За мама вече няма скука, че вкъщи АВГУСТинче гука! № 4

• 24 307
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Момичета как ви беше първия цикъл след раждането? Вчера ми дойде и си тече обилно доста, притеснявам ме че си е чиста кръв, такава ярка, а не по-тъмна както преди newsm78
Първият цикъл ми дойде около два месеца след раждането.Кръвта беше ярко червена, но само първите два дни.

# 91
Забравих да ви питам, сока от ябълка запича ли и възможно ли е от него в акото да има черни нещица?

# 92
При мен цикъла се завърна точно на втория месец, след раждането, не съм кърмила ако има значение Cry Беше като цикъла преди да збаременея, но вече без болка, на втория път пак така.
При даването на сокче от ябълка при нас нямаше промяна в акото, нито като цвят, нито като консистенция

# 93
  • София
Запис и от мен в новата тема.
Добре дошли на новите мами  welcome
droplet добавих бебо на първа страничка, ако искаш дай още малко инфо - колко се роди, на колко години си ти, от кой град - ако искаш де
LITA_ ще добавя и твоя бебо ако ми дадеш повече информация

Това е профила ни във фейсбук имаме си го още от време оно когато бяхме бременлинки, заключен е така че спокойно може да качвате снимки там, ако желаете да се включите просто пратете рикуест и ще ви добавим.

Аз си имах свекървище последните 3 дена и затова не съм писала. В събота се скарахме много след което тя си тръгна УЖ   newsm50(отиде у зълва ми с идея да си ходи следобеда), но мъжо и сестра му и се примолиха да остане и тя се върна ни лук яла ни лук мирисала. Аз обаче не и се извиних, защото тя си беше виновна и не сметнах че има за какво да и се извинявам и честно казано направо се изумих от себе си този път как и се опълчих без страх какво ще си помисли тя или мъжа ми   newsm74
Айде аз отивам  wash  hang 1ironing newsm28 newsm79 newsm75
и после  baby newsm07 smile3541

Мими   bouquet благодаря за новата темичка и че ме замести този път
Толинка невероятна си мила   bouquet

# 94
LITA, добре дошла Hug
Либи, честит ти рожденник на патерици. Много да те слуша и да е много грижовен съпруг и баща!
Аз пък нямам търпение живот и здраве за второ бебче, но разбира се ми се иска пълноценно да изживея всеки миг от порастването на Божидара. Не съм мислила кога ще да е второто, но то е Божа работа.
Цикъл аз не разбрах дали имам или не, защото все още кърмя и преди месец имах нещо като заапване с по-ярка кръв, но не ме болеше нито корем, нито нищо.
Във фейсбук мисля, че имаме група. Там може да се качват снимките, че аз снимка.бг хич не го харесвам.
adelina_bg, само така Simple Smile

# 95
  • София
Пратих рекуест за профила във фейсбук.

Нашия нос продължава да е зле и за Ани е ад и за мен е ад,хрането е истински кошмар.Преди малко изцедих да и дам с биберон,с гърдата се дави още повече Sad.Вчера поръчах помпа Baby Vac (много я хвалят) от Пакостник.Някой поръчвал ли е в неделя и дали може да ми каже има ли шанс днес да я получа?

LITA_ - добре дошла

# 96
И аз изпратих рекуест   bouquet

# 97
  • София
Деси, браво за свекито. И аз вече един път се наежих и сега е малко по-кротка.
Мишле, ние с тоя нос сме с хронични проблеми и ми казаха, че може да е така до 10 месец  Sad И зъбите можело да избиват с хрема. Пакостник доставят на следващия ден след поръчката със собствен куриер. И аз имам тази помпа, най върши работа, но понякога и тя е безсилна Cry
Добре дошла на Лита  bouquet
Аз цикъл още нямам, но съм от кърмещите, така че е нормално.

# 98
  • Карлово
Имам въпрос- има ли някакъв определен начин за размразяване на кърма и колко време след размразяването и трябва да се изконсумира? 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0
В таз истатия подробно е описано всичко по замразяване и размразяване на кърмата

# 99
Здравейте!
Аз съм по-добре и ми се размина мастита. Онзи ден ми беше намаляла кърмата и си чувствах гърдите празни, върнахме се на хранителен режим от първия месец през 1,5-2 ч. и едно кърмнене през нощта.  ooooh! От два дена Габи много ми повръща, страшно неспокойна е и спи по около 20-30 мин преди следващото хранене. Иска да сложи каквото докопа в устата си. Гризе една гризалка супер настървено и си че ще ушето и бузките с ръка. Развалихме и дисциплината - иска само на ръце, плаче и щипе този който я е гушнал. От какво ли може да е ?  newsm78
Габриела започна да се заглежда много в това, което ядем. Нали някъде пишеше, че е това е признак за евентуално желание на детето за захранване, но пък ми се струва много малка още. С майка ми съм в страхотни спорове, защо още не съм дала на детето сокчета, къде го пишело, че трябвало само кърма, как съм си държала детето гладно и поведението му в момента говорело точно това ... и съм бясна  #Cussing out
Мишле много неприятно е това с хремата на бебка. Пожелавам ви бързо възстановяване.
И аз нямам цикъл още защото кърмя.
Добре дошли на новоприсъединилите се мами  bouquet

# 100
 микки, мерси много!
 Добре дошла на новото майче! Hug
  Аз също давах сок от ябълка и нямаше никакви промени в ако му. Но явно от сокчето или и аз не знма ни се засилиха доста коликите и за сега пак сме само на кърма. И аз кърмя, но вече веднъж ми дойде цикълъти беше по- обилен, но не така болезнен. Продължио около 11 дена и кръвта до 7- я ден беше ярко червена, чак си помислих, че скоро няма да ми свърши.

# 101
  • София
И аз кърмя, но това не пречи да ми дойде цикъла Wink  Дано е нормално, че е адски обилен ooooh! 

Misleto, дай после отзиви за тази помпа за сополи, че от много време се чудя каква да взема.

# 102
bilqna, много се радвам, че се е разминал този мастит! много неприятно нещо е, но само след няколко дни ще се нормализират нещата и ти и габи ще се успокоите... и при мен беше така, но се оправихме! Simple Smile

момичта, хайде наистина да качваме снимките на бебоците във фейсбук - много по-удобно е! аз ще направя ей сега едно албумче с нови снимки на моето усмихващо се бебе!

един въпрос към консултантите по кърмене - притеснява ме това, че антония от около седмица започна да яде по 10-тина минути.. само вечер са ни по-продължителни кърменията, но то е защото си поспива докато хапва! чудя се дали е нормално.. кърмя я 6-7 пъти, без проблеми издържа по 2,5-3 часа, а понякога и повече.. (не я будя никога, ако спи!) давам й водичка, но изпива по 30-40 мл най-много за цял ден.. има ли причина да се тревожа?

# 103

един въпрос към консултантите по кърмене - притеснява ме това, че антония от около седмица започна да яде по 10-тина минути.. само вечер са ни по-продължителни кърменията, но то е защото си поспива докато хапва! чудя се дали е нормално.. кърмя я 6-7 пъти, без проблеми издържа по 2,5-3 часа, а понякога и повече.. (не я будя никога, ако спи!) давам й водичка, но изпива по 30-40 мл най-много за цял ден.. има ли причина да се тревожа?

И аз се присъединявам към това питане. Калоян от скоро, за няма и 20 минути и е готов, което може би е нормално, но при положение, че до преди седмица сучеше по минимум час сега ми изглежда странно.

# 104
Здравейте,
Добре дошли на новите мами  bouquet
За помпата baby vac аз мога да кажа,че съм супер доволна.В момента сме със страхотна хрема и само това ни спасява.На мен ми я препоръчаха като най-добрата(друга не съм ползвала)
На мен още не ми е дошъл цикълът и даже някой път се чудя дали е нормално,даже взех да се замислям дали не съм пак бременна,но явно не съм само аз...
Хубав ден на всички малки и големи Hug

Общи условия

Активация на акаунт