Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
И аз от 2 дена имам същия проблем с честото кърмене Rolling Eyes
Знаех за тази криза на растежа, обаче пак ме е страх да не би да не й стига кърмата и затова не само кърмя на час и половина, ами редувам постоянно гърдите дори и на едно кърмене...Ми как да преценя криза ли е или не й достига кърма Crossing Arms След като се храни от лявата гърда, почти нищо не мога да изцедя след това Sad Когато се храни и се нахрани само от дясната, от нея изцеждам 50мл и може и още, но спирам нарочно. Много ми е странно също това, че нощем продължава да се буди на 3 часа с една пауза от 6 часа, а през деня, когато сме си вкъщи - през час и половина иска да суче. Днес следобед бяхме на разходка и тя пак се събужда на 3 часа. Нищо не разбирам вече newsm78 Явно през нощта и на въздух за нея няма криза

# 361
Мерси Данимира  Hug

Моята госпожица трудно ги изяжда ! и аз се чудя колко хранения да имаме? Вие колко пъти се храните за 24 часа? newsm78

# 362
Оффф пак съм шашната, абе по колко е нормално да повръщат бебоците ни на ден ??? Някой беше казал по напред ама не помня  newsm78
Днес ми се струва че много повръща Чочко, даже имаше и на фонтан......веднъж или два пъти  ooooh!

# 363
  • София
Честит имен ден на всички празнуваащи днес!  bouquet

Аз съм използвала А дерма за сина ми и бях изкл доволна все пак и дерматологична козметика,а сега използвам Аvene  и пак съм доволна!

Днес временцето що годе до обяд беше добро и поскитахме Party

Срещата остава като гледам за петък,а час аз предлагам преди обяд някъде към 10? 10,30 ?

Веси,на фонтан не е добре да повръща и нормално ако повръща количеството не трябва да надвишава 2,3 суп лъжици!
Ние хем сме на лечебно мляко и пак нещо започнахем да връщаме особенно малката и то всяка сутрин към 06,30 повръща абсолютно вс изядено и чак се замислям вече защо ли? Thinking

# 364
Хммм ние продължаваме и днес да се кърмим,реших да направя последен опит  Hug

Vessi-barabesi  колко е повръщал днес? Каката ми имаше рефлукс и ако ми дадеш малко повечко инфо може да помогна.С малката сега съм имала няколко връщания и вчера едно на фонтан,но то си знам защо така стана,та за мен повръщането не винаги е нормално,така се опитваха да ме убедят с какичка 1 месец,но аз открих проблемаа,после и гастроентеролог си го каза.

# 365
Едва успявам да ви изчета Simple Smile а до писане все не стигам.
Нашата кака не е на ясла вече втора седмица и е купон Crazy добре, че майка дойде в понеделник за седмица , две да ми помага че щях да лудна, а днес излизах на кафе с приятелки и без деца Mr. Green
Моята малка принцеса през деня е много спокойна, но вечер е друго нещо и големият проблем е че не иска да си спи в креватчето, вчера се предадох и я взех при мен, но хич не ми се иска да свиква така Rolling Eyes

# 366
  • sofia

[/quote]Данитка, пускам ти на ЛС ферман за четене, за да не се пречка тук  Embarassed Peace
[/quote]
Pepelyashka моля те и на мен да пуснеш на лични как да действам.Бебето от 10 дни не иска и да опита да яде от мен,досега цедих и му давах от шише , но вече и така не иска.Два дни пих достинекс без резул Mr. Greenтат от няколко дни не пия течности , за да не стимулирам лактацията вече съм се обезводнила а кърма все още имам дори я усещам как слиза .Спя със зелеви листа/ужассс/ , защото ми стават бучки.Изобщо гадна работа.Днес вече спрях да ги пия тези хапчета и не правя нищо.Не смея и да се изцедя, за да не почне с нова сила Sick Sick Sick

# 367
Здравейте, мами!
Честита първа месечинка за Симеон!   bouquet
Нашата погача мина, качила съм снимки в албумчето
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/piseto1.495232.21548640.big

Мина много добре, получихме ужасно много подаръци. Едвам се събраха на спалнята за да ги снимаме и със сигурност няма да ги износим всички. Всички бяха възхитени от тортата на кака, разопаковах я цял час и вътре имаше много дрешки и изненади, както и прекрасни пожелания. Малката беше много послушна и прие всеки да я гушне за снимки. Мина ни и първата ваксина, тежим вече 4 500 и сме 54см. Изписаха ни Деавид, но имаме проблем с намирането му. Моля ако някой знае къде може да се намери да ми пише  Hug
Hug
Качихме и снимка за колажа Simple Smile
Поздрави от нас с Бубката Simple Smile

# 368
благодаря ви за отговорите по нашият въпрос моми4ета

Педи каза дерматит-на основата на гъби4на инфекция е .Каза 4е мн 4есто се среща и не зависи в никакъв слу4ай от хигиената.Изписа Имазoл пастаи ще  се мажем 2-3 дни.Би трябвало да мине за този период
За хремата- според нея не е грип, а е най-вероятно от сухия въздух от климатика.ще пръскам Rinomer и профилакти4но Осцилокопцинум.

Равносметка-на 1м и 2дни сме - от изписването до днес е ка4ил е 1700 ,ве4е е 5700кг,от 56 на 59 см.Похвалиха ни 4е наддава мн добре, но посъветва да опитам да няма интервал над 4 4аса и под 2 м-у храненията , за да не се претоварва стомах4ето.

Това е от нас,отивам да се къпим ,4е днес пак се оляхме с хойкането. Hug

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 22:02 от tini_pini

# 369
Писе, много сте готини. И наистина ужасно много дрехи.
Виждам и доста с марка Name it. И аз много купувам от нея, особено за Мила.

Тини, страшни размери. Браво.

GK, направо не знам как се оправяш с 3. Аз с две не успявам на моменти.
Преди малко репетирах бързо пренасяне на бебе. Пробвах с кенгуру и лоджер и май на кенгуруто ще заложа.

# 370
Хммм ние продължаваме и днес да се кърмим,реших да направя последен опит  Hug

Vessi-barabesi  колко е повръщал днес? Каката ми имаше рефлукс и ако ми дадеш малко повечко инфо може да помогна.С малката сега съм имала няколко връщания и вчера едно на фонтан,но то си знам защо така стана,та за мен повръщането не винаги е нормално,така се опитваха да ме убедят с какичка 1 месец,но аз открих проблемаа,после и гастроентеролог си го каза.

Ами как да ти обясня, почти на всяко хранене, като се уригва и връща по малко, до тук добре. Но днес имаше и моменти в които като го държа в полулегнало положение на ръцете ми и повърна нагоре. На това ли му се вика на фонтан ??? Нещо беше неспокоен, и искаше постоянно гърда. Но така като му давам гърда, той не само се успокоява но и си цоква мляко и май се претоварва и затова повръща ??? Не знам, ти кажи ? Какви може да са причините да повръща ???

# 371
И Нико повръща така. Забелязала съм, че ако го държа по-дълго изправен и се оригне добре, повръща по-малко.
Но ако бързам и пропусна, се почва яко плюене. Той или го изхвърля нагоре или просто му изтича от устата.

Аз лично не се притеснявам от това. Всичко още им е доста незряло и тези неща са често срещани при бебетата.
Единственото неудобство е, че трябва да сменям дрехи по-често.  Laughing

# 372
Milla Elaine, при вас скъпи ли са тези дрешки?
 Не само някои, а всички дрешки са и на тази фирма, защото свекърва ми е счетоводител на фирмата вносител за България и тук в София имат 4 магазина. Понякога пускат уникални промоции и анцузите и разни комплектчета пускат на 9лв. и 19лв. , дънки, панталонки, блузки, бодита. Много са качествени и класи над повечето дрешки.

# 373
Ето и нас, след консултацията да се отчетем Simple Smile
Малкия вече е 4750гр. и 57см. Но заради това повръщане ще ходим на контролно теглене след 15 дни, сестрата ми съчувства много. И каза, че ако имаме наддаване значи всичко ни е ок. А за поръщането на фонтан каза, че всичко, което не е само изтичане по бузката е "фонтан" Confused , което ме притесни още повече. + това, понякога дори и като се е оригнал пак така прави, а друг път го прави още с оригването. Сега започвам да записвам всяко побръщане до следващото посещение. Ох, ужас! Ще се побъркам...

Благодаря за всички за пожеланията за първата ни месечинка.

Писенце, страхотни сте! Браво Heart Eyes

# 374
  • Германия
Pepelyashka моля те и на мен да пуснеш на лични как да действам.Бебето от 10 дни не иска и да опита да яде от мен,досега цедих и му давах от шише , но вече и така не иска.Два дни пих достинекс без резул Mr. Greenтат от няколко дни не пия течности , за да не стимулирам лактацията вече съм се обезводнила а кърма все още имам дори я усещам как слиза .Спя със зелеви листа/ужассс/ , защото ми стават бучки.Изобщо гадна работа.Днес вече спрях да ги пия тези хапчета и не правя нищо.Не смея и да се изцедя, за да не почне с нова сила Sick Sick Sick
Съжалявам, че се е стигнало до такова положение.  Confused Пускам, щом се налага  Cry

Общи условия

Активация на акаунт