Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и от нас  #Silly #Silly #Silly, нищо че е почти обед вече.
Данитка , прекрасни сте  newsm10
Ние вече имаме режим, папкаме по 6 пъти и през нощта правим пауза от 6 часа  Laughing, с цената на няколко ревливи нощи, но успяхме  Party Party
Честити месечинки на бебчовците   party006
kat88 , честит имен ден  cheers

# 331
Кат, честит имен ден! Да си носиш името със здраве и да ти носи само щастие!
А за разходката - не може ли да излезете, а ти да четеш навън? Или не сядате никъде?
Ние уж имаме режим, но много често иска да си цока преди часа, а след това и на часа. И понеже не му давам вода, може да е жадно детето, та не му отказвам. Но колкото повече се уморявам и недоспивам, толкова по-малко ми пука... Whistling

Велина, нищо не са ми искали на мен за сега, но аз имам още време. Днес сме на конс. и ще питам дали нещо трябва да се носи допълнително.

Данитка, много хубави!  bouquet
 Hug Hug Hug

# 332
Данитка, много сте готини.

Веси, още са много малки за да им наложим режим.
Аз се опитвам по мъничко, но не успявам. Всяка нощ при нас е различна - един път спи добре и само се събужда за ядене,
следващият път - цяла нощ будува и плаче. Това, което почнах малко по-целенасочено да правя е да го оставям сам да се приспива в леглото.

Дайла777, вчера сложиха първите ваксини на Нико - 2 инжекции, по една във всяко краче. Нищо му няма за сега.

Ноел,нормално нормално.  Laughing И ние минахме през това. Ужас направо.
дори си мислих, че кърмата не стига и пр.

# 333
Благодаря ви   bouquet

За режима никакъв нямаме Sad Но сега смятам да и направя  Naughty Днес почваме да се мъчим,че то просто не се живее иначе.
Ноел,ами то кърма има,но не е достатъчно и омагьосания кръг е голям,то мисля е нормално бях я кърмила в 18:30 за последно и сутринта в 6 без нещо се събудих с тая гоооляма гърда,но само едната другата беше спокойна,а бях кърмила и от двете.

Ние след малко ще зачезваме на разходка  Sunglasses

# 334
Кат, честит имен ден!  ura
Ноел за деня съм го чула 5 пъти плитко да се изкашля, когато ти заседне слюнка и се изкашляш нещо такова.
Тини ние не сме имали проблеми с дупето, но му се появиха гъбички в устата, с две мазания изчезнаха, та по този повод прочетох бая  за млечницата. А някоя мама беше казала, че нейната лекарка е споменала, че памперсите предразполагат съществуването на гъбички.
Мен ме боли гърлото, а сополките течат назад. Всички сме болни, от 9 души в къщата 7 са болни. Да вземе да падне един сняг, та да спрат тези вируси. Вчера като ме изнерви дребния /баткото го мързи да учи/такъв рев му хвърлих, та почвам да се замислям за нещо хомеопатично за нервите. Един ден не излизнах на разходка и подивях, как ще е през зимата незнам.

# 335
  • София
Аз никакви режими няма да налагам Naughty Малкият до 3тия си месец съвсем сам си го изгради и то перфектен.

Тини, защо не опиташ да не мажеш? На моята й се белеше кожата там без да е подсечена Peace Твоят явно не е подсечен, защо така мажеш всеки път? Аз не съм мазала от..поне 3 седмици с нищо! Кожата й е прекрасна. И аз не си мажа ръцете когато нямам нужда, камо ли по 8 пъти на ден Crazy

Пу и аз при недоспалите smile3524

# 336
Здравейте мамчета!
Редовно ви чета /всеки ден/ но стигне ли се до писането и такъв мързел ме хваща и все отлагам.  ooooh!

Да се отчета и аз - в петък бяхме на първа консултация и бая сме пораснали. Мерките ни при изписване от болницата бяха 3290 гр. и 50 см а на консултацията 3990 гр. и 57 см.  Shocked  Изцяло на кърма е и се храни на поискване въпреки че приблизителни си спазва графика на 3 часа. В последните дни нещо го поразвали малко ама нали си папка детето.

В петък ни сложиха и втората хепатитна ваксина. Такъв писък нададе и после рева сумати време а аз едва се удържах да не ревна с нея. Не знам какво ще правим другия месец когато ще  слагат цели две ваксини.  Cry

В събота правихме погача и ми останаха толкова много кесчета и сладки че до Коледа ще си ги ядем.

В понеделника я водих за молитва и тя така се радваще на попа и не го изпускаше от поглед а той ту на нея се радва ту се опитва да чете.  Joy

Ноел като чета твоите постове все едно пишеш за моята бебка. И при нас се получава така с храненето сутрин и тя се изхожда веднъж на ден. Нашата лекарка каза че било нормално при кърмените бебета.

Хейли честита месечинка!

Честито на вскички именяци днес да им е живо и здраво името!  bouquet

Лек ден на всички и ще гледам по малко да ме мързи за да пиша по често!  Laughing

# 337
  • София
Момичета, бебеланка ми се разболя... Cry
От събота вдига Т без никакви видими причини, само доки в понеделник каза, че имала леко червено гърло, от тогава ни изписа вит.С, калциев глюконат и Меркуриус и уж вчера нямаше Т (абе имаше ама 37.2-37.5) , но преди малко започна да я тресе и сме с 38.6, та звъннах на доки и започваме антибиотик  Cry   Предполагам, че е гадно за толкова малко човече, но пък може бе е по-добре от постоянната Т... уфффф... гадост...

Иначе в сб ни беше погачата и качих снимки http://oktomvri2010.snimka.bg/family/marvina.526367.21544186
Същия ден беше и на баткото РД, та денят беше пълен с емоции...

Ще направя антибиотика и ще се върна назад да ви чета, за да се включа адекватно, докато гушкам бебка.. сега ми е притеснено и не смея да я пусна... Sad

# 338
Привет и от нас!Чета ви редовно,но не ми остава време да пиша.
Тини,ина нас ни излязоха и аз реших ,че е от памперсите на Памперс.И ги смених-и вече дудата и не е червена,а дупето го мажа с Адвантан и судокрем.След малко сме на консултация иш ще видя доки какво ще каже-на мен ми се струва,че са на гъбична основа.Четох в нета-много бебета са направили такива обриви от памперсите на Памперс.Сега съм на Пуфис-доволна съм-много повече от амперс.Мисля да пробвам и Либеро и тогава ще си дам окончателно мнението.
Марвина,снимките са страхотни!
При нас откакто и ограничих малко количеството храна,почти сме без колики.Имаме от време на време,но леки.Наистина като преядат явно,още повече ги боли коремчето,въздуха в коремчето още повече го разпъва и им е зле. Както каза моя мъж:"Изяж и ти една чиния пържоли и легни да спиш веднага после" Laughing
Оставям ви засега,че гопожицата ме зове Grinning! Peace

# 339
Ноел като чета твоите постове все едно пишеш за моята бебка.
Между другото и моята Ева на първа консултация се оказа, че е пораснала с цели 7 см. Тя също се роди 50 см., а сега е 57 см. и е наддала 880 гр.

# 340
    Здравейте!
 Честит имен ден на Кат и на всички празнуващи днес   bouquet!
 Марвина,много ти е хубава кукличката!Дано бързо оздравее та и ти да си спокойна!
 Велина,на личния лекар трябва да занесеш картона който той ти е издал за да ти се нанесе първия 45 дневен болничен.Но той не е зелен,нещо не си разбрала питай пак  Peace!
 Тини,памперсите (ама всички независимо от марката) предоставят благоприятна влажна и топла среда за развитие на гъбички.Аз затова като се появят мажа с имазол паста (тя е противогъбична),иначе ако е чисто дупето нищо не слагам нито крем нито пудра.
 Тони  Hug!Много стискам палци да не е нещо притеснително!
  Режим така като гледам бебка сама си направи.И аз го спазвам,къде ще ходя  Mr. Green.Нощем си иска яденето, незнам дали ще успея да го махна.Ще пробвам,ама ако стане.Нослето на Цвети също хрипти,но педиатърката каза че има тесни носни канали.Капя Тонимер и после с помпичката дърпам секретите,та да и олекне.

# 341
Привет и от нас!
Хейли честита месечинка!Бебо да расте жив и здрав!
Кат честит имен ден! Всичко най-хубаво ти пожелавам!
Димяни стискам палци всичко да е наред!
Марвина супер снимки!
Днес най-накрая излезе пълната кръвна картина на Митко, всичко е ок и нямам думи да опиша колко съм щастлива!  Party все повече будува малкия и когато е в добро настроени гука много сладко, раздава усмивки, пипа играчкие на въртележката, като им се смее и "говори" - а бе голяма забава!  Party В неделя ни е погачата и ще кача снимки. Всички бебчета, които видях са страхотни.
Малкия заспа и аз ще ходя да лягам с него.
До скоро!

# 342
Ей, гадния дъжд как ни развали разходката smile3516 . И тъкмо се прибрахме, то спря да вали... Close Нищо де, ще гледам филмче, че от 16:30 сме на консултация Heart Eyes .
Лина, много се радвам за прекрасните ви резултати Hug
Марвина, дано се оправи бързо бебчето. Praynig От какво така се е разболяла?
Wafi, поздравления за чудесните мерки! Дано все така добре си върви детето Heart Eyes

# 343
  • София
Лейди, дано не е късно - качих снимка на Марти за коледния колаж )))
Страхотни са ни всички бебоци  Hug
А сега и аз да въпросна консултантите:
Покрай 40-те дни имаше периоди от време, в които бебелана хапваше почти на всеки час... отдавам го на "скок в растежа", а и ми се струва, че кърмата ми се увеличи в следствие натова... Сега, като е болничка, явно не се чувства добре и мрънка, та единственото успокоение е да си суче, като това и за мен е успокоение, че няма да се обезводни като има температура... въпросът ми е дали такова по-често сучене няма да повлияе отрицателно на кърмата, тъй като тя хапва по-малко количество, но начесто... И по-важният за мен въпрос - как да редувам гърдите newsm78 съвсем им изпускам последователността, а и като е на по-малки интервали от време има ли някакво правила, което да спазвам??? (дано да съм обяснила правилно ситуацията и въпросите)...

# 344
Хейли, честит ви пъви месец!!! Питката стоя цяла година.... егати домакинята съм, а  hahaha но пък й нямаше нищо...  newsm78

режим у нас -  хапселютно никакъв - яде, спи, когато и колкото иска. Ака по веднъж на ден - обикновено към 6:30 сутрин  Party но иначе нощем си спи.

Ноел, Мая почти всеки ден има поредица от няколко часа, в които яде - не го отдавам на скок в растежа, или липса на кърма. нали кърменето не е само за наяждане...

ето я и нея, прясна, прясна: http://www.facebook.com/photo.php?pid=5686013&l=5c0e7f3f98&id=589826798

Общи условия

Активация на акаунт