сметка Хасрет, в последния момент ще реши да не се обвързва с Левент, но това ще бъде напред във времето. Скоро оджата ще се завърне, но нашта мома ще е казала вече думата и каквато е честна....
 Доста време ще им отнеме докато всичко си дойде на мястото. Някъде къде Едерлез.  Rolling Eyes
Таз нашта мома няма ли си рожден ден, да не е "неродена мома" ? То вече не останаха възможности, изтърколи се годината.
имате ли представа колко епизода ще е филма,благодаря предварително за отговора))) Hug

# 646
Аз изгледах серията.Сцената на моста с учениците и Бахар на първо гледане си помислих ,че тя се влюбва.Сега обаче си мисля ,че проумя какъв човек е Мурат.   Може би след серията в петък да не я видим повече.Той заминава в Париж тя решава ,че няма за какво да отмъщава и се запилява на някъде.
И аз обаче продължавам да си мисля ,че Хасред ще приеме предложението след като разбере ,че той е отишъл да живее в Париж.
Нали трябва да има интрига.Нали ако не приеме и Мурад се върне бързо от Париж и евентуално и Бахар я няма сценаристите няма да има с какво да ни изтормозят. Joy Joy Joy
За мен този епизод Мурат се сбогува с Истанбул и спомена за Селин ,но отнесе един друг спомен за Хасред.

# 647
Ниобка, аз не забелязах Хасрет да има кой знае какво голямо желание да се омъжва. Поне на обувката на Гюлназ не се натисна да се запише, за разлика от първите две моми.  newsm78
От какъв зор да казва сега на Левент - ДА. Страхува се да остане стара мома /тя е само на 21 години/ или да направи напук на Мурат, който е заминал на хиляди километри от нея. Не мисля, че с такова поведение може да го върне. За мен поне няма никаква логика да приеме. Ако сценаристите трябва да пълнят епизодите със талаш, тогава го приемам, ама и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ами какво друго да правят - не са стигнали и до половината на 2ри сезон. Явно ще трябва да ги търпим и да се радваме на трохичките,  които ни подхвърлят Cry Cry Cry

# 648
  • София
Ниобка, аз не забелязах Хасрет да има кой знае какво голямо желание да се омъжва. Поне на обувката на Гюлназ не се натисна да се запише, за разлика от първите две моми.  newsm78
От какъв зор да казва сега на Левент - ДА. Страхува се да остане стара мома /тя е само на 21 години/ или да направи напук на Мурат, който е заминал на хиляди километри от нея. Не мисля, че с такова поведение може да го върне. За мен поне няма никаква логика да приеме. Ако сценаристите трябва да пълнят епизодите със талаш, тогава го приемам, ама и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тя не настоя за обувката, защото не вярвала в такива неща, доколкото видях.
Не че й се омъжва, но през този сезон  сценаристите ни я представят като не особено волево, готово и способна да се грижи за себе си окомуш момиче, каквото беше през първия сезон, а като една смирена, послушна, търсеща опората на мъжко рамо млада женичка. Може би внушението е, че поради навлизането в новия за нея свят на шоу бизнеса става такава. Та не толкова че иска да се омъжи, колкото от уплаха да не я изостави и Левент. Тя трудно се справя с албума и с него, пък без него. Затова си мисля такива работи ooooh!

# 649
Времето в Париж е било много гадно по време на снимките, дали не са си го поръчали нарочно такова.  Или така го показват през някакъв филтър, може би. Точно , каквото е настроението на главния герой.

# 650
Доряна, ти да не реши, че Левентчо ще подари пръстенчето за РД на момата?  Rolling Eyes Не ми изглежда на толкова добричък, нищо че махленци го обявиха за такъв. Naughty
 Ама аз не мога да проумея един момент. Левент се гласи за баджанак на Ахмет Шимшир. Ама Кобра е много емоционален и непрекъснато ще иска да си прегръща баджо, па Левент много се дърпа. Как ли ще разрешат този проблем?  newsm78

Просто няма да има късмета да го прегръща Кобра. Докато дойде момента, Левент няма да издържи и ще избухне, това означава нашта мома да го остави, че не уважава и приема родата и.  Joy А за пръстенчето си ми е много ясно, за кога се гласи той.
 Много време си мисля,че не сме виждали акта на Хасрет.
Ами отдавна мина времето за един дълъг и опознавателен момент между майка и дъщеря.  Хайде да сядат двете дами и да разказват, ние ще слушаме, па така може да разберем кога се е родила момата ни.

# 651
Доряна, ти да не реши, че Левентчо ще подари пръстенчето за РД на момата?  Rolling Eyes Не ми изглежда на толкова добричък, нищо че махленци го обявиха за такъв. Naughty
 Ама аз не мога да проумея един момент. Левент се гласи за баджанак на Ахмет Шимшир. Ама Кобра е много емоционален и непрекъснато ще иска да си прегръща баджо, па Левент много се дърпа. Как ли ще разрешат този проблем?  newsm78

Просто няма да има късмета да го прегръща Кобра. Докато дойде момента, Левент няма да издържи и ще избухне, това означава нашта мома да го остави, че не уважава и приема родата и.  Joy А за пръстенчето си ми е много ясно, за кога се гласи той.
 Много време си мисля,че не сме виждали акта на Хасрет.

Ами отдавна мина времето за един дълъг и опознавателен момент между майка и дъщеря.  Хайде да сядат двете дами и да разказват, ние ще слушаме, па така може да разберем кога се е родила момата ни.

В семейството на Хасрет не си спомням да са отбелязвали рожден ден, визирам Кадир, Гюлназ, нейния. Не мисля, че в махалата не се празнува, напротив моите впечатления са , че си ги отбелязват.

И още нещо ме човърка. Как нашта мома ще израстне в интелектуално отношение. Ако се съгласи на брак с Левент, той едва ли ще е навит да я образова. Вероятно му е нужна такава, каквато е той да е господар и тя да се съобразява с всичко, което той каже. Ще му е интересно да бъде до време с нея, колкото да задоволи егото си, че е  отмъкнал под носа на Мурат, това което най- много обича. След време Хасрет ще стане за него  само машина  за правене на пари и за по- голям престиж.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 22:16 от doriana

# 652
Нотите на тази песен са намерени в сгънат лист във вътрешния джоб на сакото на един удавник в река Сена, Париж. Макар, размити от водата,са разчетени и по тях има стотици аранжименти.Ив Монтан е знаменит актьор, но той е един от първите, които я изпяват.

Praynig Гуга79 не искам да опонирам просто възбуди любопитството ми и се разтърсих из нета за композитора Жозеф Козма.  Оказа се, че е от унгарски произход и е учил заедно с друг наш "познайник" от лекциите на Мурат Оджа  унгарския композитор Бела Барток. (Май всяко име и всеки цитат наистина не са случайни в ПС)A пессента е написана за филма Вратите на нощта. И са я изпълнявали освен иф монтан, Едит Пиаф, Нат Кинг Кол, Жулиет Греко, Мирей Матьо, Серж гинсбург, Андреа Бочели и др.

PS може би по-поетичният превод на заглавието е Есенни листа, a не Мъртви листа (буквален превод). Но това е въпрос на усещане.
момичета, благодаря ви за информацията! Hug Hug Hug
Баги , благодаря за тази информация !

Да знаеш , че си ми като" културен гид"....!
Радвам се , че си в темата ,  все по-често! Hug

# 653
Здравейте момичета!От много дълго време стоя на балкона ,реших да сляза ако нямате нищо против.Току що изгледах преведения сериал и съм доста развълнувана,затова искам да споделя с Вас какво мисля че трябва да са случи.Саиме видя любовта,която се струи от очите на Мурат,знае за любовта на Хасрет към Мурат и най-сетне ще се проведе разговор между майка и дъщеря.Мисля че Саиме ще я убеди да не бърза с отговор защото Мурат точно от този предполагаем за него отговор бяга.Тя трябва да му даде време ,че той сам ще осъзнае всичко и ще се върне при нея.За това Хасрет си мисля,че няма да приеме предложението,а пък Мурат без време се връща. Дано съм била ясна.Стана доста дълго но.........

# 654
Здравейте момичета!От много дълго време стоя на балкона ,реших да сляза ако нямате нищо против.Току що изгледах преведения сериал и съм доста развълнувана,затова искам да споделя с Вас какво мисля че трябва да са случи.Саиме видя любовта,която се струи от очите на Мурат,знае за любовта на Хасрет към Мурат и най-сетне ще се проведе разговор между майка и дъщеря.Мисля че Саиме ще я убеди да не бърза с отговор защото Мурат точно от този предполагаем за него отговор бяга.Тя трябва да му даде време ,че той сам ще осъзнае всичко и ще се върне при нея.За това Хасрет си мисля,че няма да приеме предложението,а пък Мурат без време се връща. Дано съм била ясна.Стана доста дълго но.........

Здравей!
От мен  .....добре дошла и заповядай!

# 655
В нета се говори за 50-51 епизода, но колко ще бъдат ще зависи както от рейтинга, така и от решението на Томрис!

Здравейте момичета!От много дълго време стоя на балкона ,реших да сляза ако нямате нищо против.

Добре дошла! При нас е интересно!
newsm51

# 656
Не че й се омъжва, но през този сезон  сценаристите ни я представят като не особено волево, готово и способна да се грижи за себе си окомуш момиче, каквото беше през първия сезон, а като една смирена, послушна, търсеща опората на мъжко рамо млада женичка. Може би внушението е, че поради навлизането в новия за нея свят на шоу бизнеса става такава. Та не толкова че иска да се омъжи, колкото от уплаха да не я изостави и Левент. Тя трудно се справя с албума и с него, пък без него. Затова си мисля такива работи ooooh!
Съгласна съм с това, че тя попада в един напълно непознат за нея свят и бизнес, но тя нали вярва, че той й е приятел. Като такъв би следвало да й помогне. Пък и тя не се е отказала от него като мениджър, има и договор. newsm78
Но пък аз все си мислех, че Левент ще го спрат някъде по пътя към падението му. Rolling Eyes Да, ама не. Това, което видя на сватбата му говори достатъчно добре Хасрет кого обича. От какъв зор ще й предлага годежен пръстен? Мазохист ли е, да се ожени за жена, която не го обича? Или ще се затвърди една моя теория, изказана преди време - комплексар, на който е необходимо поредното украшение за да изглежда значим!? #Crazy
Защото, ако Мурат замине за Париж, това ще означава, че окончателно ще се е отказал от Хасрет, което за мен означава, че теорията Левент да притежава всичко, принадлежащо на Мурат също отпада. newsm78
Остава една друга теория, която направо вкарва Левент под земята - да иска да притежава Хасрет, защото очаква от нея да му бъде "златната кокошка". Ако го представят като такъв, направо си е отврат.
В тази серия го бях съжалила от това, което видях, но сега след превода като чух въпроса му към Мурат - Тръгваш ли си?, съжалението ми се изпари. Защото той наистина прави всичко възможно да отстрани Мурат от Хасрет. ooooh!
Опс, пак се олях  с дълъг пост, а не че си плюя по Левент.#Crazy

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 22:35 от Snake777

# 657
Добре дошла! Hug Hug Hug
Радвам се, че споделяш с нас, но последното изречение.....  Laughing Че аз тогава трябва редовно да се срамувам в ъгъла.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 658
  • София
Съгласна съм с това, че тя попада в един напълно непознат за нея свят и бизнес, но тя нали вярва, че той й е приятел. Като такъв би следвало да й помогне. Пък и тя не се е отказала от него като мениджър, има и договор. newsm78
Лесно е да си помисли, че в такава ситуация отказ от предложение за брак  означава край на приятелските отношения. То и в реалния живот сигурно би станало така в повечето случаи. Thinking
За Левент направо не ми се пише. Всичко е възможно при него.

# 659
Нова снимка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт