Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 375
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И моята не спи освен на ръце и й намерих цаката - по корем. По цял ден по корем спи най-добре и стига няколко часа, иначе дремва по 5-10мин и се буди. Вечер към 9 заспива, скоро се буди за 3то предсънно хапване, после към 12-1 се буди и аз я храня и тогава си лягам, така че з амен нощното е след това Mr. Green Но след 12 до съмване имаме по 2 хранения и към 6-7 е третото Rolling Eyes
Абе ще направя мукули скоро. Иначе другото е наред, вторник сме на консултация...

Писе, днес ще проверя аптеката!

# 556
Привет, завърнахме се от консултацията с втори педиатър. Всичко е наред с бебчето ми, напълно здраво си е, просто има нужда да седи по дълго време изправен, нагълтва се с повече въздух докато яде и едно уригване не му е достатъчно. Доктроката каза повече изправен, да го слагам на рамото ми да се облегне и така, и да заспи не е проблем, просто много въздух явно гълта докато се храни. Това е Simple Smile

# 557
  • Варна
Веси,браво ,много се радвам за вас!
Колко ви струваше прегледа и какво включи той?За повръщането какво каза?
Ако искаш на лични.

# 558
Веси , радвам се че знаеш поне, че не е нещо сериозно. При кой ходи? Панчева е също и гастроентеролог, само за инфо казвам  Peace

# 559
  • Варна
Олето  Ружа Панчева ли имаш предвид?
Аз пък знам за Георгиева ,която  в същият център работи,и мислих при нея да запазя час..хм ако пък няма час при нея ,тогава ще е при Панчева.
Мерси за инфото Hug

# 560
  • Sofia
Здравейте,

tsvelichkova сложи си маска на лицето. Дъщеря ми като беше бебе и двамата с баща и се разболяхме и то сериозно. Стояхме само с маски и тя не прихвана за щастие...

Ники хапва през около 3 часа и през нощта в повечето случаи прави пауза от около 5 часа /между храненето в 11-12-1 и следващото в 4-5-6 часа/. През деня ако е заспал дълбоко тогава прескача тези 3 часа и стават 4-5. Аз не го будя защото и без това предния месец качи 1.700 кг. и едва ли ще му се отрази неблагоприятно тази пауза. Проблема ни е големия рев който настава всяка вечер към 12-1 часа и не млъква поне 2 часа. Нося, друсам, люлея, давам капки, храня, слагам го да лежи в различни пози - нищо не помага. До кога ще е така не знам, но аз трудно издържам на безсънието вече. Не мога през деня да спя заради каката - имаме си ангажименти с нея. Има ли някой който вече да спи след такива нощи да ми даде малко надежда, че края на това наближава!?!?

# 561
Прегледа ми струва 30лв. За повръщането каза че отново е от това че малко време го държа изправен, и като се уригва, понеже е легнал, повръща. Също каза че може да се дължи на преяждане, понеже аз го държа по 30 - 40 мин. на ядене, тя каза докато суче активно, почне ли да дреми значи е наяден  Peace Това е Simple Smile

# 562
   *Noel*,благодаря ти за милите думи  Hug!Абе на моменти и аз изперквам,ама няма как.А и да кажа,че аз си варях на парата по едно картофче или морковче,не съм правила пюрета.
Фата,моя мъж също няма алергии никакви и един ден си дойде с подути очи,личната каза алергия и му изписа някакви хапченца.След време се случи същото и се оказа,че общото и различното от всеки ден е била консумацията на кафе със захарин,а не със захар.Оказа се алергия към захарина,ама кой да ти предположи.Помисли си хубаво дали не си консумирала нещо различно и необичайно за теб.
 Бебзи ще дойдеш и ти на мойта за спането по корем.През деня само так спи малката,сложа ли я по гръб се дере чак.Аз вече за колики нищо не давам,мисля че отшумяват.
 Абе Цвети от вчера като я гушна и нещо и говоря,а тя ще си разчекне устата да ми се хили  Heart Eyes,ще я изям сладурката на мама.А да ви кажа и на мен ми се случва понякога като се нахрани малката,уригва се и я слагам да легне ,и след няколко минути неистов рев.Вдигам я веднага и тя моментално се уригва и се успокоява.
  Днес дойде с мен на козметик,през цялото време спа.Сега е ред на прегледа при гинеколога,ама това незнам как ще стане,че с Весела и бебка да ходя ще си е цяло приключение.А моя доктор само сутрин преглежда.

# 563
Оленце, за захранването - като казах захранване нямах предвид спиране на кърменето. Исках да кажа за опита на сестра ми. Тя и сега кърми, малката е на годинка и месец. През 6 мес. наддаде 700 гр. и лекарката каза че е нормално, но през 7-мия сестра ми все пак почна да я захранва - веднъж на ден със зеленчуково пюре. Ако мога и аз така, ще е страхотно!  Peace Hug
фата, да не е уртикария някаква.. дано мине скоро!
съни, браво бе жена, с 3 деца едно от които новородено и ти остава време и за форума, страшна си! И аз смятам с домашни продукти да захраня младежа. Късметлийка съм, че има как. Децата на сестра ми доскоро не бяха вкусвали купешки млека и др. През живота си месо от магазин не съм купувала.
Ох и аз имам отчайваща нужда от козметик!  Rolling Eyes  Crazy

# 564
Елист, аз не мога да те успокоя, за съжаление.
Нико е буквално "на настроения". Понякога плаче цяла нощ и направо лудвам,
после спи добре и се събужда само за ядене. И на мен много ми се спи.

Аз вчера имах цял ден гости - мои приятелки, които така ни поглезиха с хубави подаръци и за бебе, и за мен и Мила.  Heart Eyes

Днес пък ходихме да пазарим малко дрешки 62 номер, купих си и един степ за количката на който каката да стъпва и така да ги возя и двамата.

# 565
Момичета, благодаря ви за съпричастността,  Hug явно е ечемик някакъв, мазах с кърма, търках злато и го "чукнахме"  Laughing - изобщо всякакви бабини деветини и вече почти не се забелязва.

# 566
  • Варна
Съжалявам че не се включвам по темите, но нямам време да ви прочета като хората, вече всички сме със разстройство вкъщи  Tired
Исках само да напомня: Утре е последeн срoк за колажа. Наистина който не е качил до утре 28.11 вечерта снимка, няма да имам възможност да му я включа после. Хубавото е, че ако ви хареса ще правя и понататък и ще включим неразбралите  Mr. Green И моля мамите на тези дечица да си ги надпишат - име на детенце и ник на мама.

КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ: От разстройството с което съм явно се обезводнявам, пия много течности, но е възможно от това да ми намамлее кърмата, нали? Дали мога да пия Хидратин алфа?

# 567
Аз помолих за парола за албумчето, но май не ме отразихте Simple Smile Та ако може някой да прати.....
Моят бебок нещо ме притеснява, че този месец не наддава май както трябва. Първият месец качи 1900гр.  Shocked и беше 6300 на 08.11. Сега като реших вчера да го премеря на нашият кантар вкъщи се оказа, че е 6400. Обаждах се педиатарката и тя ми каза, че най-вероятно е от разлика в кантарите и щом яде, не повръща, има пълни памперси и е спокоен няма от какво да се притеснявам. Все пак за всеки случай ще отида в понеделник да го премери да видим какво ще покаже нейният кантар.
Приятна вечер на всички Simple Smile

# 568
  • Германия
LadyV да, за съжаление, е възможно да намалее кърмата при такива инфекти. Затова, ако ти е по силите- пий повечко водица, почивка, почивка и пак почивка и доколкото можеш - кърмене. Хидратинът е безпроблемен.

# 569
 newsm57
newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55 ooooh!

Кога ли ще преведат тази прословута еднократна wait

smile3520бобчето ми, май самичко си налага режим,втора нощ спи от 24h до 6h newsm17 newsm68 newsm44
A da.....Съни newsm74 си!

madnoel

Общи условия

Активация на акаунт