Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Днес сложиха на Веско имунизацията (Хеп.Б) и на 7.12 ще му слагат следващите 2 ваксини.Милото поплака, но сестрата каза, че следващите били по-болезнени, особенно едната Cry

Имам 2 въпроса:
1. Какво представлява прегледа за рахит и кога се прави, или през колко време трябва да се прави.
2. Ако бебчо няма корички по главичката, мажете ли я с олио/нещо друго?

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 21:32 от DSS (Данимира)

# 301
Здравейте и от нас  Hug
На мен нещо тези дни хич не ми се пишеше,че с това кърмене...Та да се "похвалим" днес ни беше последния кърмачески ден.Дадох всичко от себе си,но няма и няма,само сме нервни и двете и нещата така нямаше да ги докараме до никъде,та взех това решение.Сега само се чудя дали пак ще ми спре от само себе си или ще трябва да пия нещо ( КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ ВЪПРОСА МИ Е) Искрено завиждам на мамите дето успяват да кърмят до 6-я месец.Е и с това дете не успях,но поне направих всичко по силите си и не съм гузна пред себе си.При нас погачата мина в неделя и беше много хубава.Снимки ще сложа в сайта след малко  Simple Smile
Лека и спокойна нощ на всички ви   bouquet

# 302
  • Германия
Здравейте и от нас  Hug
На мен нещо тези дни хич не ми се пишеше,че с това кърмене...Та да се "похвалим" днес ни беше последния кърмачески ден.Дадох всичко от себе си,но няма и няма,само сме нервни и двете и нещата така нямаше да ги докараме до никъде,та взех това решение.Сега само се чудя дали пак ще ми спре от само себе си или ще трябва да пия нещо ( КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ ВЪПРОСА МИ Е) Искрено завиждам на мамите дето успяват да кърмят до 6-я месец.Е и с това дете не успях,но поне направих всичко по силите си и не съм гузна пред себе си.При нас погачата мина в неделя и беше много хубава.Снимки ще сложа в сайта след малко  Simple Smile
Лека и спокойна нощ на всички ви   bouquet
Данитка, пускам ти на ЛС ферман за четене, за да не се пречка тук  Embarassed Peace

# 303
Ние нашата погача ще я правим в неделята преди 40-тия. На молитва мисля да не ходя. Но ще видим какво ще ме осени сутринта на деня Rolling Eyes .А аз имам такъв въпрос: какво правите с парчето пита, което е завързано в кърпата, колко време го държите там? И парите при това парче ли са или отделно? Къде?
Тони, дано всичко е ок при теб! Praynig
Хайли, ние питката и парите на Момо ги държахме в две отделни кърпи на високото, докато той стана на 1год. (идея си нямам дали така е трябвало). Питката я дадох на пилците, а парите - в банка. Не че бяха много, но се надявам до 18-ия му РД да не са се обезценили толкова, поне да има парички да се напие човека  hahaha Тези на Мая са в една кърпа и мисля да постъпим пак така.
Димяни,стискам палци всичко да е наред при теб. На мен след биопсия ми гориха раничка на шийката в МД преди 5 години.
Данитка, не се отказвай  Hug  Hug  Hug

# 304
Диданка, 1 година сте държали питката? Или само паричките?

# 305
Вие как опазвате бебчетата си да не се драскат? Толкова са мънички тези ноктенца, няма нищо за изрязване, а все ще успее да се одере.

# 306

МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО НА ВЕЧЕ ЕДНОМЕСЕЧНИЯ СИМЕОН !!!
 Hug  Hug  Hug

# 307
Флафи, не е същото дали ще пиеш прясно или кисело мляко, или другите производни. Това е и една от причините едно време да са минавали на кисело, а не на прясно, тези които не са кърмили. Дори и захранването на дете е показателно. Първо се минава през кисело, после сирене, а прясно не се препоръчва да се пие директно до 2-3 годишна възраст. В кремчета и други готвени неща може (не помня, кой ги спомена). Симона е на 2 г. и 4 м. и още не съм и давала директно прясно мляко.

Но, нека изчакаме и включване от КОНСУЛТАНТИТЕ ПО КЪРМЕНЕ

# 308
здравейте,

тук съм добре съм, но не мога да насмогна да ви чета.

и аз искам паролка на лични за да кача снимка

# 309
Весе, пратих ти.

Ние ставаме на 1 месец днес. Много ми е готино! Heart Eyes

И кафето е от мен Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 05:25 от hailie

# 310
Момичета, като че ли малкия се разболява. Пръскам физиологичен разтвор, но хрипти още, като от време а време се изкашля. Исках да го водя на лекар вчера, но в този дъжд с чадър, бебе, чанта нямаше как да се кача в такси. Дайте някакви идеи за бабини деветини.

# 311
Момичета, като че ли малкия се разболява. Пръскам физиологичен разтвор, но хрипти още, като от време а време се изкашля. Исках да го водя на лекар вчера, но в този дъжд с чадър, бебе, чанта нямаше как да се кача в такси. Дайте някакви идеи за бабини деветини.

Не можеш ли да се консултираш по тел. или доки да дойде?

# 312

МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО НА ВЕЧЕ ЕДНОМЕСЕЧНИЯ СИМЕОН !!!
 Hug  Hug  Hug

Благодаря! Hug Hug Hug newsm32

# 313
Hailie, честита ви първа месечинка!

# 314
мерси за паролката и моят рошко вече е в албума

Общи условия

Активация на акаунт