Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Доста отдавна се каня да задам на консултантите същия въпрос като Марвина, че и аз му изпускам края като се храни твърде често и все съм в дилема коя гърда да и дам.

# 346
  • Варна
Доста отдавна се каня да задам на консултантите същия въпрос като Марвина, че и аз му изпускам края като се храни твърде често и все съм в дилема коя гърда да и дам.
И аз кърмя твърде често,та също ще чакам отговор.
и още ,дали с честото кърмене не предизвиквам болки в коремчето от пренасищане newsm78

# 347
И аз кърмя твърде често,та също ще чакам отговор.
и още ,дали с честото кърмене не предизвиквам болки в коремчето от пренасищане newsm78

Именно, и аз мисля че това често кърмене претоварва коремчето и поле бебчо пак реве та реве и повръща. Така че....то хубаво за успокоение освен за  наяждане е кърменето, но то бебчо си и дърпа успокоявайки се ........

Колкото повече му давам да цока уж за успокоение, защото се е наял, после толкова повече повръща и реве.....според мен това е защото му е тежко.....
ТАКА ЛИ Е КОНСУЛТАНТИ ПО КЪРМЕНЕ ???

# 348
  • Стара Загора
*Noel*, при ортопеда не се ли ходи за луксация на тазобедрени стави?Защото Веско го прегледаха на ехограф, но лекарят нищо не спомена, че се включва и оглеждане за  рахит.За това си мисля, че прегледа за рахит трябва да го прави друг лекар.Именно за това питам някой дали знае кой трябва да го извърши и какво представлява.

# 349
Здравейте мамчета Hug!
Ама много са ни хубави всички бебенца, стархотни направо! Hug
Марвина, дано се оправи бебка бързичко,че такава малка душица....
Ние сме добре, само дето аз имам муслкулна треска от разкарване тазинощ, не искаше да спи моята бебка ,та се носихме, бутах я с количката из нас, иначе беше спокойна, не е ревала, но искаше да се движим  Simple Smile и накрая сме заспали на спалнята с нея двечките.
Иначе бебка е на режим, няма никакъв проблем, буди си се като по часовниче през 3 часа и ако не спи започва да мрънка че е гладна и да ви призная много ми е добре така ,мога да си организирам времето ,а и бебка видимо се чувства добре така.Не съм я "дресирала" така, просто още от началото след родилното си почнахме така и тя си е свикнала.
DSS , и ние ходихме на ортопед, гледаха я на ехограф, освен това огледа краченца, пипа фонтанелка , пита ме дали давам вит Д. и каза че всичко ни е ОК, незнам дали прегледа за рахит е нещо отедлно от това, но не ми се вярва,мисля че  прегледът и за двете е един

# 350
  • Русе
Момичета да ви попитам откога може да се носи колана за стягане на корема

# 351
Велина,Веси-и аз така мисля-от преяждане ги болят коремчетата.
Ние ходихме на консултация-шампиони сме-наддали сме 1600 и вече сме 4800 кг и сме пораснали с 5 см-56 сме сега.
Доки каза да започвам с гимнастиката на бебка-слагане по корем,поглаждане но гръбче,крака и коремче и стимулиране на мускулите на вратлето.
Честита месечинка на родените на днешния ден!
Да ви питам - някой ползва ли козметиката на А-дерма-олиото или млякото?Чудя се да взема ли на моята беба-сега я мажа с преварен на водна баня зехтин.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 17:24 от p0liglot

# 352
Честит имен ден Кат!

Честита месечинка на днешните бебоци!

Данитка, и аз съм така  Grinning, едната ми гърда пуска около 60 мл, а другата само 20мл и дохранвам с АМ. Трудно е, но си мисля че си струва усилието  Peace.

Марвина, бързо да се оправя бебеланка  Hug.

tani_07, аз нося стягащо бельо от 20-30 дни след раждането.

Мноо са ви сладки бебчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Ето малко снимки и от нас  Simple Smile.

# 353
Здравейте от нас Wink

Досега бяхме на ортопед при Драганов, много се смях мн. хубав хумор има hahaha Joy
Доволна съм даде ми ценни насоки
Всичко ни е наред Party

Poliglot аз ползвам А дерма и съм много доволна имам цялата гама! Всичко им е мн добро само олио съм взела на Хип но не го ползвам много

Честита месечинка на бебче  Симеон  bouquet  costumed034
имам един ВЪПРОС; по колко изяждат на едно хранене вашите бебчета- по скоро към мамите които хранят с шише?
Аз давам кърма и дохранвам че не стига  Thinking

# 354
Аз пък изобщо не съм доволна от А-Дерма - два пъти ползвахме водата и едно кремче за лицето и още повече й изсуши кожата - тъкмо се бяхме отървали от миниатюрните млечни корички, а сега й се появиха и по веждите и по "бретона" много ...
Пак да питам - че никой не ми е обърнал внимание - драскат ли се по лицето вашите мъници? Нашата напоследък много често си търка очите, носа и се надрасква. Пробвах да й изпиля ноктите, ама...

# 355
Аз съм доволна от А-дерма ползвам гела за къпане и лосиона. Моята бебка се драска,но и аз не успявам да е опазя Thinking

# 356
Докато отговорят консултантие,  днеска точно питах на прегледа за жълтеницата и докторката каза да  държа на изпразнената гърда когато има нужда от успокоение

# 357
  • Стара Загора
brasto, Веско яде по 100мл.

Когато слагаха вчера имунизацията на малкия, педиатърът ми каза за следващите 2 имунизации да купя лепенки с гел с/у температура (http://www.zdravemarket.com/bg/ezine/show/kool-patch-10326.php).Някоя от вас да има отзиви за тях?

# 358
Те консултантите ще се включат, но и аз да покажа колко знам  Mr. Green И друг път съм казвала, ако давате от една гърда на хранене, в рамките на три чАса се дава все същатата гърда. След третия час (ориентировъчно) се сменя гърдата.  Peace

# 359
Те консултантите ще се включат, но и аз да покажа колко знам  Mr. Green И друг път съм казвала, ако давате от една гърда на хранене, в рамките на три чАса се дава все същатата гърда. След третия час (ориентировъчно) се сменя гърдата.  Peace
  202uu
Пак да питам - че никой не ми е обърнал внимание - драскат ли се по лицето вашите мъници? Нашата напоследък много често си търка очите, носа и се надрасква. Пробвах да й изпиля ноктите, ама...
Фата, ако не можеш да ги изрежеш с бебешките ножички, по-добре слагай ръкавички, докато станат достатъчно дълги за рязане.Аз режа от 10-ия ден, преди това пак бяхадоста дълги, но бяха срастнали с кожата под тях и можеше да й направя инфекция.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт