Клуб на форумките-двойнички II

• 9 940
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
Не ги бъркам, но смятам, че доста си приличат Рокси и Не се сърди, човече (еднакво симпатични са ми, затова). Понякога се хващам, че съм объркала милинка и вселена. Намирам известна прилика между минзухар и аргун. Чак форумки-двойнички не съм открила за сега.

# 166
Леле, страшни сте, много сте наблюдателни! А аз съм напълно безпомощна в това отношение, нямам грам наблюдателност, не помня никове, кой какво ми е писал, камо ли да ги сравнявам...

# 167
  • София
Хмм, KatiABV и Vl, не знам как изобщо на някого може да му хрумне да сравнява VL и Холограма. Стрелче и Крейзи чик по нещо ми се свързват.

JP и Холограма може би, просто защото имат остро чувство за справедливост, интелигентни и злободневни, но нямат общо като стил.

А всъщност всички, които чета, чета внимателно, затова са ми ярки като образи и отлики, не мога да ги сбъркам, нито сравня.

# 168
Хмм, KatiABV и Vl, не знам как изобщо на някого може да му хрумне да сравнява VL и Холограма. С
JP и Холограма може би, просто защото имат остро чувство за справедливост, интелигентни и злободневни, но нямат общо като стил.

Ох, Zanda, опитвам се да се зарадвам на комплимента, ама не ми се получава. Да, vl и Холограма по ми се връзват.

# 169
jp и vl

Еднакви са.

# 170

Ха-ха-ха. Simple Smile Много пък си докачлива.

# 171
Току що ви прочетох и двамата. Еднакви сте.
Даже си се крепите из темите - vl и jp!

Не се засягай толкова  Peace

# 172
Трещерица и Минзухар.. newsm78

Бижу и Краси..
Аргун и Андариел..

# 173
  • София
Леле какво разпалих  Joy
Явно не следя достатъчно форума да видя къде сте се настъпили. Казах че и Холо и Джипи сте ми интелигентни и остри, това не означава, че сте на еднакви позиции. Всъщност почти през цялото време, но ми се струва, че ако седнем на маса заедно, всичко би изглеждало различно  Laughing Виж ВЛ е патология.

# 174

Лилита http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=888 и Маги ДС http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=13668

Не става въпрос само за това, че си държат ръцете на аватара, а и постингите им са едни такива, внимателно премерени, като дълго обмисляни.

# 175
Andariel и Jizzlober  Peace

Общи условия

Активация на акаунт