Петъчна...

• 2 144
  • 16
  •   1
Отговори
Та смятам този петък да поговорим за размера. Има ли значение или не???  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мъжете нали все казват че сме максималистки, но и те си падат по големи мерцедеси и поршета. Да не говорим за вечната им фикс идея големи женски гърди. Mr. Green
Но тук иде реч за един друг размер. Grinning
Ще пусна и анкетка.
Аз отговарям веднага. Над едни задължителни минимални сантиметри е важно старанието и умението. Но като цяло размера си има значение каквото и да говорим.  Peace
Пускам и анкетка, който иска да отговори анонимно.

# 1
  • Linz
Не мога да гласувам, защото разликата между 3-та и 4-та опция ми убягва.
Кое наричаш старание и кое- умение?

# 2
Не мога да гласувам, защото разликата между 3-та и 4-та опция ми убягва.
Кое наричаш старание и кое- умение?
Ами някой се стараят и горе-долу се получават нещата, а други просто са родени за това нещо и си им е в кръвта. Grinning

# 3
  • Linz
А, разбрах... на старателните може и да не им се получава, въпреки усърдието. В този случай размерът има по-голямо значение.

# 4
Ееее как съм забравила, че днес е петък  Mr. Green
Има разбира се!И уменията също имат значение Peace
Не знам какво е да правиш секс с мъж с малко достойнство, не ми се  е случвало. Все са едно големи, чак съм се чудила къв готин късмет имам  Mr. Green Flutter Rolling Eyes Щастливка съм аз, щастливка Mr. Green

# 5
Не се ли изчерпа вече тая дискусия, че трябва още една тема да се отваря?  Tired

# 6
  • Tам през Атлантическия океан
Размера на коЙо ????  Whistling

# 7
Не. Портфейла му може да е малък и тесен, но вътре може да се крият златни кредитни карти. Mr. Green

А и нали знаете, че всичко е в главата на жената. Ако той знае как да запали искрата, то тогава тя съвсем лесно, дори само с въображение ще изпепели всичко на ред.

# 8
И размерът има значение естествено, трябва да е точен  Wink

ПП Нямаше ли такава заключена петъчна тема наскоро  newsm78

# 9
  • Tам през Атлантическия океан
Не. Портфейла му може да е малък и тесен, но вътре може да се крият златни кредитни карти. Mr. Green

А и нали знаете, че всичко е в главата на жената. Ако той знае как да запали искрата, то тогава тя съвсем лесно, дори само с въображение ще изпепели всичко на ред.
Mr. Green Да портфейла може да разпали въображението  Sunglasses и да подклажда илюзията .... Laughing

Когато липсват сантиметри  Mr. Green се компенсира с друго , гА нема пари с трето  Whistling  и така ..... тЕ така  Laughing

# 10
Че има, има. Друг е въпросът колко е голямо значението. Mr. Green
Ако се чудиш видях ли го, не го ли видях .... Joy, неудобно ми е да го кажа по друг начин Blush

# 11
Има,има...    Mr. Green
Със ,или без въображение,ако няма обем и маса,трудна е работата!    Laughing  

# 12
Така като го каза, то все едно да няма значение голям или малък  дюнер  Joy

# 13
Преди няколко месеца си мислех, че размера има значение.
Обаче се появи мъж който ми доказа, че няма.

# 14
  • Бургас
Гласувах. Има.

Общи условия

Активация на акаунт