За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 23 689
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
 баба ми като дойде днес и като ме видя колко дрехи гладех ми вика "а ти още ли всичко гладиш , той вече голям" и че се сетих да ви питам: Гладите ли още дрешките на бебетата? Според мен е доста малък за да спирам да гладя?

# 46
баба ми като дойде днес и като ме видя колко дрехи гладех ми вика "а ти още ли всичко гладиш , той вече голям" и че се сетих да ви питам: Гладите ли още дрешките на бебетата? Според мен е доста малък за да спирам да гладя?
Здравейте и от мен ! Относно гладенето на дрешките според мен е задължително да се изгладят -все пак действието на гладенето нали е да убива всички микроби,полепнали по дрешките.Аз лично гладя абсолютно всичко (дори чорапите) и от двете страни.Така съм си спокойна за бебето , че няма да му се обрине кожата.Ние сме с връх чувствителна кожа ...предпочитам да гладя като бясна дет има една приказка,отколкото да гледам малкото си бебче как има пъпчици по тялото или бузките си.

# 47
  Аз гладя всички дрешки без чорапките му. До колкот знам се гладят до годинката им.

# 48
 PeaceПоне до годинката смятам да гладя,а и доколкото знам така е редно.

# 49
ВЪПРОС КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ - възможно ли е при запушване на канал дачувствам освен боцкаща болка в гърдите и изтръпване на тялото или просто съм настинала?
 а иначе за гладенето -след  първия месец -40 дена спраях ,защото сами се гледаме тримата и не оставаше време.та да чукна на дърво за сега нямаме проблем, а дефакто не намирам и смисъл горните дрехи да се гладят ,защото така или иначе нямат контакт с кожата.даже още от началото се наложи и сушилня да ползваме,защото в родилното много се цапахме и тати нямаше време да чака дрешките да съхнат.

# 50
  • София
Не гладя дрешки,само най-първите изгладих и след това спрях(освен тези,които изискват заради външния си вид да се гладят).Пера на 60 градуса,иначе освен гъбички,какво друго може да се мори с гладене newsm78. Иначе и ние сме с много чувствителна кож,но всичките ни проблеми са не заради дрехи( зад ушите, при гушката,главичката,между сгъвката на крачето и тялото,бузите).

stassimira - стискам палци всичко да е наред, и малчо просто да си харесва повече тази страна за да зяпа околния свят.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 21:56 от misleto

# 51
До третия месец гладих всичко, един ден моя мъж ми се скара и вече гладя само за удоволствие. Иначе купа беше огромен.

Между другото ние вече знаем да хапем мама по време на сукане. Моята майка каза, че ще й никнат зъби.

# 52
Оххх, днес беше много дълъг ден. Ходихме къде ли не, а и утре се очертава да е така. Нали казаха, че ще се разваля времето и аз съм юруш по разходките.
stassimira, ще стискам палци всичко да е наред. Hug
margo19, ти още ли го будиш мъничето за хапване. Аз мисля, че Божидара е вече голяма и като е гладна сама си се събужда. Това нашето лъвче ако не е гладно, изобщо не мога да я накарам да хапне. Научила се е да плюе чак.
Дрешките й ги гладя, но аз обичам да го правя и съм маниак на тема изгладени дрехи.
Маринка, мъжът ми като видя снимката ти на аватара с Ивелин и каза, че много си приличали с Божидара.
Аз къпя Божидара всяка вечер, като ритуал си ни е.

# 53
Ако зависеше само от мен, да съм спряла с гладенето още след първия месец. Не обичам да гладя, а и не виждам смисъл. Не мисля да гледам малката в буркан, а и за щастие не и е толкова чувствителна кожичката, пу, пу  Peace
Майка се занимава с гладенето и на нея й доставя удоволствие, но съм й казала - само отгоре,  Naughty по-скоро от естетическа гледна точка, не толкова от хигиенна.  Няма как да умориш всичките бацилчета, микробички, гъбички и т.н. Според мен детето от сега си изгражда имунна система и какво толкова, ако се сблъска с тях.  Peace
Пак казвам, това е МОЕ мнение и не искам да обидя някого. Естествено, ако детето ти е с по-чувствителна кожа, да го пазиш повече  Peace

^VALINA^ вие от сега ли плюете  Joy браво на мъника, приготви си дъждобран, като почнете с пюретата  Wink  hahaha

# 54
Аз също спрях да гладя преди около месец...според мен с това не могат да се избегнат обриви и микроби, ако бебето е предразположено за това, а и малко ми звучи като миенето на гърдите преди кърмене. Mr. Green

# 55
ами аз гладех всичко до сега- ама пък и по-добре изглеждат- не си представям някой пелена как ще го завия малкия ако е намачкана цялата..  Thinking хем исках да не гладя като ненормална постоянно , ама наистина не мога и с измачкани дрехи и пелени да го държа.. От гледна точка на хигиената съм на мнението на деница че все пак трябва да си изгради имунна система.
Валина, ако качиш малко нови снимки може и да разберем дали има прилика Simple Smile
И още на кой не сме виждали бебчето- РЕД ШУ..Simple Smile дано да не се бъркам сега , но не съм срещала ваши снимки в форумчето Simple Smile

# 56

гладя нещата само от вътрешната страна... но - в интерес на истината - не защото съм убедена, че избивам всички бацили, а защото не ми пречи.. обичам и моите дрехи да са изгладени! аз по-скоро се чудя до кога да продължавам със стерилизирането на всичко.. (защото ми е по-досадно може би!) Simple Smile

# 57
Ние се къпем всяка вечер и ще си продължаваме дълго. Мъничък сякаш свикна, че след къпане идва ядене и след това си заспива сам в другата стая. А и на нас ни е готиино - това е момента с "мачкането и пръцкането" на всички голички места  Joy .
За гладенето аз ужасно мразя тази дейност, обаче неговите дрежки гладя и от двете страни, по скоро май ще се спирам от външната . Аз пера на 40 градуса и после предпочитам да "изпека" дрешките, а и стават по-мекички - тук водата е отвратително твърда.

# 58
jennie.to  аз и с изваряването спрях след първия месец, измивам й шишенцата с нейната гъбичка и после ги изплаквам с гореща вода от бойлера  Peace Водичка за пиене давам или преварена или изворна на Девин

MaPuHa88  аз съм Деси, дъщеря ми е Деница, не че ми пречи и Дени да ми викаш  Wink  Peace

# 59
  • Карлово
ВЪПРОС КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ - възможно ли е при запушване на канал дачувствам освен боцкаща болка в гърдите и изтръпване на тялото или просто съм настинала?
Не би следвало да има връзка между запушен канал и изтръпване на тялото.

Общи условия

Активация на акаунт