Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 363
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, мами!

Лелее, колко много предложения за заглавия Flutter, всички са супер и изборът определено ще е труден.
За Деавита- аз давах до скоро, но като виждам какво пишете малко ме хвана страх и спрях- гледам като има слънце да я извеждам малката навън, пък дано скоро заредят и тук с вигантол.
Pozitive, и Йоана е така- като е навън на разходка- спи по 3 часа без да мръдне, че може и по повече, а вкъщи повече от час сън през деня не изкарва- и то един час ако е в количакта и я побутвам от време на време.  1stroller
diamari, а збях писала, че купих тези Nux Vomika, и аз така давах по 2-3 зрънца разтворени във вода, но да ти кажа не бях много постоянна - малко трудно ми се видя- да чакам да се разтопят зрънцата, и после да давам капка по капка- така четох, че трябва и честно казано после забравих. Може пак да пробвам, че при нас се позасилиха коликите. Сега сме на Ентерокинд и Нърс харвей, но това второто сиропче с такава мъка й го давам- хич не й харесва- то е някакво билково- с ким, копър... и наистина малко гадничко мирише, но няма как- поне помага.
hailie, тежка вечер сте имали, дано сте поспали все пак Hug
Бебзз, Съни, ( пък и всички други с малка разлика във възрастта на децата)- наистина не знам как се справяте Crazy. Аз винаги съм искала да имам деца(поне две) с малка разлика, но сега като ви чета...май си е доста трудничко ...е, все още не сме се отказали де, таткото е мераклия, пък и доста помага, когато не е на работа, та може догодина да поработим по въпроса Party
MISHANA13, как мина погачата?
диданка, утре ще взема да я пробвам тази вашата антиколики поза Party, да видим при нас ще има ли ефект.
За захранването още не съм мислила как ще процедирам- но със сигурност ще е след 5-6 месец, така че имам още време да го мисля. Определено ми е от полза това, което коментирате тук. Да са ни живи и здрави бабите и дядовците, произвеждат по селата доста зеленчуци и плодове, та поне ще знам какво давам на малката.

# 601
  • София
Хм,,, значи моите бебки много ядат Simple Smile
Вие гледам по 6 храненията си имате  Thinking Mr. Green
Ние ядем в : 06,09,12,15,18,21,00  Simple Smile

# 602
Моята като реши да прави пауза през ноща аз цедя -не много ,но все пак...да не се препълват и да си върви стимула.Но цедя макс до 3-4минутки и продължавам да спя,не ми пречи!Аз си се будя като часовник сама когато е време да я храня ,пробвам я,но ако не поддава си я оставям да спи!

# 603
Ние имахме тежка нощ, голям рев беше и сега като ви прочетох реших да пробвам с Nux vomika , разтворих 3 зрънца и чакам беб да се събуди , за да и ги дам. Дано да има ефект Praynig Иначе цял ден днес спи, вероятно се подготвя за нощта Crazy
И мойто дребосче щом се е наяло цица не иска, биба не иска, а мен ръцете ме заболяват по някое време и предпочитам да й дам да сукне и да се успокои ама не, тя е решила че ще пази диета и няма междинни похапвания Mr. Green
Ние нямаме никакви паузи, освен ако не сме навън и не реши да спи малко повече, яде си на 2,5-3 часа и денем и нощем

# 604
  • У дома
Един бърз въпрос - защо трябва да се отбягват цитрусовите плодове, че мъжа ми си дойде с една торба мандарини  Rolling Eyes и така ме примамват..................

# 605
Привет, дами!!!   Mr. Green Mr. Green
Pozitive, мисля че бяха алерген някакъв, но не съм сигурна  newsm78
Пък моето момче снощи яде по никое време в 3 (обикновино пропуска това хранене) и тази сутрин се събуди в 11  Crazy, такава пауза не беше правил, не че се оплаквам  Mr. Green Mr. Green
Да Ви питам, какво правите Деавита, мина месец а съм давала няколко пъти само, дали мога да го използвам за маска например? Thinking

# 606
И двете ми дечица са болни и е някакъв ад Sad

# 607
Добро утро и от мен! Тази нощ поспахме,ама довечера сме сами и от сега се подготвям за безсънна нощ. Като го няма баща й и направо полудява, няма заспиване това дете. Не реве, освен за ядене,но започва едно мятане из кошарата и бутане на бибероната в устата и така всеки път като съм сама. А като баща й си е вкъщи и е направо ангелче Angry Като гледам днес май няма да става за разходка и ще си стоим вкъщи.

Wink Cлагай в кошарката блуза, която татко й е носил (да й мирише на него)  Peace

# 608
Един бърз въпрос - защо трябва да се отбягват цитрусовите плодове, че мъжа ми си дойде с една торба мандарини  Rolling Eyes и така ме примамват..................
категорично се отхвърлят цитрусите заради алергии,но ти опита с лимона ...

# 609
Сега пък цитруси не можело!  ooooh! Стига бе, момичета, я си хапвайте каквото ви се хапва. Аз през последните няколко дни изядох 1 тон мандарини и портокали, пък нищо й няма на беба. Стига сте се впрягали толкова.
Данитка, дано бързо оздравеят куклите! Praynig
GK, ти и Съни сте в едно и също положение - голям батко, принцеска на 2 и половина и новородена бебка.  Grinning
А ние пък се записваме в протокола с 6-часова пауза - тази нощ Ев спа от 21,30ч. до 03,00ч. непробудно.  bowuu

# 610
  • Sofia
Pozitive предполагам заради алергии, но аз си ги хапвам. И предния път ги ядох и проблеми с дъщеря си нямах нито докато кърмих, нито като захранвах след това.

Ние пауза си имаме от 5-6 часа, но пък около 2 часа от нея е буден и обикновено реве. Снощи например преял /аз съм заспала докато съм го хранила и той заспал и сукал колкото има до грамче/. Резултата 2 часа повръща и скимтя докато му премине и след това заспахме и двамата. Та въпреки паузите пак няма спане за жалост.

А за захранването ще бъде когато установя, че само кърмата не му е достатъчна. Дъщеря ми захраних в 4-тия месец с оризова каша /противно на всякакви норми и правила/. Беше преустановила нощното хранене и отново се върна и то доста на често. Давах и 1 чаена лъжица каша разредена с кърма и след това си дохапваше само кърма. В 5-тия месец започнахме със зеленчуците - всяка седмица по 1 зеленчук /сварен и пасиран в добавка с кърма и друг подходящ и вече изпробван/. Алергия прояви само с ягодите и то при първото даване - месец по-късно вече и това хапваше...

И за тези дето не са патили с баби и дядовци дето вършат глупости. Моите свекъри ми нахраниха бебето с нещо /беше на 6 месеца/ и едва не го умориха - получи хранително натравяне. До ден днешен не казват какво са и дали. Така, че ако си знаете че са си малко вироглави си отваряйте очите...

# 611
Позитив, цитрусите са силен алерген. Но, и аз като Ноел мисля, че не е нужно да се вталясвате толкова. Аз лично процедирам като при захранването. Хапвам в по малко количество първия ден и следя за реакция. Ако няма постепенно увеличавам количеството като продължавам да следя и ако няма реакция у бебето, си ям в рамките на нормалното, без да прекалявам всичко.  Peace

Данитка,   spoko

# 612
И аз съм на мнение,че няма забранени храни,от всичко но умерено  Peace

Оле,Ноел Hug благодаря ви милички

Дано имам време да седна да ви поразкажа това онова,ако ми останат силици

# 613
Момичета, простете глупавия въпрос  Blush, но каква трябва да е реакцията на бебето, обрив или нещо друго?  newsm78

# 614
Pozitive, Reni Vo, моят опит с цитрусите е, че не бива да прекаляваме - с баткото бях пила цялден фреш от портокал и резултатът беше мнооого акане, колики и подсечено дупе на следващия ден. Това като беше на 2-3 месеца, като стана по-голям не ми е правил реакции след мое ядене на цитруси. Възможно е да се обрине  Peace Много хубаво правиш Оле  Hug и аз така, ама с шоколада  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт