Клуб на форумките-двойнички II

• 9 942
  • 175
  •   1
Отговори
# 120
Трещерица на друг потребител ми напомня

на мен с Бубанка са ми подобни като звучене

Bubanka? За мен си ходи с Лео, типажът мод-лигня. Но аз и не съм я чела много, само покрай ненужните й оригинални включвания около номинациите.

# 121
Мадам Гоца беше името, за което исках да се сетя. Еййй, имАло още памет свободна у мене.

Та...Трещи ми е подобна на тази потребителка, дано не се бъркам.

# 122
Клонка и Мария. Имаше един период, в който си мислех, че са една и съща.

Коя Мария?
тази
Бях убедена, че Клонка си е сменила ника.

dara и crazy chick са много сходни също, но не ги бъркам, понеже дара я знам от десет години вече. Има дълъг профил в базата ми от данни  Laughing

# 123

Aхам. Даже се заглеждам за аватара с русата двеойка, която всеки момент ще каже "не ми говори".
Не знам от къде ми е тази асоциация. Може да са имали аватари с подбни цветове.

# 124
Ще почете човек повечко форума и ще отсее двойниците.
Обаче на мен все по-трудно ми става да улавям трансформациите на ник имената.
Гледаш ново лице, ново име, а то друга проекция на стар, форумски образ.
Някой да помогне с mapping-а, моля...

# 125
Ще почете човек повечко форума и ще отсее двойниците.
Обаче на мен все по-трудно ми става да улавям трансформациите на ник имената.
Гледаш ново лице, ново име, а то друга проекция на стар, форумски образ.
Някой да помогне с mapping-а, моля...
Сега ще си направя сепуко, но...когато започнах форумския си живот, аз бях....едно. Ако ми кликнеш на профила, ще видиш какво е.

После го трансформирах на СърДечко. После - на Кака ви Сврака. После станах за кратко Ху Кеърс (мързи ме да пиша на латиница, сори)

После минах на Червената ДепеSHARK-чица. После Пъзел. И от година, че дали не са и 2, съм си Жозефина.

Според някои, това било раздвояване на личността, достойно за психиатър и т.н. За мене си е изразяване на настроение. Игра на думи тоже. Но е факт, че и в реалността, близки мои ме Жозосват на поразия.

П.С. Ако се чудиш кой кой,е , просто питай. Laughing

# 126
Жози, криза на идентичността е твоето. И аз си сменях екранното име няколко пъти. Липсва ми само Фър-р-р Бъз-з-з, така  ми прилягаше.

# 127

dara и crazy chick са много сходни също, ....
наистина ли ти се струват сходни? никога не бих сравнила дара и crazy chicк Rolling Eyes

не бъркам никого. и форумни двойнички не съм видяла. по двойки да, но двойнички - не.

# 128
Да, мисля, че имат много общи неща. Не казвам, че са напълно еднакви, хората са твърде многопластови и винаги има неща, по които си приличат и такива, по които се различават. Въпросът е кой на кои обръща внимание.
На dara й липсва остроумието и чувството за хумор на crazy chick и е по-умерена и не особено рязка в начина си на изразяване, но като цяло имат много общи неща.

# 129
Мадам Гоца беше името, за което исках да се сетя. Еййй, имАло още памет свободна у мене.

Че те не са ли една и съща?

# 130
Jam и judy

# 131

И от там Judi и Jizzlober, макар че, последната с Jam няма нищо общо.

Angel Dust- Viliko

# 132
Мафани и Бижу

# 133

Че те не са ли една и съща?
Така ли? Това не го знаех, хм. Значи, яко съм уцелила, в такъв случай. Mr. Green

# 134
  • Belgium
Трещерица беше Мадам Х, до колкото помня.

Общи условия

Активация на акаунт