Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 349
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Оле, Веси и на всички който днес стават на месец или два,  честити месечинки да сте послушни мами Simple Smile
Веси реве  и  по цял ден, аз вече обмислям да си взема тапи за ушите Simple Smile))

# 121
  • София
Честито на месечковците   bouquet

# 122
  • София
Честити месечинки на всички бебоци днес!  Heart Eyes Hug

Наде,страхотно предложение си дала и тъй като няколко люлински мами се включиха днес  Mr. Green и не казаха нищо аз смея да предложа директно ден и час пък който дойде дойде  Wink
Утре 10,30  или сряда 10,30 на църквата в Люлин пък от там ще видим!

Ще се радвам да се съберем повечко,че то наистина срамота Simple Smile
В тази връзка кой да подканя: Надя,Бърди,Мира,Мариана,Краси и на който оещ му е удобно да заповяда!  Hug
Само днес който се включи да реши за поенделник или сряда !

# 123
  • Sofia
Честита месечинка на всички празнуващи бебоци днес!!!

За излизането навън при ниски температури аз нямам алтернатива. Някой трябва да води каката на градина сутрин 2 дена в седмицата /през останалите мъжът ми си е в къщи/. Не ме притеснява толкова много защото дъщеря ми е родена януари и като стана на 20 дена я изведохме за първа разходка и от там нататък всеки ден. Само се съобразявахме колко време да я държим...

И моите гърди са с различни размери, различна ширина на каналите и различна големина на зърната...

Ники мрънка докато го обличам за разходка, но усети ли въздуха навън и колкото и да е разстроен и да пищи моментално млъква. Ако случайно някой ден не съм в кондиция да го изведа на другия ден реве от сутринта докато не излезем. Харесва му. МОЛ-ове и големи магазини си обикаляме отдавна. Аз ходя през работно време когато няма много хора вътре и си се разхождаме спокойно...

Със спането и при нас е неприятна картинка. Заспива след 1 часа. Предната нощ ме държа будна до 3. Как да го накарам по-рано да заспива нямам идея. С хапването е по-нормално положението. Яде на 3-4 часа /когато както му дойде с една пауза през нощта от 5-6 часа /от 23.30 до 5.30/. Лошото е че по това време не спи, а е буден поне 2 часа  Sad.
Кога ще се нормализира режима му не знам, но се надявам да е скоро, че вече главата ми е доста зле от това безсъние...

# 124
Честити месечинки на родените преди месец бебчета!

Велина, моето бебе е същото. Особено като почна да му обличам космонавта, дори и да е бил спокоен до този момент, почва да реве,  а изпада в истерия като му сложа шапката. Настава такъв рев, че в началото мислех, че не съм му пъхнала правилно ръчичките или крачетата и нещо го убива. Щом усети студения въздух навън млъква и след 5 минути спи блажено.

И ние сме много зле с всякакви режими. Идея нямам през колко време яде или спи- всеки ден е различно от предишния.  Whistling
Добре, че през деня има кой да го разхожда, та мога да презаредя батериите за през нощта. Сега излезе на разходка с баба си и дядо си, а аз отивам да полегна, че не се знае какво ме чака по-късно.

За тази ваксина Ротарикс на лекциите за бременни имаше презенатация и аз още тогава реших да я сложа на малкия, но педиатърката ни препоръча след нова година.  Peace

# 125
Здравейте!
Честити месечинки на всички сладки дечица  bouquet

Тони
, прекрасна идея за срещата, точно за там си мислих днес, но на нас 10.30 ни е много рано, ние излизаме от 12-13 до 15. Но ако утре не е мъгливо може и да се присламчим (или сряда, както се реши, но за сряда май беше дъжд прогнозата)

Ние нямаме проблем с обличането, до сега само 1 път е плакал преди да излезем, а повечето пъти даже и го обличам заспал.

Арим, къде си, миличка? Heart Eyes

Мишанка, прекрасни са заглавията, но не са ли по-подходящи за другата коледа?

# 126
Минавам да ви почерпя!Кака Габи има рожден ден ,става на 7г!Да ни е жива и здрава!
http://pashic.snimka.bg/baby/bebka.539608.21506203

Половината р.ден мина с децата,сега продължаваме с големите!Симоинката и тя не пропусна  Heart Eyes

Честито месечинки на празнуващите бебчета!

# 127
Зарат, и с тапи и без тапи пак ми е гадно., като знам че реве та се къса  ooooh! ето, днес пък за сметка на това спи, та спи детето. Един ден с друг няма еднакъв.......ще видим довечера какво ще е......

# 128
Pashic, ЧЕСТИТА РОЖДЕННИЧКА! Hug Много е хубава каката , а и малката госпожица и тя Simple Smile, кукли!!! Да са ти живи и здрави и двечките и много да те радват!

# 129
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Пашик, да ти е жива и здрава принцесата!   bouquet

Ето няколко коледни предложения и от мен:

За тази коледа не искаме дарове големи, само Октомврийчетата да са здрави и засмени!

Коледа вече наближава, а Октомврийчето усмивки на всички раздава!

Дядо Коледа подаръци раздава, а Октомврийче със усмивки ни дарява!

, а може и  Mr. Green

Вече започнахме да кичим елхата с Октомврийче в ръката! (това за мен)

Всичко вече има коледна украса, даже Октомрийче джуджешка шапка на главата!

Дядо Коледа подаръци оставя, Октомврийче с пълни памперси ни дарява!

# 130
  • София
В тази връзка кой да подканя: Надя,Бърди,Мира,Мариана,Краси и на който оещ му е удобно да заповяда!  Hug
Само днес който се включи да реши за поенделник или сряда !
За малко да пропусна, но не ми остава много време...  Това е съвсем до нас - срамота ще е ако не дойда  Laughing Мога и в понеделник и в сряда, така че няма да се изкажа за деня.
Арим, къде си, миличка? Heart Eyes
Ох, в къщи съм но все не успявам... Ела ми на гости да се наприказваме и да си нагушкаме бебоците  Heart Eyes

Евичка е доста по-спокойна откакто се дохранваме. И на режим го докарваме горе-долу, И нощем си спинкаме спокойно. Че даже и кърмата ми се увеличи от цеденето  Mr. Green
Обаче снощи я оставихме на бабата за 2-3 часа и като се върнахме настана адддд... Тя и давала да смуче биберона от шишето вместо залъгалката и коремчето се напълнило с въздух  #Cussing out Няма да ви казвам какъв рев и болки беше  #2gunfire дадохме и 2-3 дози еспумизан (то и повръщаше милото) - добре че не може да се предозира - и изгонихме газовете някак си. Даже си спахме спокойно през нощта.
Хайде кажете ми сега - може ли жена, родила и отгледала две деца да свърши такава глупост???

Честито на всички месечинкови дечица  Heart Eyes
pashic, да ви е здравичка и добричка рожденичката, честит празник на мама   bouquet

Мноооого хубави предложения за заглавия - браво момичета!!!

# 131
Леле, Арим  #Crazy , горкото детенце! Аз майка ми и свекървата така съм ги дресирала, че ако ревне малката ме ме питат дали да я вземат  Laughing Ама с такава мъка в очите, да не би да реша да го оставя да плаче горкото...

# 132
 Joy Joy Joy, Не съм - това последното твое предложение за заглавие ми е фаворит Crazy-"Дядо Коледа подаръци оставя, Октомврийче с пълни памперси ни дарява!"
Ето една идейка и от мен, ама е малко дългичко:
ОКТОМВРИйчета усмихнати за коледен колаж позират,
а мамите щастливи подаръци за празника избират

pashic , да ти е жива и здрава рожденничката newsm59

# 133
pashic, пожелавам на голямата ти принцеска много здраве, усмивки, прекрасно детство и добри другарчета:) Ти ли си я фризирала така? Изглежда като истинска феичка. Питам, защото откак се помня до преди няколко години имах коса дълга като нейната и мама все ни кичеше със сестра ми, както и ти Габи:)

Арим, не е намерила залъгалката или какво?! Горкото дете  Close

заглавията ви са страхотни, направо не мога да си избера  Crazy

реакцията от ваксината отшумя тази сутрин, но съжалявам че снощи се наложи да давам от Панадола... дори след като го дадох, температурата не спадна напълно, а поддържаше 37,4 за известно време (до 4 сутринта). Няма да ви казвам как бедърцата му бяха станали на камък милото Tired За Ротарикса само аз ли съм чувала че не са препорачителни този тип ваксини  newsm78

# 134
Димяни, аз съм за утре в 10:30  Grinning
Пашик, да ти е здрава принцеската и много да те слушка! Хубав празник!
Силвиа, благодаря за линка.
Пак ще замоля да ми пуснете паролка за албумчето  Embarassed. То е ясно, че всеки си мисли че другите са реагирали, ама да не посочвам поименно  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт