Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
# 631
# 632
  • Пазарджик
Нотите на тази песен са намерени в сгънат лист във вътрешния джоб на сакото на един удавник в река Сена, Париж. Макар, размити от водата,са разчетени и по тях има стотици аранжименти.Ив Монтан е знаменит актьор, но той е един от първите, които я изпяват.

# 633
  • София
според мен Мурат няма да й каже за заминаването. След тел. разговор тя ще е отчаяна и ще реши да се омъжи за Левент. Така и ще свърши серията  Cry

# 634
# 635
  • София
според мен Мурат няма да й каже за заминаването. След тел. разговор тя ще е отчаяна и ще реши да се омъжи за Левент. Така и ще свърши серията  Cry
Нищо чудно и това да стане. В най-лошия случай Мурат като се завърне да ги завари сгодени. ooooh! ooooh! ooooh! Ако и това ни причинят сценаристите ще дам команда: "По метлите!" И ПРАААААААААВО на снимачната площадка hahaha

# 636
Току що изгледах преведения епизод. Освен онези 5 мин. щастие, които ни дариха, продължавам да твърдя, че за мен има един също толкова важен момент във филма - Саимето, която видя влюбения поглед на Мурат, опита се да види погледа на Хасрет, но тя беше малко в гръб. Този кратък момент мисля ще бъде продължен в следващия епизод. Затова по рано бях започнала да се съмнявам малко в Хасрет, но сега си мисля че ако се проведе разговор между Хасрет и майка й, отговорът на Хасрет към Левент трябва да бъде - НЕ.

Мише, Мурат няма да й каже, явно вечерта пак ще има недоизказани мисли, но не искам да вярвам, че сценаристите ще използват едно твърде изтъркано клише.

Ниобка, и аз обещавам да яхна метлата, ако ни погодят този номер. И няма да се съобразя с никакви призиви за спокойствие в темата, толерантност и търпение.

# 637
според мен Мурат няма да й каже за заминаването. След тел. разговор тя ще е отчаяна и ще реши да се омъжи за Левент. Така и ще свърши серията  Cry

И аз съм на това мнение. Обикновено хората постъпват така, когато са безкрайно огорчени, това все пак е филм. Виждали сме много такива сюжети. Дали няма да действа, както при подписването на договора?!
Освен това като помислим, колко много има до края, няма начин да не видим и такива моменти, няма да ни хареса, но все пак е нужен пълнеж, да се протака. Остават 20 и няколко епизода. Може би, в крайна сметка Хасрет, в последния момент ще реши да не се обвързва с Левент, но това ще бъде напред във времето. Скоро оджата ще се завърне, но нашта мома ще е казала вече думата и каквато е честна....
 Доста време ще им отнеме докато всичко си дойде на мястото. Някъде къде Едерлез.  Rolling Eyes
Таз нашта мома няма ли си рожден ден, да не е "неродена мома" ? То вече не останаха възможности, изтърколи се годината.

# 638
  • София
Току що изгледах преведения епизод. Освен онези 5 мин. щастие, които ни дариха, продължавам да твърдя, че за мен има един също толкова важен момент във филма - Саимето, която видя влюбения поглед на Мурат, опита се да види погледа на Хасрет, но тя беше малко в гръб. Този кратък момент мисля ще бъде продължен в следващия епизод. Затова по рано бях започнала да се съмнявам малко в Хасрет, но сега си мисля че ако се проведе разговор между Хасрет и майка й, отговорът на Хасрет към Левент трябва да бъде - НЕ.
Мише, Мурат няма да й каже, явно вечерта пак ще има недоизказани мисли, но не искам да вярвам, че сценаристите ще използват едно твърде изтъркано клише.
Викаш, той ще й рецитира стихове, тя ще се чуди какъв е контекста, на казаното #Crazy Накрая ще се разделят с увиснали във въздуха въздишки и
Хасрет ще се обърка съвсем. А като й се обади или тя на него в Париж, ще вземе да реши, че той я е изоставил окончателно и ще се хване за сламката Левент. Mr. Green
НЕ ама ако има разговор с мама. Ако няма Embarassed

# 639
Доряна, ти да не реши, че Левентчо ще подари пръстенчето за РД на момата?  Rolling Eyes Не ми изглежда на толкова добричък, нищо че махленци го обявиха за такъв. Naughty
 Ама аз не мога да проумея един момент. Левент се гласи за баджанак на Ахмет Шимшир. Ама Кобра е много емоционален и непрекъснато ще иска да си прегръща баджо, па Левент много се дърпа. Как ли ще разрешат този проблем?  newsm78

# 640
Таз нашта мома няма ли си рожден ден, да не е "неродена мома" ? То вече не останаха възможности, изтърколи се годината.
  Дориана, аз откога го мисля този неотбелязан все още рожден ден на Хасрет.... Все чакам и се надявам... дано скоро да се "роди" нашето момиче, ама какво празнуване я чака... не ми се мисли...   Като изгледах преведения епизод ми направи впечатление МЕРАКА НА леля Кадрие да се омъжи.... ще си намери някой да знаете.... ще изсъхне без мъж, горката...

# 641
Нотите на тази песен са намерени в сгънат лист във вътрешния джоб на сакото на един удавник в река Сена, Париж. Макар, размити от водата,са разчетени и по тях има стотици аранжименти.Ив Монтан е знаменит актьор, но той е един от първите, които я изпяват.

Praynig Гуга79 не искам да опонирам просто възбуди любопитството ми и се разтърсих из нета за композитора Жозеф Козма.  Оказа се, че е от унгарски произход и е учил заедно с друг наш "познайник" от лекциите на Мурат Оджа  унгарския композитор Бела Барток. (Май всяко име и всеки цитат наистина не са случайни в ПС)A пессента е написана за филма Вратите на нощта. И са я изпълнявали освен иф монтан, Едит Пиаф, Нат Кинг Кол, Жулиет Греко, Мирей Матьо, Серж гинсбург, Андреа Бочели и др.

PS може би по-поетичният превод на заглавието е Есенни листа, a не Мъртви листа (буквален превод). Но това е въпрос на усещане.

# 642
Ниобка, аз не забелязах Хасрет да има кой знае какво голямо желание да се омъжва. Поне на обувката на Гюлназ не се натисна да се запише, за разлика от първите две моми.  newsm78
От какъв зор да казва сега на Левент - ДА. Страхува се да остане стара мома /тя е само на 21 години/ или да направи напук на Мурат, който е заминал на хиляди километри от нея. Не мисля, че с такова поведение може да го върне. За мен поне няма никаква логика да приеме. Ако сценаристите трябва да пълнят епизодите със талаш, тогава го приемам, ама и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 643
Доряна, ти да не реши, че Левентчо ще подари пръстенчето за РД на момата?  Rolling Eyes Не ми изглежда на толкова добричък, нищо че махленци го обявиха за такъв. Naughty
 Ама аз не мога да проумея един момент. Левент се гласи за баджанак на Ахмет Шимшир. Ама Кобра е много емоционален и непрекъснато ще иска да си прегръща баджо, па Левент много се дърпа. Как ли ще разрешат този проблем?  newsm78

Просто няма да има късмета да го прегръща Кобра. Докато дойде момента, Левент няма да издържи и ще избухне, това означава нашта мома да го остави, че не уважава и приема родата и.  Joy А за пръстенчето си ми е много ясно, за кога се гласи той.
 Много време си мисля,че не сме виждали акта на Хасрет.

# 644

Praynig Гуга79 не искам да опонирам просто възбуди любопитството ми и се разтърсих из нета за композитора Жозеф Козма.  Оказа се, че е от унгарски произход и е учил заедно с друг наш "познайник" от лекциите на Мурат Оджа  унгарския композитор Бела Барток. (Май всяко име и всеки цитат наистина не са случайни в ПС)A пессента е написана за филма Вратите на нощта. И са я изпълнявали освен иф монтан, Едит Пиаф, Нат Кинг Кол, Жулиет Греко, Мирей Матьо, Серж гинсбург, Андреа Бочели и др.

PS може би по-поетичният превод на заглавието е Есенни листа, a не Мъртви листа (буквален превод). Но това е въпрос на усещане.
момичета, благодаря ви за информацията! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт