Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 338
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Лейди,това според мен е Алек на Стели,чакай да проверя във Фейса Wink  Да,Алек е Simple Smile

Hug   bouquet

# 646
Такааа аз се върнах от доки- по моя въпрос с цикъла, ами не ми е дошло, останал ми е един конец още , но тази кръв е раната , конците падт , защото им е време , но не е заздравяла и от там прокървява.каза 4е до края на седмицата трябва да мине , еми така е мама и свеки ми викаха да стоят да ми помагат пове4е ,, аз не  та не , искам сама, на ти сега от преумора е каза доки и 4е съм вдигала тежко. Ми мойто слон4е е по4ти 6 кила бе , освен да спра да го вдигам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скорпион4е -сигурна ли си 4е ти е дошло, да не би и при теб така да се е полу4ило.

Нашата пога4а мина-http://www.facebook.com/photo.php?fbid=177429468936039&set=a … d=100000069614374

Тези хомеопати4ните хап4енца наистина ли помагат, аз засега съм доволна от Инфакола , ама все пак

Болните да се оправят бързи4ко , 4е мн лошо така.
времето е страхотно , ние дръпнахме една разход4ица , ама мн вятър духа ина4е е топло.Утре сме на 4иста молитва и  после дълга разходка .

ето го и моят хубавец http://www.facebook.com/profile.php?id=100000069614374&v=app … v=177414152270904

# 647
Уф, Тини, много кофти с конците, няма ли начин да пръскаш с някакъв спрей или промивки да правиш  newsm78 Моите шевове бяха вътрешни и накрая ми беше останал един конец, ама навътре в месото,и се побърках от сърбеж, накрая мъжа ми с една пинсета се изяви като чичко гинеколог, и го издърпа - и добре че, щото не е имало накъде да пада тъпия конец и можеше да ми направи някоя беля  #2gunfire
Аз започнах да давам Саб капки (това имам вкъщи), защото Маичка явно има много газове - коремчето й така се надува след ядене,а пръцка рядко. Дано имат ефект.

# 648
Здравейте от мен  Hug!
Ние бяхме на гости в Скопие на наши приятелиза уикенда и за пръв път оставих бебка майка ми да я гледа, беше ми много терсене, едно такова странно, но пък и се разнообразих и починах малко Simple Smile. А госпожицата е била образцово бебе докато ме е нямало, папкала и спинкала почти само, сама си заспивала...все такива странни неща дето при мен просто не се случват Simple Smile, ама ... Simple Smile
Мишана, твоят бузанко е голям сладур Hug
Те всичките ни бебоци са такива бонбони!!!! Hug Hug Hug
Иначе бебка яде в 7, 10 , 13, 16, 19, 22, 04 ,само май в 1 през нощта пропускаме и  то не винаги.
Болните мами да се оправят бързичко Hug, слагайте маски,ако трябва спете с тях даже ,само  дано удържат и не се разболеят бебоците Hug

# 649
Здравейте и от нас. Току-що се прибрахме от консултация и малкия спи. Умори се от рев заради ваксините. Наддал е само 900 грама,което ми се вижда малко и е пораснал 4см тоя месец. Сега е 61см и 5720кг. Очаквах да е над 6кг понеже миналия месец качи 1600кг и сега се притесних.
Vessi-barabesi и ние имаме същия проблем с повръщането, повръща постояно,дори и между храненията,когато близо 2-3 часа нищо не е ял. Реших да пробвам и аз да го държа повече време изправен ама полза никаква. Сега ми изписаха RFISO vom да му давам 30мл преди да го сложа на гърда и след около час след храненето да го слагам по корем на възглавница под ъгъл 40-45 градуса от коремчето нагаре. ще пробвам и ще докладвам за резултата,ако някой го интересува.

# 650
Лейди мерси, дано съм успяла навреме да кача снимка на бебо.Тина ние сега се приготвяме да ходим на консултация и ще ни бият и на нас ваксините.Мен ме е страх много като си представя колко ще плаче и се чудя преди или след хранене да го заведа?

# 651
Тина,  направо са ви супер мерките. Не бих се притеснявала на твое място.

Аз също си хапвам цитруси. Не често, но ям.

Ох, тук е голям студ. Днес Нико съм го носила вече два пъти до училището на Мила
и сега ще вървя до там, че с кола само го прехвърлям от кошница в кенгуру и обратно.
Как ще я караме цяла зима направо не знам.

# 652
Тини явно и при мене е станало така. Обадих се пак на доки каза ако искам да отида да ме види и ми обясни,че може да е станало същото като при теб. Аз вдигам тежко - всеки ден с количката по етажите ooooh! До сега бяхме малко навън,топло е само дето духа и е облачно. Тина пиши дали работи това срещу повръщането,че и аз съм се побъркала вече #Crazy

# 653
хм, дали наистина се бъркам, че е цикъл, аз също си вдигам тежко, а и бебока вече доста си ми тежи.
Момичета, сега намерих време да разгледам снимките на бебчовците - е страхотни са, най-хубавите дечица  Hug да са ни живи и здрави!!!

# 654
Привет
какво става тук много болни има  Sad бързо оздравяване на всички  Hug
Тини  Hugмного ли шевове имаш? Аз се пръсках с Дексаполкорт не щипе и много бързо ми паднаха конците , спряха ми лохиите и не ме дърпат конците.
Явно ти си зашита повечко и затова по-бавно заздравява.
Lady V какво става с вас мила? Какво е това растройство сега?
Пазете се момичета сега е сезона на гриповете и настинките  Naughty
Vessi Barabessi малчо колко е пораснал?
Deizy_9 и моя хубостник прави пауза от 11 до 5 много съм доволна, че ме оставя да поспя и аз ,но и при мен става мокра история, затова спя със сутиен за кърмачки и с подплънки.
Вчера бяхме на село, просто Габи ме учуди страшно много. Спа като къпан цял ден , само се будеше да папка и после сън, много ме зарадва, но като се прибрахме пак старата песен на нов глас- мрънкане, кривене  ooooh! май ще го правя селянче.
Днес го изкарах сутринта, беше супер топло, ама нали казаха че се очакват ураганни ветрове и се прибрахме рано, а то взе че съвсем спря вятъра  Shocked прекарах се.

# 655
  • Варна
Попич успях да те вкарам, Ради и теб, ама ще ти дърпам ушите че закъсняваш  Mr. Green
Тини внимавай това с кръвоизлива не е шега работа. Вдигай сладура възможно най малко или някак си така, че да не е цялата тежест върху теб.
Цвети абе постепенно се оправяме вече, баткото ни донесе нещо от яслата, ама и аз бях изумена такъв вирус по това време, както и да е  Tired
ДИМЯНИ, ОЛЕ аз ще пусна новата тема, понеже подготвих коледна премяна, а и утре трябва да съм пу пу готова с колажа.

# 656
Към консултантите - от вчера следобяда малката се храни почти само от дясната гърда.Когато я сложа на лявата се сърди, кара ,бие, дере се и каквото смуче и тече от устата и тя го плюе.Въобще не се храни с млякото в лявата, сложа ли я на дясната си яде, но като че ли с не голям апетит и набързо. #CrazyПробвам всевъзможни пози, но все е така.Възможно ли е....сега ще задам егати въпроса но... newsm78да има разлика във вкуса на млекото в гърдите т.е.в лявата да и горчи да речем, а в дясната не толкова? Thinking
Тя като цяло е много отпусната и невесела както обикновено и започвам да влизам във филм, че не се храни добре и за това е така. #Puppy dog

Много ми е странен проблема, но smile3547

# 657
Намерих този сайт, като ровичках за отговор на моите въпроси http://www.bebe.to/siteroot/karmene.html# може да е от полза на някого.
На моят бебок му се подду едното краче от ваксините. направих му компреси с риванол и на двете краченца и сега спи.

# 658
skorpion4eto3-кърмите ли се?Ако е да, дали му стига кърмата-изцеди се и виж.С каката бях тъй плаче и като мина лекарката и й казах колко цедя се оказа,че не й стига.Просто е била гладна.

# 659
Никога не съм успявала да изцедя повече от 20 грама, а детенцето си наддаде килце първия месец. Както много пъти са казвали консултантите - цеденето не е показател за това колко кърма произвеждаме  Peace Бебчо може да "изцеди" мнооого повече  Wink

Общи условия

Активация на акаунт