Клуб на форумките-двойнички II

• 9 971
  • 175
  •   1
Отговори
# 60
Жозефина и Азаф - и двете са доста словоохотливи относно личния си живот. Мога да се явя на изпит върху биографиите им и ще го взема от раз, при това без да съм се подготвяла специално.

# 61
Аззи и Азаф имат толкова общо, колкото Кейси и Киса (които не че не бърках навремето, ма бях новак, простено ми е).
Аззи и Азаф си приличат колкото Кейси и Касиди.Същи братя близнаци от три различни майки.

За разлика от мен "полуадашката" е добра душа и е артистична, но общото между нас определено е близкото звучене на никовете /което е пълна случайност/, докато за всичко друго сме на 2 различни полюса.
На мен еднакви по звучене са ми Бабилия и Тайна, Бижу и Пасинет /сори за кирилицата/, както и Естер и Еовин.
С малки изключения, не си правя труда да помня каквото и да било за който и да било.

# 62
Бижу и Пасинет, както и Естер и Еовин.
С малки изключения, не си правя труда да помня каквото и да било за който и да било.
Това са и моите двойнички. В интерес на истината почти не гледам никове, когато чета мненията. Повечето са ми една голяма еднакво умна или глупава маса.

# 63
Немо и ddragon, въпреки, че не са точно двойници.
По-скоро са като вуйчо, който сипе балкански мачистки мъдрости и съвети, а племеника се радва и попива.

ОФФ: Дона Флор, аватарът ти наистина ме стресна, бррр. Сигурно държиш на него, ама не може ли някак това кърваво лейди нощем да спинка?

# 64
Бабилия и Тайна
 Естер и Ео
 Пипилота, Пипинка, Пипинс, Палмира - бъркам ги тотално
Краси.мира и Парцуца

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 10:15 от Biby

# 65
Такъв е животът, Кинче.  Laughing

# 66
Много съм учудена, че се сравняват Дренка и Клонка.

Аз също. Не бих объркала Клонка с никой друг, не бих объркала и Пасинет. И двете си имат уникален стил и външен облик. Ази-то също не бих объркала. Wink

# 67
Страдам от липса на фантазия и може би по тази причина двойнички не виждам.

и аз съм от страдащите - от липса на такава Laughing Laughing

# 68
Няма как да не се полаская, че ме бъркат с уникални форомки Grinning

# 69
Кейси и Алиса,
Ред и аргун,
Как'Сийка и Бабилия
донякъде Мафани и Минзухар
а оттам нататък Минзухар и Ивонска,
....но аз съм доста разсеяна, а понякога си забравям и очилата...

# 70
Все по-осезаемо Бояна и Ксения, а не вярвах някога втората да бъде надмината. Желанието да заливаш останалите с възгледите си докато не ги изтощищ напълно е като вирус напоследък.

# 71
  • София
Окти Защо с твоите приятелки не си пуснете една тема специално за мен, а се налага да използвате всички теми, за да ги превръщате в теми за мен и по- точно за вашето отношение към мен. Не ми пречи, но ми става мъчно, че въпреки огромните възможности все не успявате да се облекчите и да ме забравите.  Confused

# 72
  • Варна
Тема "Кого най-често скролвате?"  Laughing
Бояна, най-добронамерено отбелязвам - веднъж проекция, два пъти проекция, ама сто пъти проекция би ме накарала да се погледна в огледалото и да помисля.

# 73
  • София
Страдам от липса на фантазия и може би по тази причина двойнички не виждам.

и аз съм от страдащите - от липса на такава Laughing Laughing

Не е вярно !
Едно време непрекъснато те бърках с джуджанка  Hug
Къде изчезна таз скица, не знам  Rolling Eyes

# 74
 jullianna и Октопод с рокля имат едно общо нежно и добро звучене.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт