Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, като че ли малкия се разболява. Пръскам физиологичен разтвор, но хрипти още, като от време а време се изкашля. Исках да го водя на лекар вчера, но в този дъжд с чадър, бебе, чанта нямаше как да се кача в такси. Дайте някакви идеи за бабини деветини.

и ние сме така от няколко дни,изпомпвам сополките с вакумната помпа по няколко пъти на ден , ама пак има .Като 4е ли хрипти от гърлото.Имам 4увството 4е е от климатика ,и май ще слагам радиатор.Днес сме при педи на консултация,ще видим какво ще каже.

Аз да ви питам , гледам 4е в болницата са му сложили ваксината на 27,10,днес сме на консултация(24,11)-май няма да му слагат днес другата ,нали?Трябва да има поне един месец разтояние,4е не съм мн наясно?

Хайли- 4естито ти пораснало мом4е, мн да те радва

На4алото на декември, запо4вам с коледната украса, както всяка година.Дано на беб да му е интересно,слагам и лампи4ки на прозореца и се надявам да се забавлява и той Joy

Нашата пога4а ще е тази неделя-преди 40ия ден.Пък кавото такова.

# 316
Добро утро и честит празник на имениците днес! Днес е света Екатерина.
hailie , честита ви месечинка! Нашето парче пита не е завързано в кърпата с парите. Заедно с нея е качено на високо - да си  поставя високи цели, но не прекалено на високо, за да може да ги постига. Казаха ми , че някой ден като ходим в цирква, да занесем парчето и да го оставим пред иконата на Св. Богородица. Засега стои на секцията в хола.
Sea Angel, голяма хубавица ви е Паолка. Момичета, колажът ще стане невероятен с тези красиви бебчета. И всичките са наши!!!
Димяни, стискам палци за изследванията.Дано всичко е наред. Praynig
Данимира, аз главичката я понамазвам с олио след къпане, но не всеки път. Корички Гого няма. По едно време му се белеше кожичката на главичката, но премина
Юначето днес си порева заради коликите , но сега балжено спи. Аз имам един куп работа, но се зарових тук, че ми е кеф да почна поне една сутрин така,Отдавна не ми се беше случвало.
Времето е хубаво и днес ще походим навън.

# 317
  • Варна

Мамо напиши в албума за колажа кой съм аз  Mr. Green

Тини мисля че няколко дена не е проблем и може да ви я бият, те понякога ги местят, но не съм сигурна, особенно хепатитната тя е лека, бъди подготвена за всеки случай.

Честити месечинки на празнуващите днес   bouquet

# 318
  • У дома
Dobrо утрооо   bouquet

Времето тук е слънчево и днес май ще има излизане, че вчера баба ми ми беше на гости и пропуснахме.

Тини, да трябва да е минал един месец от първия прием.

Аз вече спрях всичко за колики, има малко късния следобед, но общо взето са поносими.

За треските, ние имаме страшно много, такива корички грозни, мажа със зехтин и после в коритото полека сресвам с гребенче.

Честита месечинка на Симеон

# 319
Moми4ета току що сменях памперса на Алекс, около дупето -ануса му са излезли бели пъп4изи , като мехур4ета , някой знае ли какво е това.Мия дупето на всяко акане и мажа с крем след всяка смяна?

# 320
Добро Утро Simple Smile

Тази сутрин едната ми гърда беше,като футболна топка  Shocked Бях си намокрила и блузата,дадох и да я изсуче.Днес ще купувам лецитин и така,дано вече няма такива фалове.Сега гука тука до мене нещо маймуната  Crazy

Ето ни и нас Simple Smile
http://oktomvri2010.snimka.bg/family/danitka.473688

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 10:10 от Данитка

# 321
Добро утро  Wink
честити месечинки на бебоците  Heart Eyes Heart Eyes
Ние утре сме на ваксина, което много ме претиснява, вашите бебета вдигаха ли температура след ваксината и какво правите в случая newsm78..къде се слага в крачето ли ??

# 322
Дайла777 не се притеснявай излишно за ваксината. Да, в крачето се слага. Тази ваксина не дава странични реакции, така ми каза нашето доки, на моя син му я сложиха вчеа и нямаше проблеми  Peace

Тини, какви точно са пъпчиците, щом сте на консултация, питай доки за тях. Нали днес сте при нея ?

# 323

Тини, какви точно са пъпчиците, щом сте на консултация, питай доки за тях. Нали днес сте при нея ?

ами мн са странни , не са като с бял връх ами като 4е ли са гнойни, офффф мн са гадни и така се притесних,а поддържам пълна хигиена

# 324
Тини може да са гъбички-дактарин помага. Моя лекар каза за дупето само пудра без кремове.

# 325
Здравейте  Simple Smile Днес имам имен ден и ви черпя виртуално  chef Надявам се днес малката да ми направи подарък - повече усмивки и по-малко рев,ама за сега си мрънкаме доволно Thinking Днес времето е за разходки,а аз ще трябва да седя и да уча и баба й да е разхожда Sad Хубав ден и много послушни и спокойни бебенца Hug

# 326
  • Варна
Добро утро ,мами Hug
 Ние сме с колики от 6.00 сутрин ..и от 1.00 до 4.00 бяхме с ококорени очички,направо съм ooooh! Пиша с една ръка,че сме на цица Heart Eyes     
искам да ви питам:педиатърката ни иска някакъв зелен картон ,който трябва да ми го даде акушер-гинеколог(при когото  бях на жк),за да ми издаде   болничен лист , след  този за 42 дни след раждане.На вас искат ли ви  такъв картон,малко инфо pls Praynig

# 327
Момичета вие мъчите ли се да правите режим на бебчовците си ?

# 328
Тини може да са гъбички-дактарин помага. Моя лекар каза за дупето само пудра без кремове.

ами и аз се 4удя дали не са гъби4ки, те от какво се появяват.Нашата още в на4алото каза да не слагам пъдра , само крем, ще видим сега какво ще каже

Момичета вие мъчите ли се да правите режим на бебчовците си ?

аз още не - той през ноща си има режим- сам си го създаде, ама за през деня- все още не

# 329
1. Какво представлява прегледа за рахит и кога се прави, или през колко време трябва да се прави.
2. Ако бебчо няма корички по главичката, мажете ли я с олио/нещо друго?

Първият въпрос предполагам засяга посещението при ортопед. Не съм сигурна, нека и другите се включат. Прегледа при ортопеда се провежда на ехограф като се гледат тазобедрените стави.
По втория въпрос - аз никога не съм мазала главичката на бебето с каквото и да е. Корички не е имала нито Еви, нито Моника. Според мен е достатъчно само да се реши с мека четка /аз ползвам тази на Чико/.

Та, добро утро. Аз тази нощ не спах, тъй като Еви беше с колики.  ooooh! Тъкмо минаха и хайде пак наново. Сутринта между 7 и 10 ч. Еви сука на всеки час - в 7, в 8, в 9 и в 10.  ooooh! Нормално ли е това? Това ли се нарича скок в растежа? Вчера я мерих. За няма и седмица е качила 300 гр. Това май е добре, а, или е лакомия.  Grinning
tini_pini, и на мен на гъбички ми прилича, но ние можем само да гадаем тук. Аз съм мазала Моника с клотримазол в такива случаи по препоръка на бившата ни педиатърка.
Vessi-barabesi, кърмя на поискване, много е трудно да се направи режим на бебето. Аплодисменти за тези, които успяват.
Velina_p, кзащо пък зелен. Носи се белия картон, в който се вписват болничните листове. Той се купува от книжарницата и се заверява при личния лекар, нарича се Лична амбулаторна карта.
daila777, на Еви тази ваксина й я сложиха в ръчичката, като ми обясниха, че там е по-безболезнено отколкото в крачето. Температура не е вдигала. Ако вдигне ще се обадиш на педи или направо питай на консултацията.
Данитка, ето, че имаш кърма, защо се отказваш. Всъщност наистина е най-важно ти да си спокойна и бебка, но докато имаш някаква кърма давай й я.
m9m9, и на Еви нослето й хрипти. Даже тая нощ много. Пръснах с физиологичен разтвор, но с помпата нищо не излезе. Тя, обаче, не кашля. Защо не се обадиш на педиатъра?
kat88, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА, СПОКОЙНА И ЩАСТЛИВА!

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 11:11 от *Noel*

Общи условия

Активация на акаунт